题目内容
【题目】阅读下面的材料,然后根据材料内容回答问题。
Annie lived alone in Chicago. One day, she fell down in her bedroom and broke her leg. So she tried to call her friend Lisa. But she dialed (拨打) a wrong number. The call reached Taylor, an 18-year-old girl. She was a college student and she lived hundreds of miles away from Chicago.
At that time Taylor was reading in bed. She thought it was somebody playing a joke. When she was going to hang up the phone, she heard a woman saying “Help! Help!” From it Taylor thought something bad must have happened to the woman. After she got the woman's name and address, Taylor called 911 at once. Then she tried to make Annie feel comfortable. She spoke to Annie on the phone till the doctors arrived at Annie's house. At last Annie was taken to hospital in time.
As soon as Annie felt better, she wrote a letter to Taylor to thank her.
![]()
(1)Who answered the telephone?
(2)How did Taylor help Annie?
(3)Why did Annie write the letter to Taylor?
【答案】
(1)
Taylor.
(2)
She called 911(and spoke to Annie on the phone till the doctors arrived at Annie's house). /By calling 911.
(3)
Because she wanted to thank her. /To thank her.
【解析】短文大意:安妮独自住在芝加哥,有一天她在卧室里摔伤了腿,她试图打电话给朋友丽萨求助,但是拨错了号码,打给了数百里外的一个18岁的女大学生泰勒,泰勒问清楚了安妮的姓名和住址后打电话为她找来了医生,并通过电话安慰安妮直到医生到来。安妮感到好一些以后给泰勒写去了感谢信。
(1)根据第一段内容o she tried to call her friend Lisa. But she dialed (拨打) a wrong number. The call reached Taylor, an 18-year-old girl. 可知接电话的是 Taylor。
(2)根据第二段内容Taylor called 911 at once. Then she tried to make Annie feel comfortable. She spoke to Annie on the phone till the doctors arrived at Annie's house. 可知答案。
(3)根据故事内容以及最后一句 As soon as Annie felt better, she wrote a letter to Taylor to thank her.可知Annie写信感谢Taylor,故答:Because she wanted to thank her. /To thank her.
【题目】根据下列表格内容和提示词语,用英语写一篇题为“What can we do to protect the pandas?”的短文。
我国是大熊猫生存的唯一之地, 然而他们正面临灭绝的危险。你认为我们该采取哪些措施来保护他们。写一篇70词左右的短文表达你的观点。
处于困境 | 人们大量砍伐树木来建农田和盖房; 竹子越来越少;人们为皮毛二捕杀大熊猫 |
采取措施 | 建立自然保护区; 不买皮毛制的衣服 |
最后结果 | 大熊猫会越来越多 |
提示词:fur 皮毛 Nature Reserve 保护区 hunt 猎杀 endangered animals 濒危动物
要求:
◆主要包括表格内容,可以适当发挥。开头已给出,不计入总词数。
◆词数:60词以上
What can we do to protect the pandas?
Pandas only live in China.
![]()
【题目】
| Enjoy Harvesting Want to relax yourself? Want to experience country life? Come and pick litchi! Free for a taste. Price:¥20 per kilo Dates: July 20th-July 28th Add: Changlin village Tel:277-8688 |
| Fitness Band on sale Smartwatches without the watch Monitor speed, time, distance, caloties burned, etc. Long battery(电池)life (5 days) ¥800 (20% off for students) Tel:289-6799 Visit Sam Mall for more information. |
| Ice and Snow Festival Charming Ice Carving Amazing World of Ice and Snow Welcome to Fenghuang Park! Dates: July 1st -July 25th ¥20 for each adult (half for each student) Tel:288-6299 |
| Super Pillow(枕头)Fight Party Pillow Fight, a popular activity among young foreigners, has now come to Putian. It's a creative way to release(释放) pressure and stress. Place:Putian Stadium Time:2:30-5:00pm, June 28th Fee:¥50 (pillow included) Tel:275-6588 |
根据图表内容,从题中所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳答案。(10分)
【1】You can call ______ to experience country life.
A.277-8688 B.289-6799
C.288-6299 D.275-6588
【2】If Daisy has only 55 yuan, she can enjoy the activity in _____ on June 28th.
A.Changlin village B.Fenghuang Park
C.Sam Mall D.Putian Stadium
【3】Dolly is a middle school girl. Her parents want to take her to Ice and Snow Festival. How much will they pay for the tickets?
A.¥20. B.¥30. C.¥50 D.¥60
【4】We can get the ads most probably from______
A.a book B.a newspaper
C.a novel D.a documentary
【5】From the ads above, we learn that _____
A.Pillow Fight helps to create pressure.
B.you can enjoy Ice and Snow Festival on July 28th.
C.if you want to taste grapes, you can visit Changlin village.
D.Tom is a student and he can buy a fitness band for 640 yuan.