题目内容
【题目】阅读理解
Turn left at the second crossing if you drive along Center Street north to south. If you come by bus, you can get off(下车) at the B. Street Bus Station. You can't miss it!
Please come to the black door. Our party will be on the farm behind the house. Put your gifts into the small tent on the grass(草地). Remember : This is a surprise party, so do not let him know anything about it by the party.
We will have a buffet lunch(自助餐) and later all kinds of interesting games for everybody!
Music Show at 4 P.M.
Bring your guitars, violins, drums and anything that makes sound!
Please let me know by July 4th if you can make it.![]()
(1)There is a birthday party for Scott on _________.
A.Saturday, July 6th
B.Sunday, July 6th
C.Saturday, June 4th
D.Sunday, June 4th
(2)They will have the party _________.
A.at the
B.Street Stop
C.on Center Street
D.in the dining hall
(3)Scott's parents don't let him know about the party because_________.
A.they may be late for the bus
B.they want to give him a surprise
C.the music show is not cool
D.the farm is very dirty
(4)We know that people can _______ at the party.
A.watch a movie
B.sing and dance
C.grow apples
D.sell gifts
(5)Which of the following is true(下面哪一个是正确的)?
A.Scott is six years old now.
B.Scott's house is near the bus station.
C.All of them can't find the black door.
D.People can enjoy the party for two days.
【答案】
(1)A
(2)D
(3)B
(4)B
(5)B
【解析】短文大意:这是一个生日聚会邀请函。介绍了聚会的时间地点以及来的路线等信息
(1)A细节理解题。根据文中Come and join Scott Dean's Surprise Birthday Party!Saturday, July 6th , 2016可知斯科特在七月六日星期六有一个生日聚会,所以选A。
(2)D细节理解题。根据文中Our party will be on the farm behind the house.可知聚会在农场举行,所以选D。
(3)B细节理解题。根据文中This is a surprise party, so do not let him know anything about it by the party.可知这是一个惊喜的聚会,所以不要让他知道它的任何事。所以选B。
(4)B细节理解题。根据文中Music Show at 4 P.M.可知人们会唱歌跳舞,所以选B。
(5)B细节理解题。根据文中If you come by bus, you can get off(下车) at the B. Street Bus Station. You can't miss it!可知斯科特的家在公交车站附近,所以选B。
【题目】
Fun Places to Visit in Singapore | |
| At Jurong Bird Park you can see more than 5,000 birds and even feed some of them by hand! If feeding birds makes you hungry, you can join the park’s parrots for lunch. |
| Take a small boat into Singapore’s past. A 10-minute ride will take you to this island. The life on the island hasn’t been changed since the 1960s. |
| Walk through Orchard Road’s modern malls. Then try an open-air shopping experience at the markets. There you can buy inexpensive clothes, toys and old furniture. |
| Night Safari lets you see animals that are active at night in their natural environment. Walk through the park at night to get close to the animals from seven different areas. |
【1】How many fun places are mentioned?
A. 2 B. 3 C. 4 D. 5
【2】Where can you get to know Singapore’s past?
A. At Night Safari. B. At Malls and Markets.
C. At PulauUbin. D. At Jurong Bird Park .
【3】You can go to Night Safari to ____________.
A. watch animals B. Take a boat trip
C. buy some clothes D. Feed and eat with birds
【题目】(2017北京改编)
The Postal Museum Date:July 17-23 Age:11-13 Would you like to join us this summer vacation?You can create a stamp with your own design,write and mail a postcard,and learn about the history of stamps. Tel:965-0400
| The Air and Space Museum Date:July 29-30 Age:8-11 If you enjoy programs about air and space,please come here.It’s a good place to make and fly your own paper airplane,watch an IMAX movie,and climb into a real airplane. Tel:654-0930
|
The Science Museum Date:August 7-20 Age:9-12 You can experience video arts and computer technology,play VR games to explore(探索) a future city,and ask the robots questions about science.It will be wonderful! Have fun! Tel:357-3030
| The Building Museum Date:August 21-27 Age:13-15 Want to enjoy design challenges?Come and join us.You can also go on field trips to some famous buildings,and build small houses with soft blocks.All the programs are free. Tel:272-0560
|
【1】You can join in the programs at the Postal Museum any day .
A. from July 17 to 23 B. from July 29 to 30
C. from August 7 to 20 D. from August 21 to 27
【2】If you are interested in the program about video arts,you can phone .
A. 965-0400 B. 654-0930
C. 357-3030 D. 272-0560
【3】A 15-year-old student can take part in the programs at .
A. the Building Museum
B. the Postal Museum
C. the Air and Space Museum
D. the Science Museum
【4】In the Air and Space Museum,you can .
A. create a stamp
B. build a house
C. make a paper airplane
D. explore a future city
【5】The best title can be .
A. The Museums in Beijing
B. Summer Programs at Museums
C. All Kinds of Museums
D. Four Famous Museums