题目内容

【题目】完成句子 (12分)

1】【1假如你需要力量,红色有可能对你有些帮助。

If you require strength, red ___________________________________________.

2】【2丹尼年轻时经常更喜欢模型飞机而不是动物玩具。

Daniel often ______________________________________________ when he was young.

3】【3他练习中国画来给自己身心带来安宁。

He practises Chinese paintings ___________________________________________.

4】【4如果在平衡学习和爱好之间有困难,他最好向老师请教。

He’d better ask his teacher for help if he ________________________________________.

5】【5彼得情绪不好, 没吃早饭就走了。

Peter was _________________________________ that he left without having breakfast.

6】【6提醒我在银行停一下,好吗?

______________________________________________, will you?

【答案】

1】【1may be of some help to you

2】【2preferred model planes to animal toys

3】【3to bring peace to his mind and body

4】【4has difficulty balancing study and hobbies

5】【5in such a bad mood

6】【6Remind me to stop at the bank

【解析】请在此填写整体分析!

1】【1有可能may be;对某人有帮助be helpful to someone/ be of some help to sb.。根据句意和汉语提示,可知填may be of some help to you。

2】【2飞机模型model planes,动物玩具animal toys;prefer A to B,表示AB比较更喜欢A。根据句意和汉语提示,可知填preferred model planes to animal toys。

3】【3练习做某事practise sth/doing sth.;身心mind and body;bring带来,根据句意和汉语提示,可知“给自己身心带来安宁”做动词“练习”的目的状语,需用不定式结构,故填to bring peace to his mind and body。

4】【4在平衡学习和爱好之间balance study and hobbies,困难difficulty。本句是if引导的条件状语从句,根据句意和汉语提示,可知填has difficulty balancing study and hobbies。

5】【5情绪不好be in such a bad mood。根据句意和汉语提示,可知填in such a bad mood。

6】【6提醒某人做某事remind me to do sth.,在银行门口at the bank。根据句意和汉语提示,可知填Remind me to stop at the bank。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Happiness is for everyone. You don't need to care about those people who have beautiful houses with large and swimming pools or those who have nice cars and a lot of money and so on. Those who have big houses may often feel lonely and those who have cars may want to walk on the country roads at their free time.

In fact happiness is always around you if you put your heart into it. When you are in trouble at school, your friends will help you. When you study hard at your lessons, your parents are always taking good care of your life and your health. When you get success, your friends will say congratulations to you. When you do something wrong, people around you will help you to correct it. And when you do something good to others, you will feel happy too. All these are your happiness. If you notice them you can see that happiness is always around you.

Happiness is not the same as money. It is a feeling of your heart. When you are poor, you can also say you are very happy because you have something else that can't be bought with money. When you meet with difficulties, you can't say loudly you are very happy because you have more chances to challenge yourselves. So you cannot always say you are poor and you have bad luck. If you take every chance you get, you will be a happy and lucky person.

1Happiness is for .

A. all people

B. those who have a lot money

C. those who have large and beautiful houses

D. those who have cars

2When you do something wrong, .

A. you have no chance to challenge you

B. people around you will help you

C. your classmates will laugh at you

D. you will be happy

3"Happiness is not the same as money" means .

A. money doesn't always brings happiness

B. money always brings happiness

C. everything can be always bring happiness

D. only rich people have happiness

4Which is the best title for the passage?

A. Life and Success B. Happiness and Luck

C. Do Something Good to Others D. Happiness

【题目】 Last summer holiday I went to Taiwan. with my parents. Taiwan is really beautiful! The weather is good. It is always warm and humid(潮湿的) because the sea is around Taiwan. In the north, there is winter, but in the south, there's no winter and you can enjoy sunshine(阳光) every day. The typhoon(台风) season is from June to October.

There are many mountains in Taiwan.(A) A-li Mountain is one of the five biggest mountains there. We went to climb A-li Mountain one afternoon. There many trees in the forest there. They are very tall and many of them are really old.

Sun Moon Lake is the largest natural lake in Taiwan. In the lake there are many kinds of fishes. We also went to the beach and enjoyed the sunshine. There are many kinds of foods in the small towns near the sea. A kind of dumplings with shrimp() in it is my favorite.

Taiwan is a beautiful island, I love it! I took many photos there. Would you love to see them?

根据短文内容,完成下列任务。

1任务一:根据短文内容,完成下面的句子。

The writer went to spend the summer holiday with ________.

2任务二:根据短文内容,选择正确答案。

The trees in the forest in A-li Mountain are ________.

A. tall and oldB. shortC. newD. short and old

3任务三:将画线(B)处的句子译成汉语。

_____________________________________________________________________________

4任务四:画线(A)处句子中有一处错误,请改正并将正确的句子写在答题线上。

_____________________________________________________________________________

【题目】When I was a little girl, I was very shy and unconfident. I used to be afraid of _____ in public, so I always kept silent in class. I _____ answered the teachers, questions. I just listened to them quietly.

But one day, things changed. I was listening to my Chinese teacher Ms. Song carefully as usual. Suddenly, she _____ the whole class a question which was quite easy, so most of the students in my class _____ their hands. Ms. Song looked around, and then her eyes focused on(聚焦)me. She asked me to answer _____. Feeling nervous, I stood up slowly and was unable to say a word “ _____! Believe in yourself. You are the best!” said Ms. Song. I looked at Ms. Song’s _____, and I could feel her encouragement. I got up the courage(勇气)from it and answered the question _____ Ms. Song gave me warm applause(掌声), and _____ did my classmates. From then on, I started to answer the teachers’ questions and express my opinions in class.

Now whenever I meet ______, I always say to myself, “You are the best.”

1A. singing B. speaking C. crying D. eating

2A. always B. sometimes C. ever D. never

3A. asked B. answered C. heard D. discussed

4A. looked for B. looked at C. put down D. put up

5A. it B. him C. us D: them

6A. Come on B. Turn on C. Work on D. Put on

7A. mouth B. eyes C. head D. back

8A. really B. luckily C. correctly D. hardly

9A. such B. neither C. nor D. so

10A. advice B. challenges C. progress D. scores

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网