题目内容

【题目】根据对话内容,从方框内选出能填入空白处的最佳选项。其中有两项为多余选项。

A. Of course.

B. Then I'll have to wait for her.

C. You're welcome.

D. It's very kind of you.

E. I have some questions to ask her.

F. Not yet.

G. I'm sorry to hear that.

A: Have you finished your homework?

B:1Exercise Three is very difficult.

A: Don’t worry. I’ll help you.

B:2But I think I can do it myself. Could you lend me your English-Chinese dictionary?

A:3Here you are.

B: Thanks a lot. Is Miss Gao in the office?

A: Oh, no. She’s out at the moment.

B: Where is she? Do you know?4

A: I think she's at the library. She told me she wanted to borrow some books.

B:5

【答案】

1F

2D

3A

4E

5B

【解析】

本对话谈论作业做完没有,借英汉字典,询问高老师在什么地方,想问高老师一些问题。

1句意:还没有。

根据下文“Exercise Three is very difficult.(练习三很难。)可知还没有完成家庭作业;故选F

2句意:你真好。

根据上文“Don’t worry. I’ll help you.(别担心。我会帮你的。)可知会说你真好。故选D

3句意:当然。

根据上文“Could you lend me your English-Chinese dictionary?(你能把英汉词典借给我吗?)可知回答当然。给你。故选A

4句意:我有一些问题要问她。

根据上文“Where is she? Do you know?_(她在哪里?你知道吗?)可知此句是我有一些问题要问她。故选E

5句意:那我将不得不等她了。

根据上文“I think she's at the library. She told me she wanted to borrow some books.(我想她在图书馆。她告诉我她想借一些书。)可知此句是那我将不得不等她了。故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】 I’m Michael. I live in Poland and Polish is my native language(母语), ___________ I can speak English very well. Now I want to share my experience with ___________.

I started to learn English ___________ listening to English songs when I was six. My dad encouraged me ___________ to The Beatles. In the beginning I ___________understand nothing of what they were singing. Then I got a book with the words of all the songs. I read ___________ book again and again. I learned most of the songs by heart. I sang them to my dad. Still, I had difficulty in ___________ the meaning of the songs. Learning English well to understand The Beatles became one of my ___________.

When I was 13 years old, I started reading science fiction books. I read them in Polish at first. The books were all translated(翻译) from English. I hoped I could read the books in English. I felt that the books in English would be even _________. I decided to read the books in English. This decision guided me for many years.

Today, I have become good at English and I can understand many English songs and English books. English ________ me so much satisfaction and pleasure. I also find it so useful in my job.

1A.butB.ifC.whenD.because

2A.theyB.theirC.youD.your

3A.atB.byC.inD.on

4A.listenB.listenedC.listeningD.to listen

5A.couldn’tB.couldC.mustD.mustn’t

6A./B.theC.anD.a

7A.understandingB.understandC.describeD.describing

8A.secretB.secretsC.dreamD.dreams

9A.interestingB.interestedC.more interestingD.the most interesting

10A.gaveB.was givenC.has givenD.will give

【题目】 My parents are green hands in modern technology. Computers, cameras, mobile phones, iPods... You name it, and they just can't use them well!

Over the holidays, my parents had to ask me many times how to take a photograph on their mobile phones because they kept forgetting. Recently, to keep in touch while I am abroad, my mum decided to create a Weibo page. My mum only has 11 “friends"--two of them are me and my sister! And she comments on EVERY THING we do. It drives me crazy!

My mum has also recently heard of the “selfie (自拍) ” and tried to take few to show that she is “down with the kids”. However, she often forgets how to change the camera focus so it is facing towards her, and her finger is often covering the lens! She also often moves the camera when she takes a photo so that they come out unclear. It makes me laugh a lot, and luckily my friends have similar problems with their parents on technology.

Sometimes I get angry when my mum asks me how to do something on her computer. But I try to stay patient and help her. After all they're too important for us to get angry.

1What do we know from paragraph1?

A.My parents refuse to accept any new things.

B.My parents show interest in modern technology.

C.My parents know little about modern technology.

D.My parents enjoy collecting different computers.

2What do we know about the writer's parents from paragraph 2?

A.They are slow in learning new things.B.They are too old to learn new things.

C.They have few friends in their life.D.They are interested in the life abroad.

3Which is closest in meaning to the underlined phrase “down with the kids”?

A.as naughty as kidsB.friendly to children

C.young and full of energyD.cool and up-to-date

4What can we know from the last sentence of the passage?

A.The writer loves her parents.B.The writer's parents are patient.

C.The writer is angry with her parents.D.The writer's parents are less important.

【题目】

阅读下面短文,掌握其大意,然后从每题所给的ABC三个选项中,选出能填入短文相应空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。

A young couple bought a big house from two old sisters. The sisters lived there for 30 years. The house was very nice and the couple bought it at a _______ price. So the couple was very excited.

However, winter was not far away at that time. The couple was _______ worried about how they would keep the old house warm. The house didn’t have any fireplaces or heaters.

At first, they planned to buy some heaters for the long cold winter. But soon, they thought that if the old sisters could stay warm and comfortable in the old house during the winter in the past, so _______ they. At last, they just _______ to wait for winter to come and did not make any preparations.

Winter _______ and temperatures soon dropped _______ zero. The large house became freezing cold. Frost(霜)covered the insides of _______ walls. Life inside the house became miserable(痛苦的).

Finally, the husband couldn’t stand it anymore and called the old sisters to ask them how they _______ to keep the house warm during the winter.

_______ speaking to them on the phone, the husband spoke to his wife, “For the last 30 years, the sisters have spent every winter on ________ in Thailand.”

“Oh, my god!” cried his wife.

1A.cheapB.smallC.low

2A.littleB.a little bitC.a bit of

3A.couldB.didC.had

4A.refusedB.decidedC.considered

5A.arrivedB.gotC.reached

6A.intoB.behindC.below

7A.theirB.itsC.theirs

8A.managedB.plannedC.offered

9A.BeforeB.WithoutC.After

10A.vacationB.riskC.pity

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网