题目内容

【题目】
B

Lisa Hawkins loves riding her BMX bike (极限单车)and her dream is to go to the Olympics. And Lisa first got interested in BMX racing at the age of ten. Once she hired a bike for a pound immediately (fall) in love with the sport. "It was the best pound I ever spent," she says. Lisa is only 16 but she already (have) lots of success, and got first prize in a world BMX competition last year. BMX racing is quite a dangerous sport. But this didn't stop her (want) to do more competition. Lisa exercises every day. Like many sports people, she (believe) in luck as well as hard work.

【答案】fell;has had;wanting;believes
【解析】短文大意:丽莎霍金喜欢骑自行车,她的梦想是去参加奥运会。丽莎只有16岁,但她已经有了很多的成功,并在去年的世界小轮车竞争中获得了一等奖。
(1)句意:有一次她花一磅租了一辆自行车,并且马上就爱上了这项运动。根据并列的谓语动词hired可知该填写动词的过去式fell。
(2)句意:丽莎只有16岁,但她已经有了很多的成功,并在去年的世界小轮车竞争中获得了一等奖。根据already可知该用现在完成时,所以填has had。
(3)句意:但这并没有阻止她想要做更多的竞争。stop sb doing sth阻止某人做某事,所以填wanting。
(4)句意:像许多体育的人,她相信运气以及努力工作。联系上句Lisa exercises every day可知该用一般现在时,所以填写believes。

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网