题目内容

(2013●连云港市) --- Do you know ________ this afternoon?

--- I'm not sure, but I'll tell you as soon as she_________.

A. how will Betty arrive; starts B. how Betty will arrive; will start

C. what time will Betty arrive; will start D. what time Betty will arrive; starts

D 【解析】试题分析:句意: -你知道贝蒂今天下午几点到吗吗? -我不知道,但她一出发我就尽快告诉你。在宾语从句中只能用陈述句语序,可根据表达需要选用动词时态。但在含有时间状语从句的主从复合句中要遵循主将从现的原则。所以选D。
练习册系列答案
相关题目

阅读下面的短文并用英语回答问题,并将答案写在答题卷上标有题号的横线上。

(an extract from Stuart Little)

When Mrs. Frederick C. Little's second son arrived, everybody noticed that he was not much bigger than a mouse. The truth of the matter was, the baby looked very much like a mouse in every way. He was only about two inches high; and he had a mouse's sharp nose, a mouse's tail, a mouse's whiskers(胡须),and the pleasant, shy manner of a mouse. Before he was many days old he was not only looking like a mouse but acting like one, too-wearing a gray hat and carrying a small cane(手杖).Mr. and Mrs. Little named him Stuart, and Mr. Little made him a tiny bed.

Unlike most babies, Stuart could walk as soon as he was born. Mrs. Little saw right that the baby clothes she had provided were unsuitable, and she set to work and made him a fine little blue suit. Every morning, before Stuart dressed. Mrs. Little went into his room and weighed him on a small scale(称)which was really used for weighing letters. At birth Stuart could have been sent by first class mail, but his parents preferred to keep him rather than send him away. At the age of a month, he had gained only a third of an ounce(盎司), his mother was so worried that she sent for the doctor.

The doctor was happy with Stuart and said that it was very unusual for an American family to have a mouse. He took Stuart's temperature and found that it was 98.6, which is normal for a mouse. Everything seemed to be all right, and Mrs. Little was pleased to get such a good report.

"Feed him up!" said the doctor cheerfully, as he left.

The home of the Little family was a pleasant place near a park in New York City. In the mornings, the Littles were up early as a general rule. Stuart was a great help to his parents, and to his old brother, because of his small size and because he could do things that a mouse can do and was willing to do them.

1.What did Stuart Little look like?

2.Why did Mrs. Little send for a doctor?

3.Do you want to have a brother like Stuart Little? Why or why not?

1.He looked like a mouse. 2.Because Stuart didn’t gain much when he was only one month. 3.Yes, he will be a help to me./No, because I don’t like a mouse. 【解析】本文讲述了电影《精灵鼠小弟》的内容, Frederick C夫妇的...

请用适当的词完成下面短文,并将所缺单词填在答题卡指定位置上,每个空只能填一个形式正确、意义相符的单词。

Emperor penguins live in the Antarctic,one of the most extreme (极端的)environments in the world.The1. there is so cold that the temperatures can fall to -40 ℃.They are the largest and heaviest kind of penguins in the world.They can hold their breath for up to 22 2.,and can go under the water as deep as 565 m.They can swim almost as 3. as dolphins (海豚)24 km per hour.They have to be able to swim fast,or they’ll be 4. by killer whales for food.

The female (雌性的)penguin 5. one egg each winter.She passes it to the male (雄性的)penguin.Then she goes back to the sea for two months to find food.The male stays with the egg and keeps it warm.6. the egg gets too cold,the baby penguin inside will7..So the male keeps 8. egg off the ice and covers it with his stomach feathers (羽毛).

For the two months that the females are away,the males stay together to stay warm and protect each other9.strong winds and snowstorms.During this time,they eat10. because they can’t leave their eggs until the females return.

1.weather 2.minutes 3.fast 4.eaten 5.lays 6.If 7.die 8.the 9.from 10.nothing 【解析】这篇短文介绍了关于企鹅的一些生活习性,企鹅生活在南极地区,那里天气寒冷。企鹅游泳速度很快,这样他们可以避免被食肉的鲸鱼吃掉。企鹅每年冬天产一个蛋,由雄性企鹅保护。 1.句意...

One of the most widely accepted assumptions (假设) in our culture is that if you exercise, you will lose weight.I exercise all the time, but I still have got fat.Why does this happen?

More than 45 million Americans now belong to a health club, up from 23 million in 1993.We spend some $19 billion a year on sports.Of course, some people join the health club but never go.Still, as one main study—the Minnesota Heart Survey—found, more of us at least say we exercise regularly.

However, the number of fat people has risen greatly: a third of Americans are fat, and another third count as overweight.Yes, it's highly possible that those of us who regularly go to the sports center would weigh even more if we exercised less.But like many other people, I get hungry after I exercise, so I often eat more on the days I exercise than on the days I don't.Could exercise actually be keeping me from losing weight?

People believe that "exercise is important for weight control" is actually rather new.Doctors used to advise not to exercise too much, particularly for older adults who might hurt themselves.Today doctors encourage even their oldest patients to exercise because people who regularly exercise are at a lower risk for most illnesses, especially heart problems.They less often develop cancer and many other illnesses, but the role of exercise in weight loss has been completely overestimated (评估过高).

"In general, for weight loss, exercise is pretty useless," says an exercise researcher.

1.From the passage we can learn that

A. more than 45 million Americans now go to the sports center regularly

B. the number of overweight people has doubled since 1993

C. some Americans join a health club but never go there

D. Americans waste too much money each year on sports

2.According to the writer, people might put on weight because ________.

A. they have the habit of going to the health club regularly

B. they eat the same food when they do not exercise

C. they exercise less than required by doctors

D. they eat more after they exercise

3.What may be the best title for this passage?

A. Overweight Is Not Good for Your Health

B. Exercise Won't Make You Thin

C. Health Club Is Part of American Lifestyle

D. Fatness Is a Social Problem in America

1.C 2.D 3.B 【解析】试题分析:短文讨论的是关于锻炼的话题,结合体育锻炼分析了体重增加的原因,得出“锻炼不能减肥的”观点。 1.题意:从文章中我们可以了解到 。考查细节理解题。A. more than 45 million Americans now go to the sports center regularly现在有超过4500万美国人定期去体育中心;根据M...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网