题目内容
【题目】 A Health Club-Dragon
Dragon is a Health Club. It is a great place, fun and friendly.
![]()
For further information, please call our club.
【1】Dragon is a_______ Club.
A. History B. Math C. Music D. Health
【2】 If you want to play basketball, you can call_______.
A. 375-7442 B. 375-7682 C. 375-7465 D. 375-9876
【3】You can take the dance class at _______.
A. 4:00 p.m. B. 1:00 p.m. C. 3:00 p.m. D. 8:00 a.m.
【答案】
【1】D
【2】B
【3】D
【解析】
试题分析:短文大意:该文是健康俱乐部——龙的广告。介绍了该俱乐部的活动及时间、联系电话等信息。
【1】D细节理解题。根据短文开头句Dragon is a Health Club可知龙是一家健康俱乐部。所以该选D。
【2】B细节理解题。根据表格第一行内容可知如果你想打篮球,可以拨打电话375-7682,所以选B。
【3】D细节理解题。根据表格第三行内容可知你可以在8:00 a.m-12:00 a.m上舞蹈课,所以该选D。
【题目】
My favourite season… | |
Matt / UK | My favourite season is spring, because everything is getting new and fresh again. I like having picnics and taking photos with my friends. I don’t like autumn, because I know that it’s going to be getting cold soon.
|
Anna / Germany | Autumn is my favourite season. I love the changing of leaves. I like the colours. I love the autumn wind that blows the leaves around. And I often take a walk in that autumn air with a warm cup of coffee. My least favourite season is summer, because it’s too hot.
|
Neil / Canada | I like summer best. It’s very cool in my hometown, and it’s nice to have a long and sunny summer. There are a lot of outdoor activities you can take part in, such as going camping. My least favourite is winter, because it’s pretty cold, and you don’t want to go outside.
|
Kat / US | My favourite season is winter, because there’s a lot of snow, and it’s very beautiful. When the countryside is covered with snow, it’s perfectly white. Also, I love building snowmen with my friends. So I like winter.
|
【1】Matt’s favourite season is .
A.spring B.summer C.autumn D.winter
【2】Where is Anna from?
A.The US. B.Canada. C.The UK. D.Germany.
【3】What’s the weather like in Neil’s hometown in summer?
A. Wet. B.Cool. C.Windy. D.Cloudy.
【4】In winter, Kat loves .
A.going camping B.taking a walk
C. building snowmen D.having picnics