题目内容

【题目】单词拼写根据下列句子及所给的首字母,在答题纸上按题号写出各单词的正确、完全形式(每空限填一词)

1-What's ten and thirty? -It’s __________.

2I was born in A_________, the hottest month of the year.

3Jennifer believes she will move out on her own when she is able to support h________.

4Mary doesn’t like insects. In fact she is s_______ of them.

5It was cold these days. The temperature remained b_________ freezing all day.

6She won first prize in the game, t__________ none of us had expected it.

7-Where is your mom? -It's 5: 30. She must be making dinner in the k________now.

8By visiting these a___________ buildings, you can know what life was like here in the past.

9-Are you ready? -Not y_____________. Wait a moment please.

10The prime minister took a plane and f________ to New York today for a three-day visit.

【答案】

1forty

2August

3herself

4scared

5below

6though

7kitchen

8ancient

9yet

10flew

【解析】

1句意:-1030等于多少?-40

根据数学计算可知,1030等于40forty四十,故填forty

2句意:我出生在八月,一年中最热的月份。

根据the hottest month of the year“一年中最热的月份”可知,空处与月份有关,且根据常识可知,八月份最热。August八月,故填August

3句意:詹妮弗相信,当她能够养活他自己时,她将单独搬出去。

when引导的从句中,主语she与宾语表示同一个人,且译为“养活她自己”。herself她自己,故填herself

4句意:玛丽不喜欢昆虫,事实上,她害怕他们。

根据空前be可知,空处用形容词,且根据句意可知,译为“害怕……”。be scared of害怕,故填scared

5句意:这些天天气很冷,温度保持在冰点以下。

根据It was cold these days“这些天很冷”可知,表示温度在冰点以下。below在……下面,故填below

6句意:她在比赛中赢得了第一名,尽管这件事我们都没想到。

根据句意可知,表示她得第一名这件事我们没有想到,表示让步,译为“尽管”。though“尽管”,故填though

7句意:-你的妈妈在哪里?-现在5:30了,她现在一定在厨房做晚饭。

根据空前the可知,空处用名词。根据making dinner“做晚饭”可知,表示在厨房。kitchen厨房,故填kitchen

8句意:通过参观这些古老的建筑,你可以知道过去这里的生活是什么样子的。

根据空后buildings可知,空处用形容词。根据you can know what life was like here in the past“你可以知道过去这里的生活是什么样子的”可知,表示古代的建筑。ancient古代的,故填ancient

9句意:-你准备好了吗?-还没有,请等一会。

根据wait a moment please“请等一会”可知,还没准备好,yet用于否定句中,not yet还没有,故填yet

10句意:总理乘飞机飞往纽约进行为期三天的访问。

根据took a plane“乘飞机”可知,表示飞往,fly to飞往,且根据took可知,用一般过去时,故填flew

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Do you have any any hobbies? Many of us exercise, do volunteer work, or learning interesting skills in our spare time. What do you enjoy doing the most in your free time?

Girl

Jessica

America

I like playing the violin best, and benefit a lot from it. Every time I feel sad, I’ll play. When I hear the beautiful music from my American strings()I feel like my world is full of light again. I play it not only for relaxation, but also for my health.

Boy

Louis

South Africa

The most important skill I’ve learned is painting, which has played an important role in my life. Through painting, I become more patient and careful. It helps me study better at school. In short, painting is important for me.

Girl

Wei Hua

China

During my spare time, I’ve learned how to cook, because I don’t want to depend on my parents so much. Even though my cooking isn’t as delicious as my parents’, I can make dishes without their help. Cooking allows me enjoy my own life.

Boy

Jack

Australia

I like writing when I’m free. I’m a big fan of the Harry Potter series, and three years ago I began to write a sequel(续集) to it. Since then, I’ve fallen in love with writing. I love it so much that I plan to go on practising it and writing my own stories.

1What does Jessica like best?

A.CookingB.Painting

C.Writing novelsD.Playing the violin

2Who can cook without parents’ help?

A.WeiHuaB.JessicaC.LouisD.Jack

3Which of the following is RIGHT according to the passage?

A.WeiHua likes listening to the music.B.Jack plans to write his own stories.

C.Jessica has learned how to cook.D.Louis wants to be a painter.

【题目】 Where is the world's happiest place? The answer is Denmark, according to the 2016 World Happiness Report.

Denmark is neither the richest nor the biggest country. So, what makes its 5.7 million people so happy?

The country is famous for its welfare system (福利体系) , that includes heath care and education. But besides that, the main reason Danish people are so happy is because of their lifestyle.

Have you heard of the word “hygge”? In English, it can be translated into comfort. But hygge is more than that--having a tasty meal with family, talking with friends under the sunshine on weekends, enjoying music, or having a movie night. All these things can be called hygge, which is Danish people's everyday life.

Danish people also have a healthy habit-riding bikes. In Denmark's capital, Copenhagen, bikes are used about 50 percent of the time on the way to school or work. Biking is not only helpful to protect the environment . It is also good for people's heath. Just 30 minutes of biking every day adds about one to two years to a person's lifetime.

Trust is also important for Danish people. They trust others and people they don't even know. In Aarhus, the second biggest city of Denmark, you can see people buy flowers even when the owner isn't there. People just put money in the empty flowerpot. Trust helps make people happy.

“The Danish have no great expectations about what they will do or what will happen to them," Kaire Christensen, a university teacher said, "They are happy with what they have."

1What does the underlined word “that” in paragraph 3 refer to?

A.good education.B.health careC.welfare systemD.small population

2Which of the following can be a “hygge” style ?

A.Working hard at weekends.B.Enjoying music with friends.

C.Staying up late studying at night.D.Spending a lot of time on business meals.

3Besides hygge, what else helps Danish people feel happy?

A.They have high expectationB.There is a nice environment without pollution.

C.People trust each other, including the strangers.D.It is a must to ride bikes to work or school everyday.

4What does the passage mainly about?

A.The welfare system in Denmark.B.The happy lifestyle in Denmark.

C.The happiest place in Denmark.D.The expectations in Denmark.

【题目】Where is the world’s happiest place? The answer is Denmark, according to the 2016 World Happiness Report.

Denmark is neither the richest nor the biggest country. So, what makes its 5.7 million people so happy?

The country is famous for its welfare system(福利体系), that includes health care and education. But besides that, the main reason Danish people are so happy is because of their lifestyle.

Have you heard of the word “hygge”?In English, it can be translated into comfort. But hygge is more than that-having a tasty meal with family, talking with friends under the sunshine on weekends, enjoying music, or having a movie night. All these things can be called hygge, which is Danish people’s everyday life.

Danish people also have a healthy habit-riding bikes. In Denmark’s capital, Copenhagen, bikes are used about 50 percent of the time on the way to school or work. Biking is not only helpful to protect the environment. It is also good for people’s health. Just 30 minutes of biking every day adds about one to two years to person’s lifetime.

Trust is also important for Danish people. They trust others and people they don’t even know. In Aarhus, the second biggest city of Denmark, you can see people buy flowers even when the owner isn’t there. People just put money in the empty flowerpot. Trust helps make people happy.

“The Danish have no great expectations about what they will do or what will happen to them,” Kaire Christensen, a university teacher said, “They are happy with what they have.”

1What does the underlined word“that”Paragraph 3 refer to?

A.Good education.B.Health care.C.Welfare system.D.Small population.

2Which of the following can be a “hygge”style?

A.Working hard at weekends.

B.Enjoying music with friends.

C.Staying up late studying at night.

D.Spending a lot of time on business meals.

3Besides hygge, what else helps Danish people feel happy?

A.They have high expectations about the future.

B.There is a nice environment without pollution.

C.People trust each other, including the strangers.

D.It is a must to ride bikes to work or school every day.

4What does the passage mainly talk about?

A.The welfare system in DenmarkB.The happy lifestyle in Denmark.

C.The happiest place in DenmarkD.The expectations in Denmark.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网