题目内容

is the shirt?

—50 dollars.

A. What B. Where C. How much D. When

C 【解析】句意:——这件衬衫多少钱?——50美元。A. What什么,用于询问事物;B. Where在哪儿,用于询问地点;C. How much多少钱,用于询问价格;D. When什么时候,用于询问时间。根据下文的回答50 dollars.可知是问价格的,即这件衬衫多少钱?故答案选C。
练习册系列答案
相关题目

Living abroad to study can certainly be an interesting experience but is that alone a good enough reason for spending years far away from home? To make the experience truly valuable, there has to be a purpose behind the decision to study abroad. This may be a wish to perfect language skills in a foreign language environment, or a clever move in your career development. You must also consider the costs, not just of living and studying abroad, but of applying (申请). Most universities now require international students to pay for application.

If you are sure that you want to apply to study abroad after considering these points, your next step is to choose the right programme of studies. Research your choices and choose carefully. You must do your homework well. Most universities have information online but you can also email and ask them to send you more details. You can find a lot of information on school ranking from education websites. But read carefully. Different universities emphasize different strengths (强调不同的强项). Don’t just think about the university’s reputation (名声); look for the most suitable for your purposes.

Next, you must deal with a large pile of paperwork. This includes filling in application form, preparing your school records, and getting recommendation letters. Reading the instructions and requirements of the universities carefully is of great importance. Sadly, many fine applicants (申请者) get kicked out in the first round, simply because they don’t follow the application procedure (程序) properly.

Money is another important consideration. Some scholarships are provided by governments, others by schools and colleges. This information, again, can be found on the Internet. If you find a scholarship that is suitable for you, follow the application procedure carefully; the earlier you apply, the better your chance of getting it.

1.According to the article, studying abroad is truly valuable because ______.

A. it is an interesting experience B. all your friends are doing so

C. it is a good chance to develop your career D. it is fun to travel around the world

2.A school ranking list tells you ______.

A. how much the courses cost B. the names of all the professors

C. how good the school is compared to others D. where the school is located

3.What are the three things to do when you are applying to study in a university abroad?

A. Study hard, read the instructions and requirements, and buy an airplane ticket.

B. Prepare recommendation letters, prepare school records, and fill in the application form.

C. Prepare school records, do paperwork, and work hard.

D. Write a recommendation letter, do paperwork, and study hard.

1.C 2.C 3.B 【解析】本篇文章难度适中,主要讲述出国留学的注意事项,包括出国的目标、事业发展以及流程。 1.细节理解题。根据This may be a wish to perfect language skills in a foreign language environment, or a clever move in your career developm...

I work as a volunteer for the poor in Haiti. I decided to take my son Brain there for a week, hoping to educate(教育) him.

Before getting out, I told Brain this trip would be tiring and hard. For the first two days, he said almost nothing. Then on the third day, when we were climbing over high rocky mountains, he turned to me and smiled, “Really hard.”

After that, a five-year-old girl, wearing a too large dress and broken shoes, followed Brain around. Later he said regretfully(遗憾地), “I wish I could speak French.” I was surprised that this was from a boy. He always hated French classes.

One day, I was interviewing(采访) a woman villager for an article. By working hard, she had learned to read and write and became part of the leadership(领导层) of the village. That really touched my heart.

Learning her story, Brain was greatly touched. His eyes were wet and there was love and respect(尊重) on his face. He finally understood the importance of my work. When leaving for home, Brain even offered(提供) to stay in as a volunteer. This trip was very meaningful.

1.Why did the writer take his son to Haiti?

A. Because they wanted to take a trip there.

B. Because the writer wanted to educate his son.

C. Because his son wanted to help the poor there.

D. Because they wanted to visit a friend there.

2.Why was the writer surprised about his son?

A. Because his son wished to speak French.

B. Because a little girl liked his son.

C. Because his son said nothing about the hard trip.

D. Because his son wanted to talk with the little girl.

3.What does the underlined word “touched” mean?

A. 发生 B. 攻击 C. 感动 D. 到达

4.What did NOT the boy learn from this trip?

A. To love and respect poor people.

B. To be a good leader.

C. To offer help to people in need.

D. To be a kind and hard-working man.

5. What is the passage mainly about?

A. A meaningful trip.

B. How to be a volunteer.

C. A story of a village leader.

D. The importance of learning French.

1.B 2.A 3.C 4.B 5.A 【解析】 试题分析:本文讲述了作者在海地当志愿者帮助穷人,后来自己的儿子也在那里呆了一周,最终儿子受到了很深的教育,甚至主动提出要留下来当志愿者,这让作者感觉这个旅途非常的成功,达到了她所期望的目的。 1.B细节理解题。根据短文“I decided to take my son Brain there for a w...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网