题目内容

【题目】按要求完成句子(毎空一词。)

1我花了 10 元钱从书店里买了一本书。

I _________________10 yuan _________________a book from the bookshop.

2我感到很惊讶我和大卫都未受邀参加晚会

I felt surprised that_________________I _________________David was invited to the party.

3昨晚我直到爸妈回家才睡觉。

Last night I_________________go to bed _________________my parents got home.

4我们被分成四组做实验。

We are_________________ _________________four groups to do the experiment.

5抱歉,我错拿了你的包。

Sorry, I took your bag _________________.

【答案】

1paid for

2neither nor

3didn’t until

4divided into

5by mistake

【解析】

1根据句意,句子应是一般过去时;空处的短语应是pay…for为……付钱,pay的过去式是paid,故答案为(1paid (2) for

2根据句意和给出的句子结构及was(单数形式)可知,空处的短语应为“既不……也不neither…nor…”,在连接两个主语时,谓语动词实行就近原则,后面的主语是David,第三人称单数形式,符合句意,故答案为(1neither (2) nor

3根据句意,空处的词应是“直到……才not…until…”,因go to bed是短暂性动词,所以前句要用否定形式;根据时间状语last night的提示,句子要用一般过去时,动词go是行为动词,变否定句应用didn’t加动词原形,所以空一应为didn’t,空二应是until,故答案为(1didn’t (2) until

4根据句意,空处的短语应为“分divide into”;又根据主语we和动词短语divide into的关系可知,含有被动的关系,所以句子应为被动语态;结合句子中are的提示可知,是一般现在时的被动语态,其构成形式为be+donedivide的过去分词是divided,故答案为(1divided (2) into

5根据句意可知,空处的短语应是“错误地by mistake”,置于动词之后,故答案为(1by (2) mistake

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文内容和首字母提示,在下文空格处填入适当的词使短文完整,写出空缺处各单词的正确形式。(每空一词)

I had never been on a real roller coaster(过山车), f1 of speed and heights. The closest I had ever got was a kiddie-coaster when I was six. I had it stopped even b2 we got up to the first slope.

So today I just waited for my friends while they took the 53 mph roller-coaster-riding. As they stepped off the ride, they all tried to talk me into taking the n3 one.

"It's not that scary," added Jackie, "I'll sit next to you."

"Look! This is the s4 ride in the park!" Christina pointed out.

Finally, I gave in and agreed to get on the roller coaster. Of course everyone had come out alive so far, but you n5 know what will happen.

As we stood in line, I got more scared. "It looks really big from down here," I worried out loud. Finally, we r6 the front of the line. I sat in a seat with Jackie and said that I would not let go of her hand until we were s7 off the ride.

As soon as we started moving, I began to scream and held Jackie's hand tightly. We started to climb the slope toward the highest point of the r8.

It felt as if something had broken. We started falling fast. The wind blew hard and it seemed like my face would blow off. I screamed so loud that I couldn't hear m9 anymore. Oh my gosh, we weren't going to stop! I closed my eyes, never stopping my scream.

CLUNK!

The ride came suddenly to a stop. I o10 my eyes, tired and dizzy(晕的). My friends looked at me, searching for my reaction.

"Can we do that again?" I asked in a low voice.

【题目】 Most people know yoga as a kind of exercise. To practise yoga, you put your body into different positions. The correct breathing is also important. However, yoga is really about more than just exercise. Yoga cannot just help people to be healthier but also help connect people to each other and to nature.

The history of yoga goes back at least 5,000 years. It was first developed in Northern India. In the late 19th and early 20th centuries, yoga was introduced to the Western world. By the 1960s yoga had become a very popular form of exercise in the United States and Europe.

Yoga is good for the mind and body. Regular practice of yoga helps people to improve their balance and stamina(耐力). Although you won't really get out of breath, like you might when playing football or running, it does help to keep your heart healthy and you can lose weight. It also improves concentration(注意力)and helps people to sleep better, so it's great for anyone who is under pressure at work or in their studies.

There are lots of different types of yoga, so you can choose what is best for you. Hatha Yoga is often good for beginners, because you hold each position for a few breaths. In Vinyasa Yoga you change position much more quickly and you might get out of breath. It's quite challenging if you haven't done much yoga before. Bikram Yoga is sometimes called `hot yoga', because the room must be heated to around 40 degrees. Or what about `Aeroyoga', where you do yoga while you are hanging from the ceiling? It's supposed to be very good for your back.

Whatever kind of yoga you choose, there are surely some health benefits(好处),and you should have fun too.

1Which of the following is true about yoga?

A.The breathing in yoga is important if you often get out of breath.

B.People in the West were interested in yoga soon after it appeared.

C.You can choose any kind of yoga to practice only if you want to.

D.Yoga can make people feel relaxed and bring people much closer.

2According to the passage, which form of yoga might be very difficult for a beginner?

A.Hatha.B.Vinyasa.C.Bikram.D.Aeroyoga.

3Which of the following topics is NOT mentioned in the passage?

A.When and where did yoga come out?B.What are the advantages of yoga?

C.When is a good time to practice yoga?D.What type of yoga can you choose?

【题目】 阅读下面短文,根据语境、音标成所给单词的提示,在每个空格内填入一个恰当的词,要求所填的词意义准确、形式正确,使文章意思完整、行文连贯。

Quoc Thyungen is a 40-year-old Vietnamese Canadian. He came to Canada with his family when he was young. There was a war in his country, and his parents wanted to move to a safe place so that their children could grow up in peace.

Quoc grew up just like any 1[nrml]Canadian boy. He went to school, played sports, and did well2his subjects. Later, he opened a restaurant. He was very successful. But something was missing in his life. He didn’t really feel 3[hpi].

One summer, he went on4trip to Vietnam. When he arrived in Hanoi, he saw many young boys living on the streets. As he spoke with them, he realized(意识到) how little 5had and how much he owned in his life.

Quoc felt a strong need to do something. Soon he made a 6(decide). He bought a small building in Hanoi and changed it into a restaurant for 7(visitor) . It served Vietnamese and Western-style food. Only street kids could work there. He taught some of them to cook, to work with the cash(现金), and others to wait on tables(伺候进餐). It became a very successful8[bzns].

So far, over 75 boys have learned a skill and now they can make money on their own. Their life is no9(long) dark and terrible. Quoc says that 10(help)these boys has helped him find what was missing in his life.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网