题目内容

【题目】

YARD SALE

Saturday June 18th

8AM2 PM

3838S. Centinela Ave, Los Angeles 90066

(Westside Vineyard Fellowship Parking

Lot Across from Adoptions)

If you have any donations for our yard sale please drop off items at Centinela Feed,3860S. Centinela Avenue, Los Angeles 90066

Saturday June 11th 12:30-3:30PM and

Friday June 17th 6-8PM.

All proceeds go directly to the care of animals at Forte

Animal Rescue, an all-volunteer nonprofit organization.

1We can probably read the above material in________ .

A.a story bookB.a local newspaper

C.a school reportD.a travel guide

2The purpose of the activity is________.

A.to call on people to protect the animalsB.to show the importance of animals

C.to introduce some valuable animalsD.to raise money for the animals

3The yard sale will be held on________ .

A.June 18thB.June 17thC.June 11thD.June 8th

4According to the material, we can’t know________.

A.where the yard sale will take placeB.where we can give away something

C.how we can learn more about the activityD.how long it will take to hold the yard sale

5What can we know about Forte Animal Rescue?

A.It is an organization to sell animals.B.It is an organization to help animals.

C.It is an organization to raise animals.D.It is an organization to hunt animals.

【答案】

1B

2D

3A

4C

5B

【解析】

文章是一篇广告。主要介绍了一个为非盈利的全自愿的动物救援组织募捐的活动。

1推理判断题。根据整个文章的理解及文中If you have any donations for our yard sale please drop off items at Centinela Feed,3860S. Centinela Avenue, Los Angeles 90066可知,这里说的是为动物救援组织募捐的活动,所以这样的文章应该是在当地的报纸上会出现,故选B

2细节理解题。根据文中All proceeds go directly to the care of animals at Forte所有收入将直接用于福特的动物护理。可知这个活动是为动物募捐的,故选D

3细节理解题。根据文中Saturday June 18th可知,活动是在六月18日,故选A

4细节理解题。根据文中3838S. Centinela Ave, Los Angeles 90066可知,A选项是知道的;根据文中If you have any donations for our yard sale please drop off items at Centinela Feed,3860S. Centinela Avenue, Los 可知,如果要捐赠的话,知道去哪里捐,所以B选项是知道的;根据文中8AM2 PM可知,知道这个活动持续多久,所以D选项是知道的,只有C选项文中没有提到,故选C

5推理判断题。根据文中All proceeds go directly to the care of animals at Forte Animal Rescue, an all-volunteer nonprofit organization.所有收益将直接用于福特的动物护理动物救援组织,一个全志愿的非盈利组织。可知,这个组织是一个帮助动物的组织。故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】

Picky, Picky

Scientists have no idea exactly why birds choose certain objects to build their nests. But scientists know that the main reason birds build nests is to keep their babies safe, warm and healthy.

Baby birds grow faster and are healthier when they are warm. They also learn to fly and leave the nests sooner than birds without warm homes.

What A Yarn ()Is

Yarn is big on an oriole’s shopping list during nest building. Scientists are still trying to work out why so many birds choose white yarn over other colors for nest building.

Scientists think that the white objects remind birds of cotton fluff (绒毛) they find in the wild.

Do It Naturally

Even though birds can help us recycle some of our junk by using it to build nests, they also need to use lots of natural things. Long grass, dried sticks, spider’s silk and mud are some of the natural ingredients that are good for nests, too.

You can make a collection box of things to leave for birds so they can help themselves. Hang a small plastic box with holes on a tree branch. Fill the box freely with nest building goodies. Hang the box on a tree and watch birds climb on board to pick through the junk to find their treasures.

Warning: Don’t let the birds turn into a tasty treat. Keep your bird station away from places where cats hang out.

For The Birds!

Stop! Don’t throw all that garbage out! Give some to the birds. Look and see how your old junk can help beautify and warm a bird’s new home.

1The baby birds with warm homes are able to ___________.

A.learn to fly earlierB.grow slower

C.build better nestsD.leave the nests safer

2What can people make for birds to build nests?

A.A warning board.B.Holes on a tree branch.

C.Food in the garbage.D.A collection box of things.

3What is the purpose of the passage?

A.To tell us how birds build nests.

B.To show the importance of nests to birds.

C.To tell humans what they can do to help birds.

D.To show the bad relationship between birds and cats.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网