题目内容


Mary had some troubles, so she went to see the doctor.  He was a new doctor, and did not know her.  So he first asked her some questions. One of the questions was, “What is your age?”
“Well...” Mary answered, “I don't quite remember, doctor, but I will try to think.” She thought for a while and then said, “Yes, I remember now, doctor. When I married, I was twenty-two years old, and my husband was thirty then. Now he is sixty, I know, and that is twice thirty. And so I am twice twenty-two. That is forty-four, isn't it?”
小题1:Mary went to see the doctor because ________ .
A.she had a headacheB.she had a fever
C.she had caught a coldD.she wasn’t feeling well
小题2:At first the doctor _________ .
A.asked her some questionsB.examined her carefully
C.gave her some medicineD.asked her to have a rest
小题3:The doctor's first question was “ _______ “.
A.You are no more than forty, are you?
B.Do you have a fever?
C.What is your age?
D.Have you had any medicine?
小题4:Mary  ________ .
A.answered the doctor's questioned at once
B.answered the question after thinking for a while
C.just kept silent
D.refused to tell her age
小题5:Mary should be _______ .
A.forty-fourB.forty-fiveC.fiftyD.fifty-two

小题1:D
小题2:A
小题3:C
小题4:B
小题5:D

小题1:细节理解题,根据文中语句“Mary had some troubles, so she went to see the doctor. ”理解可知
小题2:细节理解题,根据文中语句“He was a new doctor, and did not know her.  So he first asked her some questions.”理解可知
小题3:细节理解题,根据文中语句“One of the questions was, “What is your age?”
”理解可知
小题4:细节理解题,根据文中第二段的语句理解可知
小题5:理解计算题,根据文中第二段的语句理解可知22+30=52
练习册系列答案
相关题目

Happy Farm is an online game. It is very popular among people in China. The game offers you a piece of empty land and some seeds (种子) at first. You are like the farmer. If your land is small, you can spend some money to make it big. And you must harvest your things on the farm on time, or some other farmers will steal your fruits, vegetables, milk, eggs and so on. Of course, you can steal theirs. If you want to make money, you must sell your things out.
Some Chinese websites have offered this game to its users. So far, it is said that about 16 million Chinese people are playing this game. Some people were so crazy (疯狂的) that they even get up in the midnight to harvest their crops and steal others’.
Happy Farm brings happiness to people. It is really a fascinating game. But it also brings many problems. It is reported that a baby died in a hospital just because the doctor didn’t give him timely treatment. Do you know what the doctor was doing? He was playing Happy Farm! There are many stories like this.
小题1:According to this passage, what is very popular in China?
A.The farmerB.Happy Farm
C.The Chinese websiteD.The Doctor
小题2:Which is the right order to play the game Happy Farm?
a. Plant some crops.         b. Harvest your crops on time.   
c. Sell your things out.       d. Get land and some seeds.
A.d-b-c-aB.a-d-c-b C.d-a-b-c D.c-d-a-b
小题3:Many people are so involved in the game Happy Farm that they get up in the midnight _____.
A.to harvest and steal crops
B.to chat with others
C.to sell their things out
D.to read news about this game
小题4:What does the writer think of this game?
A.It is not interesting at all.
B.People shouldn’t be crazy about it.
C.People must get up early to steal crops.
D.People may play it when they are at work.

One day , Mr. Jackson  took Paul to his favorite restaurant. It was a French restaurant. The  waiter was from France, but he didn’t speak to them in French.  ”Would you like to see menu?” , he asked in a kind way. ”Yes, please,”  Mr. Jackson said.
The  waiter gave them a menu each. They studied them. “ You can spend only twenty-five dollars,” Mr. Jackson told his son. The  waiter  asked  Paul,” What would you like, young man?”
“How much is the tomato soup?” Paul asked.
“ Six dollars,” the waiter said.” It’s very good.”
“How much is  the duck with orange?” Paul asked next.
“Fifteen dollars,” the waiter said.
“How much is the chocolate ice cream?”
“Six dollars,” the waiter said.
Paul added it up quickly. Six plus fifteen plus six is twenty-seven. He thought  he could have the duck and the soup, or the duck and ice cream.” I’ll have the duck and the chocolate ice cream, please,” he said to the waiter.
Paul said to his father, ”My meal will cost only twenty-one dollars. Can I keep the other four dollars? His father laughed.”No, Paul,” he  said ,”leave it for the waiter.”
小题1:How did the waiter speak to Paul and Mr. Jackson?
A.In a rough wayB.In a friendly wayC.I n FrenchD.Slowly
小题2:What did Paul have for dinner?
A.The soup and the duckB.The duck and the ice cream
C.The duck ,the soup and the ice creamD.The soup and the ice cream
小题3:How much did Paul’s meal cost?
A.$ 21B.$ 24C.$ 25D.$27
小题4:What did Mr .Jackson tell Paul to do with the other $4?
A. Keep itB. Give it back to him
C.Spend it on soothing elseD.Give it to the waiter
小题5:What does this passage tell us?
A.Paul and his father hate eating in restaurant.
B. Mr. Jackson ‘s favorite food is English food.
C.Paul was careful not to spend more than $25 in the restaurant.
D.Paul didn’t know what to choose from the menu.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网