题目内容

【题目】句型转换

1Tom had to buy a new computer. (改为否定句)

Tom ________ ________ to buy a new computer.

2Our boss buys the students in poor areas many books every year. (改为被动语态

Many books are ________ ________ the students in poor areas by our boss every year.

3The teacher advised that we should practise speaking English every day. (改为简单句)

The teacher advised ________ ________ practise speaking English every day.

4“Lily, do you really plan to learn French?” he asked. (改为宾语从句)

He asked Lily ________ she really ________ to learn French.

5They will reach their hometown in two days.(对画线部分提问)

________ ________ will they reach their hometown?

【答案】

1didn’t have

2bought for

3us to

4if planned

5How soon

【解析】

1句意:汤姆不得不买一台新电脑。

由题干中的had可知,事情发生在过去,had是实义动词,在改成否定句时,借助助动词did。故填didn’t have

2句意:我们的老板每年给贫困山区的学生买很多书。

动词buy后可接双宾语,buy sb. sth.=buy sth. for sb.意为“给某人买某物”。被动语态的结构为be +动词的过去分词。故填bought for

3句意:老师建议我们应该每天学习英语。

advise sb. to do sth.意为“建议某人做某事”advise是动词,后可接代词宾格。故填us to

4句意:他问:“莉莉,你真的打算学习法语吗?”

根据题干可知,宾语从句中是由一般疑问句转化而来,引导词用if;主句中asked用一般过去式,所以宾语从句的时态也需要用一般过去时。故填ifplanned

5句意:在两天之后,他们将会到达他们的家乡。

in+时间段,意为“多久之后”,in two days表示两天之后,对它进行提问,用how soon,表示“多久之后?”。故填How soon

练习册系列答案
相关题目

【题目】 More than forty years ago, a group of artists gathered to develop a television program. They planned to make a television show that would teach young children about subjects like reading and math in a fun way.

Sesame Street was first shown on TV on November 10th, 1969. It was produced by a group called The Children’s Television Workshop, and today it was called The Sesame Workshop. The show used cartoon characters and human actors to create funny and creative lessons for children. Some of the most famous characters on the show are Big Bird, Cookie Monster, Oscar the Grouch, and Bert and Ernie, Jim Henson created these lovely characters.

Research is an important part of what made Sesame Street special. The show’s creators studied children very carefully to understand how to best keep them having fun and learning. When the show was first introduced to children, some of its creators were not sure whether it would last long. But forty years later, Sesame Street is the longest running children’s television program in the United States.

As part of its fortieth anniversary(周年), Sesame Street had a special guest on its show. Michelle Obama showed a group of children and Big Bird how to plant. She explained that the seeds would grow into vegetables, which are healthy and good to eat. She also had a message to the parents who watch the show with their children. She said parents can help their children do things to have healthy lives, like getting enough exercise.

1The characters in the program were created by ___________.

A.The Sesame WorkshopB.Jim HensonC.Big BirdD.Michelle Obama

2Sesame Street was produced mainly_________.

A.to make moneyB.to introduced the United States

C.to teach parentsD.to help children learn

3On the program’s fortieth anniversary, Michelle Obama tried to help parents learn_________.

A.how to grow and eat vegetables correctly.B.to watch the show with their children

C.to teach children to do enough exerciseD.the importance of a healthy life for their children

4Sesame Street is a successful children’s program because_________.

A.it was developed by a group of artist.B.it is the longest running children’s program

C.it has invited many famous actors and actressesD.it knows very well what children really want

【题目】 Four years ago, we asked ourselves: what if we could create a shopping experience with no waiting in lines and no checkout? Or could we create a physical store where customers could simply take what they want and go? Our answer to those questions is Amazon Go, where you could experience the idea of “just walk out shopping”.

Amazon Go is a new kind of store with no checkout required. We created the world’s most advanced shopping technology, so you never have to wait in line. With our “just walk out shopping” experience, simply use the Amazon Go app to enter the store, take the products you want, and go! No lines, no checkout.

Our checkout-free shopping experience is made possible by the same types of technologies used in self-driving cars: computer vision, sensor fusion, and deep learning. Our “just walk out technology” automatically detects(探测) when products are taken from or returned to the shelves and keeps track of them in your virtual cart(购物车). When you’re done shopping, you can just leave the store. Shortly after, we’ll charge your Amazon account and send you a receipt.

We offer delicious ready-to-eat breakfast, lunch, dinner, and snack options made fresh every day by our on-site chefs and favorite local kitchens and bakeries. Our choice of foodstuff is from bread and milk to cheeses and locally made chocolates. You’ll find well-known brands we love, plus special finds we’re excited to introduce to customers. For a quick home-cooked dinner, pick up one of our chef-designed Amazon Meal Kits, and you can make a meal for two in about 30 minutes.

Our 1,800-square-foot shopping space is conveniently compact (紧凑的), so busy customers can get in and out fast. It is located at 2131, 7th Ave, Seattle, WA, on the corner of 7th Avenue and Blanchard Street. All you need is an Amazon account(账户), a supported smartphone, and the free Amazon Go app.

Amazon Go is now only open to Amazon workers in our testing program, and will be open to the public soon.

1From the passage, we can learn that Amazon Go ___________.

A.sells all kinds of goodsB.is open to the public

C.is a checkout-free storeD.uses unknown technologies

2What is mainly discussed in Paragraph 3?

A.When Amazon Go charges.B.How Amazon Go works.

C.Where Amazon Go lies.D.What Amazon Go sells.

3Customers pay for the products from Amazon Go by ___________.

A.using their Amazon accountsB.walking out of the store

C.scanning smartphones when leavingD.paying cash at the counter

4The main purpose of the passage is to ___________.

A.tell people of the shopping experienceB.advise people to work for Amazon

C.inform people of a new concept storeD.encourage people to shop online

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网