题目内容

"Fifty-five million, five hundred and sixty-seven thousand, three hundred and

eighty-five" is __________

A. 55,567,385 B. 5,567,385

C. 55,56T395 D. 5,567,395

A 【解析】句意:五千五百五十五十六万七千三百八十五是55,567,385。根据句意选A。本题考查英语基数词的表达法。要注意计数单位百,千,百万等的英语说法为hundred,thousand,million等。
练习册系列答案
相关题目

My dream home is a very big house on the top of a hill. It ______ a swimming pool and a nice garden. There are five floors in it,_______I use a lift (电梯) to go up and down.

______ the ground floor, there is a big room with a karaoke(卡拉 OK) machine and a big dining room for______. There are twelve tables in it and each table is_______enough for ten people. That means I can have 120 friends for dinner at ________ time! There is also a small cinema for us to _______ DVDs. On the first floor, there is a living room and a kitchen. The second floor is _______ my dogs. I can keep five dogs as pets. Now, let's have a look at the ______ floor. There is a computer room on this floor, and I can often play computer games there. There are eight bedrooms on the fourth floor. Each bedroom has a balcony, a TV, a bed and a ______. So everybody can take a shower in his or her own bedroom.

1.A. is B. buys C. builds D. has

2.A. or B. so C. because D. but

3.A. At B. On C. In D. Over

4.A. parties B. meetings C. games D. neighbors

5.A. big B. beautiful C. tidy D. high

6.A. same B. the same C. different D. the different

7.A. look B. see C. watch D. buy

8.A. in B. with C. of D. for

9.A. first B. second C. third D. fourth

10.A. bathroom B. toilet C. balcony D. kitchen

1.D 2.B 3.B 4.A 5.A 6.B 7.C 8.D 9.C 10.A 【解析】文章大意:本位叙述了作者的梦想家园是在山顶上,它有一个游泳池和一个漂亮的花园,里面有五层楼,所以作者用电梯上上下下。在一楼有一个大的房间可以开party,二楼是给作者的宠物狗住的,三楼有一个电脑室,作者经常在那里玩电脑,四楼有八间卧室,每个卧室都有一...

Jeans have become one piece of clothing worn by the most people in the world. Everybody wears them, from the farmer to the lawyer and from models to housewives. But why have jeans become so popular?You’ll get many answers. For some people they look cool, for others jeans are just comfortable.

Jeans were first stronger trousers made for farm workers in the states of the American west. In the eastern part of the US jeans were hardly worn at all. They were connected with farm people and the workers. So the rich wouldn’t like to wear them.

It was James Dean and Marlon Brando that made them popular in movies and everyone started to wear them. They were a symbol of the rebellion of young people during the 1950s and 1960s. So these new trousers were not allowed in American schools and sometimes in theatres and cinemas. As time went on,jeans became more acceptable. American people in Europe and Japan often wore them when they were not on duty to show that they were Americans. The trousers showed the world a happier way of life, something that people needed, especially after what they had gone through in World War II.

Jeans had other advantages as well. They didn’t need to be washed as often as other trousers and women didn’t need to iron them. This became more important as more and more women started working and had less time for housework.

Today jeans are an important part of our lives. They are always washed a few times before they are sold to give them a faded look.

1.Jeans first appeared ___________.

A. in eastern America B. in western America C. in Middle America D. all over America

2.What is the possible meaning of the underlined “rebellion” in this passage?

A. 奢侈 B. 活力 C. 清纯 D. 反叛

3.What is the best title of the passage?

A. Jeans --- Symbol of Wealth

B. Jeans --- Working Women’s Best Choice

C. Jeans --- Popular Piece of Clothing in Our Daily Life

D. Jeans --- Part of the Lives of Farm People and Workers

1.B 2.D 3.C 【解析】这篇短文主要介绍了牛仔裤在世界各国深受欢迎的原因,详细讲述了牛仔裤的发展衍变历史。 1.细节理解题。根据Jeans were first stronger trousers made for farm workers in the states of the American west的描述可知,牛仔裤首次出现在美国西部。故选B。 2....

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网