题目内容

【题目】

games (n.) sad (adj.) reads (v.) feel (v.) special (adj.) ways (n.)

games (n.) sad (adj.) reads (v.) feel (v.) special (adj.) ways (n.)

What a Kid!

Tad is a very 1 boy. He has to use a wheelchair. He was born with a disease that made him unable to walk. Some boys would be 2 or angry about that, but not Tad. Instead, he looks for 3 to make people happy. He called the Green Oaks School for the Blind and asked if he could help. They said, “Sure!” Tad went to the school and quickly made friends. Every day, he 4 books to the children. He plays 5 with them. Sometimes he helps them do their schoolwork. The children at the school call him lucky because they 6 so lucky to have him as a friend. That makes Tad very happy!

【答案】

1special

2sad

3ways

4reads

5games

6feel

【解析】

Tad是一个非常特殊的男孩,他不会走路,一些男孩对这可能很伤心或生气,然而,他寻找让人高兴的方法,他去盲人学校帮忙,每天他给孩子们读书,他和他们一起做游戏,这个学校的孩子们喊他幸运的,因为他们感觉如此的幸运有他做朋友。

1句意:Tad是一个非常特殊的男孩。根据boy可知需要形容词修饰名词boy;根据He has to use a wheelchair. He was born with a disease that made him unable to walk.和选词,可知是特殊的;故填special

2句意:一些男孩对这可能很伤心或生气。根据句子结构,可知是形容词作表语,根据or angry about that,可知是伤心的;故填sad

3句意:他寻找让人高兴的方法。根据looks for 可知是用名词做宾语,根据He called the Green Oaks School for the Blind and asked if he could help. They said, “Sure!” Tad went to the school and quickly made friends.和选项,可知是方法,用复数表示一类;故填ways

4句意:每天他给孩子们读书。根据books to the children和选词,可知是阅读,根据主语he单三,谓语动词用单数形式;故填reads

5句意:他和他们一起做游戏。根据句意和选词,可知是做游戏play games;故填games

6句意:因为他们感觉如此的幸运有他做朋友。根据句子结构可知需要动词作谓语,根句意和选词,可知是感觉;故填feel

练习册系列答案
相关题目

【题目】

People use their mouths for many things. In the English language, there are many meanings using the word “mouth”. But some of them are not so nice. For example, if you say bad things about a person, the person might protest(抗议)and say “Do not bad mouth me.”

Sometimes, people say something to a friend or family member that they later regret because it hurts(伤害) person’s feelings, Or they tell the person something they didn’t mean to tell. The speaker might say, “I really put my foot in my mouth this time.” In other words, he might feel sad for saying the wrong thing.

Sometimes when one person is speaking, he says the same thing that his friend is going to say. When this happens, the friend might say, “You took the words right out of my mouth!”

Some people have lots of money because they were born into a very rich family. There is an expression for this, too. You might say such a person “was born with a silver spoon in his mouth”.

This rich person is the opposite of a person who lives “from hand to mouth”. This person is very poor and only has enough money for the most important things in life, like food.

1The underlined word “regret” in paragraph 2 means _________.

A. feel sorryB. feel excited

C. feel proudD. feel worried

2When your friend took the words right out of your mouth, you can say “_________”.

A. You are cleverB. I am very lucky

C. We have the same ideaD. I am very angry

3The passage mainly tells us _________.

A. English people say hurtful things more often

B. people use their mouths do to lots of things

C. the rich have different mouths from the poor

D. the word “mouth” has different meanings in English

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网