题目内容

【题目】

Ticket Information

Dates: July 30Aug 7

MonFri 10 a.m, 7 p.m.

SatSun 10 a.m, 2 p.m, 7 p.m.

Venue: Esplanade Theatre

Length of time: 1.5 hours

Ticket Prices: $ 25 per child or adult (day shows)

$ 35 per child or adult (evening shows)

Family Packages:(家庭套餐)

$ 85 for 4 tickets (10 a.m, 2 pm shows)

$ 120 for 4 tickets (7 p.m shows)

Latecomer Policy:

Please arrive early. Latecomers(迟来的人)will not be allowed to enter until a proper break(间歇) in the shows.

Children:

As courtesy(礼貌) to other audience members, children below 3 years old will not be allowed(允许) in.

Ticket Information

Dates: July 30Aug 7

MonFri 10 a.m, 7 p.m.

SatSun 10 a.m, 2 p.m, 7 p.m.

Venue: Esplanade Theatre

Length of time: 1.5 hours

Ticket Prices: $ 25 per child or adult (day shows)

$ 35 per child or adult (evening shows)

Family Packages:(家庭套餐)

$ 85 for 4 tickets (10 a.m, 2 pm shows)

$ 120 for 4 tickets (7 p.m shows)

Latecomer Policy:

Please arrive early. Latecomers(迟来的人)will not be allowed to enter until a proper break(间歇) in the shows.

Children:

As courtesy(礼貌) to other audience members, children below 3 years old will not be allowed(允许) in.

1How many days will the show last?

A. 8 days.B. 9 days.C. 10 days.D. 11 days.

2What does the underlined word “Venue” probably belong to(属于)?

A. Places.B. Characters.C. Themes.D. Times.

3Which of the following is TRUE according to the information?

A. The name of the show is The Prince and the Frog.

B. Day shows are more expensive than evening shows.

C. You can call 617-219-4300 for the further information.

D. A mother can watch the show with her 30-month-old baby.

【答案】

1B

2A

3C

【解析】

文章大意:本文主要讲了《公主和青蛙王子》电影的售票说明,说明写明了播放时间、地点、影片时长、价格、以及迟到说明。要礼貌不打扰他人,3岁以下孩子不允许入内。

1细节理解题。根据文中的信息Dates: July 30Aug 7,可知上演时间是从730日到87日,7月有31天,所以一共应是9天,故答案选B

2词义猜测题。根据文中的信息Venue: Esplanade TheatreEsplanade Theatre意为“滨海艺术中心”可知这是一个地点名称,所以Venue应属于是“地点”,结合选项A. Places地点;B. Characters.角色;C. Themes.题目;D. Times.时间;可知A选项符合题意,故答案选A

3理解判断题。A. The name of the show is The Prince and the Frog.根据The Princess and the Frog,可知A选项错误。B. Day shows are more expensive than evening shows.根据Ticket Prices: $ 25 per child or adult (day shows)$ 35 per child or adult (evening shows),可知B选项错误。C. You can call 617-219-4300 for the further information.根据Tel617-2194300,可知C选项正确。D. A mother can watch the show with her 30-month-old baby.根据children below 3 years old will not be allowed(允许) in.可知,三岁以下儿童不得入内,所以D选项错误。本题是问哪一个选项是正确的,故答案选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】Choose the words or expressions and complete the passage (选择最恰当的单词或短语完成短文):

The word that has changed the world

Apple is one of the most popular fruits in our life, and people eat apples every day. But there are ________ apples that are especially important to the history of our human beings and they have changed the whole world.

Long long ago when the world just started, apple was a forbidden(被禁止的) fruit in the Garden of Eden, however, a girl named Eve stole and ate it. Unfortunately, she was discovered by God, and was driven away from the Garden together with a boy called Adam. After they left the garden, Adam and Eve had their own babies and became the ancestors(祖先) of all of us. This is the ________ of our world.

In the Autumn of 1665, there was a young man sitting under an apple tree in his garden. His name was Newton. While he was thinking of one problem, suddenly, an apple dropped down from the tree and fell on his head. ________ this, Newton discovered gravitation(引力) on that day and his new idea of science made people really surprised and happy, also he changed our opinions about nature and the way we think, then people began to ________ what science was at that time.

And today, Jobs Steve, this crazy old man changed the world by his apple products. For example, iPhones can be found ________ in the street. Young people feel cool when they use this kind of new high-tech(技术) product. Don’t you think that apple products have become a symbol of our time? As Jobs Steve often said he was born to change the world and he made it. ________ he has died, people remember him and miss him. It is because he made our life more colorful and amazing.

【1】A. one B. two C. three D. four

【2】A. top B. beginning C. disaster D. end

【3】A. Because of B. In favour of C. Instead of D. With the help of

【4】A. watch B. talk C. share D. know

【5】A. somewhere B. nowhere C. everywhere D. anywhere

【6】A. However B. Although C. Since D. Unless

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网