题目内容

【题目】

1The above material is probably from__________.

A. a website for buying booksB. a book review

C. a poster in a book shopD. an advertisement in a newspaper

2If you buy a new hardcover book from Amazon, _________ .

A. you will pay $12.00B. you will save $1.73

C. you will pay $7.74D. you’ll pay $8.88

3If you want to buy a used paperback book, you'll pay at least_________.

A. $2.59B. $6.98

C. $7.74D. $8.88

4In this material, “in stock” probably means_________.

A. available for saleB. sold out

C. only one leftD. not arrived.

5Which is not true according to the material?

A. People in China can buy this book from Amazon.

B. This book is written by Sam McBratney.

C. You can share the information of this book

D. You can buy this audible book from Amazon.

【答案】

1A

2B

3A

4A

5D

【解析】

本文是一则关于买书的网站亚马逊的图书价位及总体情况表单。

1推理判断题。题干句意:The above material is probably from__________.以上材料可能来自________。选项A. a website for buying books一个买书的网站。B. a book review一个书评。C. a poster in a book shop一张书店里的海报。 D. an advertisement in a newspaper一则报纸上的广告。结合原文信息,依据文中amazon以及后面的图书信息和价格等,可知,正确答案为:A

2细节理解题。题干句意:If you buy a new hardcover book from Amazon, _________ .如果你在亚马逊上买了一本新的精装书,你将_______

选项A. you will pay $12.00您要付12美元。 B. you will save $1.73你将节省1.73美元。C. you will pay $7.74您将支付7.74美元。D. youll pay $8.88你将支付8.88美元。结合原文信息,依据文中List Price: $1200 save$1.73(14%) ,可知,正确答案为:B

3细节理解题。题干句意:If you want to buy a used paperback book, you'll pay at least________如果你想买一本用过的平装书,你至少要付______。合原文信息,依据文中Paperback Used from $2.59,可知,正确答案为:A

4细节理解题。题干句意:In this material, in stock probably means_________.在这种材料中,“In stock”可能意味着_________A. available for sale 可供出售。B. sold out售罄的;[贸易] 脱销。C. only one left只剩下一个。D. not arrived.不来了。结合原文信息,依据文中In Stock现在有货。可知,正确答案为:A

5推理判断题。题干句意:Which is not true according to the material?根据材料哪个是不正确的?选项A. People in China can buy this book from Amazon.中国人可以从亚马逊上买到这本书。B. This book is written by Sam McBratney.这本书是山姆·麦克布莱特尼写的。C. You can share the information of this book你可以分享这本书的信息。D. You can buy this audible book from Amazon.你可以在亚马逊上买到这本有声书。结合原文信息,依据文中Hardcover 精装书Paperback平装书,Audible Audio CD,音响音频CDAdd to Cart添加到购物车。可知,正确答案为:D

练习册系列答案
相关题目

【题目】

The last Monday in March is an important day in China. It is a day for school safety education. This year, the day falls on March 25. It helps students learn more about safety and make sure they are safe. What are some accidents at school? How can you keep yourself safe? Take a look!

The main accidents at school are stampedes(踩踏>, earthquakes and fires.

Astampede always happens in crowded places. When students around you begin to push, stand there and try to hold onto something. If you fall down in the crowd, put your hands around your head. Move to one side, and bend(> your body and legs.

Earthquakes happen all over the world. When you feel everything is moving, quickly get under a desk and hold on, according to China Earthquake Administration(地震局>. If you are outdoors, find a place away from buildings, trees, and power lines(电线>.

When there’s a fire, leave the classroom quickly. It’s better to put something wet over your mouth and nose. This way, you won’t breathe in smoke. Many people die in a fire, not because of the fire, but smoke. It makes them cough and they can’t breathe. That’s very dangerous! So when you want to get out, you should make yourself lower to the floor. Then you can breathe some fresh air.

1This year, school safety education falls on ________.

A. March 5B. March 15C. March 20D. March25

2students can learn about_________ on the day.

A. school safetyB. traffic accidentsC. forest firesD. family rules

3In a stampede, if you fall down in a crowd you might behave(行为> in this order(顺序>:

put your hands around your head

bend your body and legs

move to one side

A. ----B. ----C. ----D. ----

4When earthquakes happen, we should________.

A. quickly get under a desk and hold onB. begin to push

C. put something wet over mouthD. find a place near buildings and trees

5We can learn from the last paragraph(段落> that________.

A. don’t push when there is a fire

B. accidents sometimes happen in schools

C. smoke is also very dangerous in a fire

D. you should take a look first in fire

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网