题目内容
【题目】A. Choose the best answer. (根据短文内容,选择最恰当的答案)
Welcome to the Sports FANS!
Are you looking for up-to-date scores? Do you want more information about your favourite players? Would you like to connect with keen fans just like you? You’ve come to the right place! The SPORTS FANS is the only sports website you’ll ever need. | |
The SPORTS FANS has more features than any other website, including: | You are just ONE CLICK away! Best of all, you can use the SPORTS FANS FREE! No, thanks, not right now. YES, join right now! ☆New members get free use for the first 90 days. |
live scores from baseball, football, basketball, soccer, hockey, tennis, cricket, bowling, volleyball, table tennis, and other sports around the world. | |
pre-game predictions and post-game analysis(分析) by experts that can help you improve your game. | |
message boards where you can exchange information with players and other fans. personal home pages that allow you to find out your favourite teams and players. | |
【1】We can find this material from __________.
A.a websiteB.a newspaperC.a magazineD.an advertisement board
【2】The person who wants to __________ may NOT need the “SPORTS FANS”.
A.connect with fans of famous football players
B.know more information about his favourite tennis players.
C.look for the latest scores of sports
D.buy his friend a baseball
【3】The live score of __________ ISN’T mentioned in this reading material.
A.hockeyB.baseballC.bicycleD.soccer
【4】You can find out your favourite teams and players through __________.
A.message boardsB.personal home pages
C.pre-game predictionsD.post-game analysis
【5】The information after the asterisk(星号) at the bottom right corner explains _______.
A.that the service is free only for 90 days
B.how to pay for the service
C.that new members have to pay at the very beginning
D.how to get a free one-year membership
【6】The main purpose of the reading material above is __________.
A.to introduce great players and teams.
B.to encourage users to write about sports
C.to teach users how to be better players
D.to invite people to join the SPORTS FANS
【答案】
【1】A
【2】D
【3】C
【4】B
【5】A
【6】D
【解析】
文章通过介绍“运动迷”适合哪些人及它的特色:各种比赛的现场得分、赛前预测赛后分析、信息板……希望更多人加入到其中。
【1】推理判断题。根据The SPORTS FANS is the only sports website you’ll ever need.“运动迷”是你将需要的唯一网站,可以推测这份材料可能来自网站,故选A。
【2】细节理解题。题干为“想要_________的人可能不需要“运动迷””。根据Would you like to connect with keen fans just like you?可知A不符合;根据Do you want more information about your favourite players?可知B不符合,根据Are you looking for up-to-date scores?可知C不符合, D项意为“给朋友买个棒球”,该项符合题干,故选D。
【3】细节理解题。根据live scores from baseball, football, basketball, soccer, hockey, tennis, cricket, bowling, volleyball, table tennis, and other sports around the world.可知没有提及bicycle,故选C。
【4】细节理解题。根据personal home pages that allow you to find out your favourite teams and players.故选 B。
【5】细节理解题。根据右下角挂星号的信息New members get free use for the first 90 days.,故选A。
【6】推理判断题。A.介绍伟大的运动员和运动队;B. 鼓励使用者写关于运动的事情;C.教给使用者怎么成为更好的运动员;D.邀请人们加入“运动迷”。短文主要介绍了“运动迷”适合哪些人以罗列了它的特点,就是希望更多人加入其中,故选D。
【题目】(A)Maria要与同学聚会,他给表弟Tommy写了一张留言条。请他帮忙做些事情。请根据图片提供的信息,完成下面留言条。
![]()
Dear Tommy, I’m going to a party today. I need your help. In the morning, would you mind ___________ _______________________________________________________________________________ |
If you finish all these things, I will give you a big surprise. Love, Maria |