题目内容

【题目】

1We may read the advertisement above______.

A. in a geography book B. in a history magazine

C. on a travel website D. in a city newspaper

2The advertisement offers information mainly to people from_______.

A. China B. America C. England D. Canada

3If you want to get an event pack, you need to______

A. text CHINA to 82727 B. learn about the Great Wall

C. visit nspcc.org.uk/chinalrek D. e-mail chailenges@nspcc.org.uk

4We 1earn from the material that_____________.

A. you can sign up on Octobr30th

B. you can call for more information

C. the Great Wall Trek lasts for half a month

D. the joiners can trek on the whole Greal wall

5NSPCC has something to do with________.

A. nature B. children

C. the Great Wal1 D. standard network

【答案】

1D

2C

3A

4B

5B

【解析】

本文是从一则广告,大意是让孩子们参加一个活动,活动是关于去中国的长城做一个慈善有关的9天的徒步跋涉的活动。

1句意:我们可以在城市报纸上阅读到上面的广告。A.在地理书籍上B.在历史杂志中C.在旅游网站上D.在城市报纸上。通过这则广告的标题“2018中国长城跋涉”得知这是一项活动,右侧的竖写的“London Times”猜测是“刊登这则广告的报刊”,这则广告应该是在报纸上,故选D。

2句意:广告主要向英格兰人提供信息。A.中国B.美国C.英格兰D.加拿大。从右侧的竖写的“London Times”猜测这则广告是在伦敦范围内/英国范围内推送的,应该是向英格兰人提供信息,故选C。

3句意:如果你想获得一个活动包,你需要编写“CHINA”发送到82727。A.编写“CHINA”发送到82727, B.了解长城C.访问nspcc.org.uk/chinalrek D.发电子邮件给chailenges @ nspcc.org.uk。原文“Text CHINA to 82727 for an event pack”(编写“CHINA”发送到82727以获得一个活动包)得出获得活动包的方法,故选A。

4句意我们从材料中得知加入者可以在整个长城上跋涉。A.您可以在十月三十号注册B.您可以致电了解更多信息C.长城徒步旅行持续半个月D.加入者可以在整个长城上跋涉。原文“sign up now”得出现在就可以注册,A错误。原文“nine-day charity trek”说明徒步持续九天,C错误。原文“ancient Great Wall of China”说明不是在整个长城上跋涉,D错误。广告上的电话号码是联系方式,可以通过它来了解更多信息,故选B。

5句意:NSPCC与儿童有关。A.自然B.儿童C. 长城 D.标准网络。原文“Every childhood is worth fighting for”(每一段童年都值得奋斗),说明这个组织是和儿童有关的,故选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Many people run for exercise. But what will you do if you are not a “born” runner or jogger (慢跑者)? You may still want a kind of exercise that’s inexpensive and easy to do. Why not try walking?

Walking requires no special equipment (装备). It is a kind of exercise that almost any normal, healthy person can do. Walking is good for your health like jogging or running; it will just take longer. Jogging and running make your heart work harder than walking. They also put more stress on your legs and feet than walking does.

The problem with walking is that most people don’t take it seriously. But there’s a big difference between serious walking and the walking that most of us do. Walking, like jogging, should have a steady and continuous motion (稳健而持续的动作).

If you want to get your exercise by walking, you need to have your own walking plan. After all, runners and joggers set goals for themselves. Walkers need goals, too. You also need to set a course to walk. Start by walking about 15-30 minutes a day. Increase your time and distance (距离) slowly. And try increasing your walking speed little by little.

If you prefer to jog or run, follow the same advice. Start off slowly. Spend most of the first few days just walking. Then, start walking and running on the same day. Run or jog a short distance, then walk for a while, then, run, then walk. Follow that pattern for 15-30 minutes a day. Slowly make each run longer and each walk shorter. Later on, you can increase your distance, speed and exercise time.

任务一【1】 将划线短语 a “born” runner 译为汉语。

任务二 【2】列举两条Jogging和running对身体部位的影响。

1.make

2.

任务三 【3】回答问题。What’s the problem with walking?

任务四 【4】选出作者关于步行健身的两种建议,将字母代号填写在答题卡上。

A. Have a walking plan.

B. Walk fast at the beginning.

C. Start by walking an hour a day.

D. Increase distance and speed little by little.

1. 2.

任务五【5】 找出最后一段的主题句。

【题目】

JOINING A CHOIR

I’ve always loved singing, but singing hasn’t always loved me. I

would open my mouth with a beautiful song in my head, fully expecting

my voice to follow suit — only to get an awful tone (音调)in return.

Still, without a second thought, I continued to try to sing whenever

possible. On car journeys, when my now twenty something sons were

small, they would make a great play ( hands over their ears, shouting

‘ No,Mum,stop!’) of going through punishment as I sang along to the radio.

Never in a hundred years would I have thought about joining a choir. And when I did finally become a member of my first choir 15 years ago, something fantastic happened to my life. From the first time I experienced my voice as something special but also comfortable, in harmony (和谐)with the other singers, I lost my heart to singing. It was like falling in love. And everyone in the choir had the same shining smiles and bright eyes — singing made them feel happy, too.

Although it is singing itself that makes me happy,it is also how a choir works together. There is something magical about breathing together. The voice of everyone singing quietly together is powerful and excitingly mysterious (神秘的),almost spiritual.

And there’s the unexpected friendship from the activities we do as a choir: raising money for good causes and taking our singing sometimes to places where people are forgotten and sad.

I am now a member of six choirs and,if I can,sing every day of the week. I stand in front of several hundred people,and know that some,if not all,of each song will sound not bad at all.

1What did the writer’s sons think of her singing when they were small?

A. Terrible. B. Comfortable. C. Fantastic. D. Boring.

2When did the writer join her first choir?

A. A week ago. B. Six years ago. C. Fifteen years ago. D. Twenty years ago.

3What brings the writer the unexpected friendship?

A. Having car journeys with her sons.

B. Helping others by singing in choirs.

C. Having shining smiles and bright eyes.

D. Singing in front of hundreds of people.

【题目】“Kids can make a difference.” Craig Kielburger said. When Craig was 12, he s1a group that has helped kids all over the world.

How did Craig get started? In the seventh grade he learned something that made him a2. A 6-year-old boy in Pakistan was sent to work in a factory. The boy could not go to school. He could not even play. He had no freedom (自由) at all.

Craig c3 that with his own life. Laws in his country said that kids must go to school. E4 was free to all kids. But in some countries school was not free. Children from poor families went to work instead of to school.

Craig wanted to help those who didn’t have the same a5 as he and his friends. As a result, Craig and some friends started Free The Children.

Craig and his friends decided that Free The Children should r6 money to build schools. Craig hoped that learning would help kids in poverty (贫困) live b7.

Today, Craig’s charity has more than one million members in 45 countries. It is s8 going strong. The money they have raised has done many good things. It has helped build more than 500 schools around the world. It also pays for health care in p9 communities.

Craig has had a lot of success. However, he still remembers his unpleasant start in the seventh grade.

“We were laughed at by other kids, who said you c10 change things,” he says. Still, Craig didn’t give up. Now he wants more kids to help. “Go to freethechildren.com. Bring it to your teachers,” he says. “As you gain more confidence, friends will join you. It just gets easier.”

【题目】(B)根据短文内容,用方框中所给单词的正确形式填空,使短文完整正确。(每个词只能用一次,有两个多余词)

State away their pay how come by up sodden trouble what happy

A book review of the Adventures of Tom Sawyer

The Adventures of Tom Sawyer is a lively story full of fun.

Tom, the hero of the book, lives with his aunt Polly. He is a lively and clever boy. He doesn’t like people telling him 1 to do, so he always gets into trouble. He and his best friend, Huck Finn, run away to an island in the middle of the Mississippi River. Tom has more 2 because a bad man named Injun Joe is looking for him. Later, Tom escapes (runs away) from a cave with another friend, Becky. He also finds Injun Joe’s treasure box and takes it 3.

My favourite part of the book is when Tom and Hunk start 4 adventures on the island in the Mississippi River. At first, they are 5. But when they hear that everyone thinks they are dead, they feel very sorry, so they come back home. They hide and watch for a time when they see their family and neighbours 6 to their funeral in the church. Then, Tom and Huck 7 appear. Everyone is surprised to see them at first, but very pleased to find that they are alive.

The Adventures of Tom Sawyer is a great book. It is more than an adventure story. Mark Twain wrote it in 1876. It describes people’s lives in the southern 8 of America at that time. It tells how young people grow, how people love each other and how bad people 9 for their actions. It is written in everyday English, and the dialogues sound especially real. Today, it is still read and loved 10 people all over the world, and it is thought to be one of the greatest American stories.

提示词:adventure冒险; funeral葬礼; church教堂

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网