题目内容

【题目】 Growing a Family Business Every Saturday and Sunday this fall, while other kids are sleeping in or preparing for a soccer game, Phillip Gargiulo, age 11, will be up at 5 a.m. sweeping floors. It's hard work, but Phillip's job at Masker Orchards(果园) isn't just a job-it's all for his family.

Masker is one of the largest pick-it-yourself apple orchards in the New York area, with 200 acres(英亩) of land and 16,000 trees. The orchard was founded in 1913 by the Masker family. In 1969, Phillip's grandfather bought the land. His three kids and six grandkids have been running the family business ever since.

On a good weekend, there will be more than 800 customers. One of Phillip's jobs is to count the items they bought, give customers a total, and take their money. That's a lot of apples-and a lot of math! And more than 100 teens work there, too. For their hard work, the Gargiulo kids are paid15 per hour. After working there for seven years, Phillip has saved3,000. He's planning to use it to buy a car one day, and to help pay for college.

Having a family business means much more than making money. It also means making sacrifices.

"Growing up, it was good and bad," says Phillip's mom. She's been working at the orchard since she was 4 years old. "From August to Halloween, I would be busy. In high school, you want to be with your friends, out doing other things. That wasn't always possible when I had to be at the orchard."

Phillip, too, sees both sides. "I'm learning how to run a business, and I'm learning what hard work is really all about." he says. He admits, though, that some mornings, when his alarm clock goes off in the early morning, he'd rather be sleeping in or playing baseball with friends. "But I'm learning to do things that I will need for the rest of my life," he says. "And I'm spending time with my family. I love it."

1Phillip gets up early every weekend to ______ .

A.finish his homeworkB.do the work for his family

C.prepare for a soccer gameD.go for a run in the morning

2What does Phillip do on a good weekend in Masker?

A.To plant some apple trees.

B.To work on math problems.

C.To play baseball with friends.

D.To count apples and take the money.

3What can we learn from this passage?

A.Getting something probably means giving up something.

B.It's necessary to make money as early as possible.

C.Growing up means doing what you want to do.

D.There is nothing more important than parents.

【答案】

1B

2D

3A

【解析】

这篇文章讲述了周末当别的孩子在睡觉或者准备足球比赛,而Phillip却要在果园里忙碌的故事。

1细节理解题。根据“Phillip Gargiulo, age 11, will be up at 5 a.m. sweeping floors.”可知,早上5点开始,Phillip就开始做家务。故选B

2细节理解题。根据“One of Phillip's jobs is to count the items they bought, give customers a total, and take their money.”可知,Phillip的工作就是计数,给顾客报总数和收钱。故选D

3推理判断题。根据“Having a family business means much more than making money. It also means making sacrifices.”可知,家族商业不仅仅意味着赚钱,有时候也意味着牺牲。可推断出得到某些东西的时候,要失去其他的东西。故选A

练习册系列答案
相关题目

【题目】 GIY stands for “grow it yourself” and is about a new fashion for growing your own food. There are a lot of reasons why growing your own food is a good idea. GIY helps reduce carbon dioxide (CO2) emissions (排放物). Food in supermarkets travels a long way and that produces a lot of CO2. If you grow as many vegetables as you can at home, you can help save the earth.

Vegetables you grow are also good for your health because they have more nutrients than supermarket vegetables and they don’t have chemicals.

How much money can you save? First of all, seeds are a lot cheaper than vegetables, and secondly, you can save more by planting the most expensive and the most productive (多产的) vegetables. You can give your vegetables to friends and neighbors. It can make you very popular.

Don’t worry if you don’t have much space. To GIY, you don’t even need a garden. You can use pots on your balconies (阳台). And don’t worry if your space doesn’t get much sun. You can plant vegetables that don’t need a lot of sun to grow.

Grow your own vegetables now. You will have both a healthier body and a healthier social life.

1Food at supermarkets produces a lot of CO2 because of ________.

A.growingB.collectionC.transportationD.sun

2What do people mostly need if they want to grow their own vegetables?

A.Some seeds.B.A garden.C.Some chemicals.D.Some water.

3From the passage, we can learn that ________.

A.all vegetables need a lot of sun to growB.vegetables from supermarkets must be a little cheaper

C.we can plant vegetables on our balconiesD.the plants on the balconies need enough sun

4What could be the best title for the passage?

A.Saving MoneyB.Growing Vegetables Yourself

C.Saving the EarthD.Buying Some Seeds

【题目】任务型阅读-完成表格

Have you or your friends ever talked about studying abroad It's becoming a common topic of discussion in China More students are studying abroad than ever before

Last year 662100 Chinese went abroad to study a growth of 8.83 percent from 2017 For parents who send their children abroad to study 43 percent of them hold regular jobs With quick economic (经济的) growth and rising income levels (收入水平), China's people have more chances to open their eyes and have more life experiences

Seventy years ago however the picture was different Thousands of students and science and technology experts(专家) had to have a competition with each other to win a chance to study abroad It was a valuable and unusual experience for people back then

In 1984 Wang Huiyao who later built a non-governmental think tank (智库) that mainly pays attention to Chinese public policy and globalization (全球化), went to study at the University of Windsor in Canada He found that while Chinese people knew little about the outside world Westerners also knew little about Chinese people "They even asked to touch my head to see if anything was different" he said

But today there are fewer of these misunderstandings With more exchange programs Chinese students get more chances to share their life stories with people from different cultures Ma Ying a15-year-old Beijinger took a short 7-day study trip to the UK Attracted by the culture there she decided to stay and study in the country "I talked to my parents and they supported my decison I'm happy to study more English understand their humor and slowly go the local lifestyle" she said

Studying abroad

Introduction

More discussion about Chinese are studying abroad

1 for studying abroad

The number of the Chinese going abroad keeps2 with the rise of economy and income levels quickly

They have open their eyes to the world and experience different cultures

In the past

It was of great3 and an unusual experience to study abroad by winning a chance through competitionWang Huiyaosaid4 the Chinese nor Westerners know much about each other

At present

There is5 cultural misunderstanding with more exchange students to share their stories and experiences

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网