题目内容

【题目】根据短文理解选择正确答案。
There was a small village by the sea in America. Every summer lots of people came here to spend their holidays. But a few of them came here only to end their lives. Two months ago right here a young woman jumped into the sea in the darkness of the night. When she was taken out from the sea, nothing could make her come to life. From then on, the people in the village began to pay more attention to each of the visitors. If someone looked unhappy or worried, they would watch him all day long with care. They would never let the same thing happen again.
A week later, came several visitors. Among them there was a young woman of twenty years old. One day she looked different from others. She went out alone at night. She was found just by a villager. The villager made no noise and followed her. When the young woman was walking to the beach, the villager rushed(冲向)at her and tried hard to pull her back. “Let me go. Don't pull me!” cried the young woman, “I was playing on the beach this afternoon. Now I can't find the key to my suitcase .I think it must be left here.” “But why won't you look for it tomorrow morning?” said the villager. “Tomorrow morning I'll leave here and catch the early bus to New York. I must leave before the day breaks.” When the villager heard this, he had a good laugh and helped her look for the key in the moonlight.

(1)The small village was ______ the sea.
A.far from
B.near
C.in the middle of
D.on the left of
(2)______of the visitors came to this village in order to die.
A.Few
B.Little
C.A little
D.Several
(3)Why did a young woman go out alone at night one day?
A.To go for a walk.
B.To go swimming.
C.To look for her key.
D.To end her life.
(4)The villager rushed at the young woman because he wanted to______.
A.save her
B.ask her for something
C.kill her
D.frighten her
(5)The woman did such a thing at night because______.
A.she couldn't get up early the next morning
B.she had something important to do
C.she had little time to look for the key the next morning
D.she wanted to leave the village at once

【答案】
(1)B
(2)D
(3)C
(4)A
(5)C
【解析】⑴细节理解。根据第一句by the sea可知在海边。故选B。
⑵细节理解。根据第一段But a few of them came here only to end their lives. 但是有几个人来到这里结束生命。所以选D。
⑶推理判断。根据第二段 Now I can't find the key to my suitcase .I think it must be left here.可知年轻女士下午在海滩上玩耍的时候丢了钥匙。故选C。
⑷推理判断。The villager made no noise and followed her. When the young woman was walking to the beach, the villager rushed(冲向)at her and tried hard to pull her back. 村民悄悄跟着女士,当女士走向海滩的时候,他冲上去使劲把她往回拉。可以判断村民以为她要轻生。故选A。
⑸推理判断。根据最后两句话可知女士第二天早上要去纽约,天亮前要离开,所以她没有时间等到天亮找钥匙。故选C。

练习册系列答案
相关题目

【题目】If you like to check your smartphone from time to time, you are not alone. In fact, using apps(应用程序)has now become part of everyday life.

Changba

Changba, which has been described as "the best mobile karaoke for sound", allows you to sing along to over 2,000 songs. You can also share your KTV recordings with friends on social media sites such as Weibo, Wechat, Qzone, etc. The app allows users to create a photo show to go with their songs and comment on other people's songs. Changba can even filter the sound. For example, it can make cat noises sound like a beautiful chorus(合唱).

Moment Cam

Moment Cam brings you some of the most useful features a camera app can have, such as adjusting the flash(调整闪光灯),continuous shots, adjusting the timer, and choosing different sizes for photo-sharing sites. But what sets the app apart from all the others is the choice of simple mini-buttons that you hardly notice are there.

Carrot

Carrot, a to-do list app, is a task manager with a personality, When you succeed in finishing your tasks, for example, Carrot praises you with a message such as "Way to go. Soon you'll be completing other people's to-do lists".But if you fail to perform your tasks, Carrot might say, "I'm angered at your behavior." And it may change its background from white to black to show howangry it is. So, if you need an extra push to finish your tasks, give Carrot a try.

根据短文内容,从题中所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳答案。(10分)

【1】Tony is fond of taking photos on his smartphone. Which app might he download?

A.Carrot. B.Flash.

C.Changba. D.Moment Cam.

【2】Changba allows users to do the following things EXCEPT ______.

A.listing the tasks you need to finish

B.commenting on ohter people's songs

C.singing along to over 2,000 songs

D.sharing your KTV recording on WeChat

【3】The underlined word “filter”probably means ________.

A.分辨 B.转换 C.修饰 D.比对

【4】Carrot may change its background from white to black to show______,

A.how sad it is B.how happy it is

C.how angry it is D.how lonely it is

【5】From the passage, we can infer(推断) that ______

A.it's unpopular to use apps in our daily life

B.Carrot will help to monitor your tasks to do

C.Changba has got better sound effects than karaoke

D.old people prefer a common camera to Moment Cam

【题目】A)听句子(共5小题,满分5分)

选择与所听句子意思相关的图画(图画有多余选项)

A B

C D

E F

1._____ 2._____ 3._____ 4._____ 5._____

B)听对话(共5小题,满分5分)

根据所听内容从ABC三个选项中,选出最佳选项回答问题。

6. How do most people get around this city?

A. On foot.

B. By bike.

C. By bus.

7. What is Megan doing?

A. She is reading.

B. She is calling.

C. She is singing.

8. Does the girl want an iced coffee or a hot coffee?

A. An iced coffee.

B. A hot coffee.

C. Neither.

9. Why doesn’t the boy want the shirts?

A. Because they are too old.

B. Because he doesn’t like their color.

C. Because he can’t wear them.

10. When’s the school trip?

A. Today.

B. Tomorrow.

C. The day after tomorrow.

C)听对话(共5小题,满分5分)

根据所听内容从ABC三个选项中,选出能回答所提问题或完成所给句子的最佳选项。

11. _____ dont like to play soccer.

A. The man B. The boys C. The girls

12. The jacket must belong to_____.

A. Sam B. Larry C. Don

13. Who does the sun hat belong to?

A. Anna. B. Maria. C. Larry.

14. Anna bought the_____ on the way here.

A. magazine B. jacket C. sun hat

15. _____brought the CDs to the picnic.

A. Don B. Sam C. Brad

D)听短文(共5小题,满分10分)

根据所听内容填空,完成电话留言。

·The message is from Ann to David.

·Anns problem: Her 16. ____ is broken. So she cant 17. ____ him at 18. ____ oclock

today.

·Message: Ann will meet David at 5:30 on 19. ____.

·Anns phone number:20. ____.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网