题目内容

【题目】

Kids love to run herethere and everywhereBut as we agewe seem to lose the enjoyment of runningThis form of exercisethoughoffers great benefits(好处)to everyoneIt helps with weight controland it slows down the effects of agingIt helps us relax and increase confidenceRunning keeps the heart healthy and muscles and bones strongIt reduces the risk of heart diseasesIn addition to healthrunning has other benefitsYou can run almost anywhere You don't need a gym membership or expensive equipment(器械).For that reason and others running is a favourite form of exercise for many people

If you want to runhow can you get startedIt is not wise to start exercising when you are not feeling wellIf you haven't exercised in awhileyou should check with your doctorHe or she will let you know if you're healthy enough to try runningIf your doctor says OKyou're ready to go What's next Choose a good pair of running shoesThey don't need to be expensivethey just need to give your feet good support(支撑).

Find a running partnerOn days when you don't feel like exercisinghe or she can help encourage youIf you can't find anyone who enjoys runningtake your dog alongIt is always ready to go outsideand the exercise makes it healthiertoo

   Be careful with the traffic and run facing the cars coming towards youDon't wear headphones while running outsideThey stop you from hearing carsstray dogs(流浪狗),etcWear bright clothing in order to be seen easily

If you're ready to startwhy not take part in the next"Let's Run"The event is to raise money for the children and parents in needIt's a great way to experience the pleasure of running while giving a helping hand to the poor

1What are the advantages of running?(Give two examples_____

2What should you do first before you try running_____

3What kind of shoes is good for running_____

4According to the passagehow can you avoid feeling bored with running_____

5What sentence can be put on the line_____

6Now you've finished the PEexamwill you keep runningWhy or why not_____

【答案】

1It helps with weight controland it slows down the effects of aging/It helps us relax and increase confidence

2I should check with my doctor

3A pair of shoes that can give our feet good support

4By finding a running partner or taking a dog along

5Pay attention while you are running

6YesI willBecause running offers great benefits to me

【解析】

本篇文章难度适中,主要讲述跑步的好处、跑步的准备工作、注意事情等,并建议跑步的人参加Let Run这个项目。

1细节理解题。根据文章内容This form of exercisethoughoffers great benefits(好处)to everyoneIt helps with weight controland it slows down the effects of agingIt helps us relax and increase confidenceRunning keeps the heart healthy and muscles and bones strong可知,跑步给每个人带来了巨大的好处.它有助于控制体重,减缓衰老的影响.它有助于我们放松和增加信心.跑步可以保持心脏健康,肌肉和骨骼强壮,因只需要举两个例子,故答案为It helps with weight controland it slows down the effects of aging/It helps us relax and increase confidence

2细节理解题。根据文章内容 If you want to runhow can you get startedIt is not wise to start exercising when you are not feeling wellIf you haven't exercised in awhileyou should check with your doctor可知,如果你想跑步,你怎么能开始呢?当你感觉不舒服的时候开始锻炼是不明智的。如果你有一段时间没有锻炼,你应该去看医生。故答案为I should check with my doctor

3细节理解题。根据文章内容Choose a good pair of running shoesThey don't need to be expensivethey just need to give your feet good support(支撑)可知,选择一双好的跑鞋.它们不需要太贵,只需要给你的脚很好的支撑。故答案为 A pair of shoes that can give our feet good support

4推理判断题 根据文章内容Find a running partnerOn days when you don't feel like exercisinghe or she can help encourage youIf you can't find anyone who enjoys runningtake your dog alongIt is always ready to go outsideand the exercise makes it healthiertoo可知,找一个跑步伙伴.在你不想运动的日子里,他或她可以帮助鼓励你.如果你找不到任何喜欢跑步的人,带上你的狗。它总是准备好出门,运动也使它更健康。故答案为By finding a running partner or taking a dog along

5推理判断题。根据空格后的内容Be careful with the traffic and run facing the cars coming towards youDon't wear headphones while running outsideThey stop you from hearing carsstray dogs(流浪狗),etcWear bright clothing in order to be seen easily可知,作者说的是当心交通,面向迎面驶来的车辆行驶,不要在外面跑时戴耳机,他们会阻止你听到车辆、流浪狗等声音,穿上明亮的衣服,以便被人看见。总之是在提醒大家当跑步的时候要留心,故答案为Pay attention while you are running

6细节理解题。根据文章内容It helps with weight controland it slows down the effects of agingIt helps us relax and increase confidenceRunning keeps the heart healthy and muscles andd bones strongIt reduces the risk of heart diseasesIn addition to healthrunning has other benefitsYou can run almost anywhereYou don't need a gym membership or expensive equipment(器械).For that reason and othersrunning is a favourite form of exercise for many people可知,跑步有利于控制体重,减缓衰老的影响。它有助于我们放松和增加信心,跑步可以保持心脏健康,肌肉和骨骼强壮。它可以降低患心脏病的风险.除了健康,跑步还有其他好处.你几乎可以在任何地方跑步:你不需要健身房会员或昂贵的设备(机械)。正因如此和其他原因,跑步是许多人最喜欢的运动形式。故答案为YesI willBecause running offers great benefits to me

练习册系列答案
相关题目

【题目】

There was a player named Jerry in the soccer teamhis father died Returning from the funeral(葬礼),an important match was going to beginHe found the coach at onceasking to attend the matchJerry was not good at the skill so the coach should not allow him to attend the matchBut nowas he relentedhe agreed to let Jerry play for three minutesWhen the time was upJerry would be changed by others

On the courtJerry played very wellThree minutes passedThe coach made Jerry keep staying on the courtJerry played an important roleleading the team to win the match

The coach said excitedly"Kidyou have never been so fastso strong and so skilledWhat happened" Jerry said"My father is blindso he has never watched my matchNowhe has gone to the heaven(天堂)and finally can watch my matchAs soon as I think of my father watching meI have everything…"

The coach understoodLove can drive everything

1Why didn't the coach want Jerry to attend the match at first   

A. Because his father diedB. Because he wasn't interested in the match

C. Because he wasn't good at the skillD. Because he was a bad boy

2How long did the coach agree to let Jerry play   

A. For 3 minutesB. For 5 minutes

C. For 10 minutesD. For 15 minutes

3Who made Jerry keep staying on the court   

A. His coachB. His father

C. His friendD. His teacher

4Jerry felt that he had everything because of   

A. his coach's wordsB. other players' help

C. his friends' supportD. his father's love

5What's the best title of the passage   

A. A Soccer TeamB. Three Minutes' Match

C. A Clever BoyD. Jerry's Idea

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网