题目内容

【题目】根据下列句子及所给首字母,在空白处写出各单词的正确、完全形式(每空限填一词)

1Many forget that s____ the earth begins with small things.

2Put the piano therewith its back a____ the wall.

3They called the police because the two women h____ stolen some shoes in their shop.

4The next dayPeter went to soccer practice with courage r____ than fear in his heart.

5Tom threw a coin to see w____ he would pass the exam.

6Please look carefully at the corrections which the teacher has w____ in your article.

7A similar event happened years ago.It's true that history sometimes seems to repeat i____.

8We all know that the secondhand smoking is still h____ to our health.

9The bank should keep our p____ information instead of giving them away.

10He is always working carelessly.So the boss decides to k____ him off.

【答案】

1saving

2against

3had

4rather

5whether

6written

7itself

8harmful

9private

10kick

【解析】

1句意:许多人忘记了拯救地球始于小事。

分析句子“Many forget that s____ the earth begins with small things”可知此处缺主语,用动名词作主语。结合所给首字母,此处是“拯救”,故答案为saving

2句意:把钢琴放在那儿,背靠着墙。

根据“with its back a____ the wall”可知此处缺介词,结合所给首字母,此处是“靠着”,故答案为against

3句意:他们报了警,因为那两个女人在他们店里偷了一些鞋子。

根据“They called the police”可知此处是过去的过去,所以此处用过去完成时,即“had done”,结合所给首字母,故答案为had

4句意:第二天,彼得带着勇气而不是恐惧去参加足球训练。

rather than表示“而不是”,结合句子“ with courage r____ than fear in his heart”所以此处用“rather”,故答案为rather

5句意:汤姆掷硬币看他是否能通过考试。

分析句子“Tom threw a coin to see w____ he would pass the exam”可知此处缺“是否”,结合所给首字母,故答案为whether

6句意:请仔细看看老师在你的文章中所写的更正。

根据“the teacher has w____ in your article”可知此处是“写”结合句中“has”,可知此处是现在完成时,所以此处是过去分词,故答案为written

7句意:几年前也发生过类似的事件。的确,历史有时似乎会重演。

根据“A similar event”主语是对自己发出的动作用反身代词,结合所给首字母,故答案为itself

8句意:我们都知道二手烟仍然对我们的健康有害。

be harmful to 表示“对……有害”,结合句中“is”可知此处是缺形容词“harmful”,故答案为harmful

9句意:银行应该保留我们的私人信息,而不是泄露出去。

根据“information”可知此处缺形容词,结合句中可以是“私人信息”,结合所给首字母,故答案为private

10句意:他总是工作马马虎虎。所以老板决定解雇他。

kick…off表示“解雇”,结合“He is always working carelessly.”可知此处老板决定“解雇”,故答案为kick

根据首字母填写单词,做题时要根据句子结构确定需填词性,然后结合句意及提示词用单词的适当形式作答。第8小题根据句子结构可知要填形容词,然后结合句意可知要用“有害的”,所以写出形容词即可。

练习册系列答案
相关题目

【题目】 There is no way that you don't have any embarrassing moments. You can't control everything that happens, so you're going to be in an embarrassing situation one day. So how can you solve this problemThe answer is to control your actions and try not to get upset.

Remember that you'll probably laugh about it in a few days, so try to see the funny side of it.

If it is something so embarrassing that you feel you will never laugh about it, please remember that the __(1)__ will be over after some time.

Ask your friends to give you a break and not to make fun of you. If you've done the same for them, they're more likely to agree to give you a break.

Always remember that you are not alone. Everyone has embarrassing moments. While you are sure that everyone is going to remember this moment forever, the fact is that they'll probably forget it very soon. Most of us remember the moments in which we feel embarrassed, but very few of us remember other people's embarrassing moments.

Most people have short memories. So while you may never forget the moment when your skirt was torn (撕裂) in gym class, most of the other people probably forget it at once. Although a short memory may not be a(n) __(2)__ thing when you are trying to remember facts in a history test, it is useful when you are trying to forget life's most embarrassing moments.

任务一:根据短文内容,分别写出(1)(2)两处所缺单词。(每空限填一词)

1(1)____________  (2)__________

任务二:根据短文内容,选择正确答案。

2It can be inferred (推断) from the passage that ________ when you fall down after making a speech.

A.everyone will remember the moment forever

B.you may never forget the moment

C.other people will feel embarrassed

D.you will not remember the moment

任务三:请把文中画线的部分译成汉语。

3_______________________________________________

任务四:请根据短文内容,回答下列问题。

4Why does the writer say “you are not alone”?

________________________________________________________

5What's the main idea of the passage?

It's mainly about how to ____________when you are embarrassed.

【题目】 Recently, I felt like I reached a very low point in life. My relationships weren’t good, I wasn’t enjoying my classes, and I felt like I had nothing to ________. My life seemed to be full of endless homework, tests and loneliness. Nothing anyone said seemed ________ to me. I wasn’t sure what to do about myself. All I wanted was to be happy again, but I didn’t know who or what would ________ that. During these days, I had trouble sleeping. I had to take sleeping pills but still woke up in the midnight. I had no ________ but to tell my dad. He ________ the book The Secret. I bought the e-book online at once and read the whole thing that night. I’m ________ quite a stubborn (固执的) person, but the influence on my mood after finishing the book was ________. Suddenly, I felt like life was beautiful again. I had never felt such a deep and quick ________ in my life before.

In fact, the book’s message was very simple-think positively (积极地). The book had many success stories about how people were able to ________ money, soul mates (心灵伙伴) and old friends back into their lives. I started learning to thank everything in my life like them. Little by little, I realized that The Secret could only work ________ I believed these people’s success stories.

Now I’m sure I can bring myself happiness.

1A.take care ofB.come up withC.look down onD.look forward to

2A.helpfulB.colourfulC.peacefulD.powerful

3A.replyB.offerC.answerD.prevent

4A.problemB.choiceC.needD.doubt

5A.borrowedB.collectedC.returnedD.recommended

6A.usuallyB.mainlyC.finallyD.probably

7A.realB.commonC.clearD.serious

8A.breathB.noticeC.surpriseD.change

9A.drawB.controlC.imagineD.mention

10A.untilB.whenC.unlessD.before

【题目】 You may charge(充电) your phone every day, but do you clean your phone as much? Whatever your hands touch, your phones touch. It has been discovered that some phones have 18 times more bacteria and viruses (细菌病毒) than any surface in a public restroom. So it won’t surprise you that a 2011 University of London study found that one in six of our phones have bacteria and viruses on them.

The research on bacteria and viruses led to the invention of PhoneSoap. It is not actually liquid (液体). It is a phone charger that uses the electromagnetic radiation (辐射) to kill 99.9 percent of bacteria and viruses, cleaning your phone while it charges.

“Certain types of bacteria and viruses are really on our phones,” says Wes Barnes, the PhoneSoap founder. “It would be the fastest, most powerful way to kill them .”

PhoneSoap looks like a little metal suitcase. Your phone rests in to charge and get cleaned at the same time. Instead of plugging your phone into the wall, you’d plug it into the PhoneSoap charger box. The process only takes a few minutes but, Barnes says, “The idea is that you can leave it in there overnight if you want to keep charging. and it cleans the phone fully.”

The founder found the right companies and then started shipping the product in late November. By last week’s International Consumer Electronics Show in Las Vegas, PhoneSoap was very popular with people. The founder has left his present job and is selling PhoneSoap without a stop. “We sell out PhoneSoap every day, and we will try to provide enough PhoneSoap” Barnes says. “It’s been a great challenge.”

1We can learn from the first paragraph that ___________.

A.phones can be very dirtyB.phones are where bacteria are born

C.most phones are attacked by bacteriaD.phones store more bacteria in a restroom

2According to the passage, PhoneSoap ___________.

A.takes a whole night to kill bacteriaB.deals with bacteria with radiation

C.is a kind of liquidD.has to be plugged into the wall to work

3From the last paragraph, we can infer that ___________.

A.PhoneSoap is in great need nowB.PhoneSoap is really hard to use

C.they won’t produce enough PhoneSoapD.they’ll make improvements to PhoneSoap

4What’s the passage mainly about?

A.Methods of cleaning phones.B.Tips on charging phones quickly.

C.Soap killing harmful bacteria on phones.D.A phone charger keeping your phone clean.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网