题目内容
【题目】听一篇短文和五个问题,选择最佳答案。短文和问题读两遍。
【1】When will we have the school open day?
A.On Thursday.B.On Friday.C.On Saturday.
【2】Where are the parents supposed to arrive first?
A.At the east gate of the school.
B.At the west gate of the school.
C.In the east hall of the school.
【3】What will your parents do at 10:00?
A.Visit the classroom.B.Meet the teachers.C.Look at our class projects.
【4】Who will be with the parents all the way?
A.The teachers.B.Their children.C.The head teacher.
【5】What is the last activity of the open day?
A.Eat lunch.
B.Enjoy a wonderful show.
C.Visit the library and the new lab.
【答案】
【1】B
【2】A
【3】C
【4】A
【5】B
【解析】
【原文】
Attention, please, boys and girls!
This Friday we will have the school open day. Let me tell you the program for the open day. First your parents are supposed to arrive at the east gate of the school, and the teachers will meet them there at 9:00. And next at 9:15 we will lead them to visit the classroom. Then at 10:00 they will begin looking at our class projects in the hall. Teachers will be with your parents all the way, so they can talk about your life at school. Lunch will begin at 12:00 in the dining hall. Your parents will eat with us. After the lunch break, that is, at 1:30 in the afternoon, they will visit the library and the new lab. At 2:30 they will enjoy a wonderful show. That’s the last activity of the open day. Now, I am going to give you the invitations. Please take them home to your parents.
Thank you!
Questions:
16. When will we have the school open day?
17. Where are the parents supposed to arrive first?
18. What will your parents do at 10:00?
19. Who will be with the parents all the way?
20. What is the last activity of the open day?