题目内容

【题目】阅读理解B
Dear Zhao Xue,
I'm very happy to get your e-mail.From your e-mail, I know you always eat rice, vegetables and chicken.I think they are healthy food.Chicken is your favorite.My brother, David, likes it, too.You often eat hamburgers at KFC with your friends.And I often go there, too.
I live in London, England.I like fish and hamburgers very much.Every morning, I have some bread, milk and an egg for breakfast at home. For lunch, I often have some fish, vegetables and a hamburger at school with my good friend, Jane.In the evening, I have dinner with my family.My mother cooks nice food for US.
I like China very much and I want to visit it with my parents, my brother and mv sister.Can you tell me something about Chinese cities?
Anna
根据材料内容选择最佳答案。
(1)What's Zhao Xue's favorite food?
A.Rice.
B.Vegetables.
C.Chicken.
D.Hamburgers.
(2)Which of these does Anna eat for breakfast?
A.
B.
C.
D.
(3)Who cooks dinner for Anna?
A.Her father.
B.Her mother.
C.Her brother.
D.Her sister.
(4)Anna wants to know about Chinese________.
A.food
B.books
C.sports
D.cities
(5)This e-mail is from ________.
A.Zhao Xue
B.David
C.Anna
D.Jane

【答案】
(1)C
(2)A
(3)B
(4)D
(5)C
【解析】这是一篇Anna写给张雪的信,信中提到了赵雪喜欢的食物,和介绍了David喜欢的东西,然后介绍了自己的饮食习惯。最后说了她喜欢中国,希望赵雪能告诉她一些中国发生的事情。
(1)细节理解题,根据“Chicken is your favorite.”可知赵雪喜欢吃鸡肉。故选C。
(2)细节理解题,根据“Every morning, I have some bread, milk and an egg for breakfast at home.”可知Anna的早餐是面包、牛奶和鸡蛋,故选A。
(3)细节理解题,根据“In the evening, I have dinner with my family.My mother cooks nice food for US.”可知晚饭是她的妈妈做。故选B。
(4)细节理解题,根据“Can you tell me something about Chinese cities?”可知Anna想要知道中国城市所发生的一些事情。故选D。
(5)细节理解题,根据信件最后的署名可知这篇信件是Anna写的发给赵雪的。故选C。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Do you enjoy reading? Here readers of your age from all over the United States recommend great books for you to read:

My favorite book is Don’t Die, My Love by Lurlene McDaniel. I love all her books, but this was the first one I read and I have to say, it is by far my favorite. It doesn’t end like other books, and I cried while reading.

I think Nancy Drew is great! Nancy is a detective who has many wonderful ideas! I love it because it’s a book from when my grandma was my age, and I can share the fun with her!

I highly recommend Skinny Bones by Barbara Park. It is funny, so please add it on your book list. You don’t want to miss out funny stories!

I would suggest______ by Judy Blume. It is based on real things that happened to Judy Blume. It is about a girl, Alice, who meets some girls at a new state(情景). They become friends, make a club and meet once a week. They stop after two weeks because they all like a boy in their class and put him as number one. I think every girl should read this because it is about our growing up.

I read a book called Neela: Victory Song and it was so good I read it twice! It takes place in India in 1936 and this 12-year-old girl named Neela tries to save her father! It has lots of history in it! I also learned a lot about different cultures! The author’s name is Chitra Banerjee Divakaruni.

【1】According to the reader, Skinny Bones can be described as a ________ story.

A. sad B. history C. funny D. detective

【2】From which book can we learn different cultures?

A. Skinny Bones. B. Nancy Drew.

C. Don’t Die, My Love. D. Neela: Victory Song.

【3Who is most probably an Indian author?

A. Judy Blume. B. Barbara Park.

C. Chitra Banerjee Divakaruni. D. Lurlene McDaniel.

【4The best name of the 4th book is ________.

A. My Secret B. Growing Trouble

C. Three Friends D. Alice Learns a Lesson

【5】Which is TRUE about Nancy Drew?

A. It doesn’t have a common ending like other books.

B. It’s based on real things that happened to the author.

C. It’s about a12-year-old girl who tries to save her father.

D. Both the reader and the reader’s grandma love this book.

【题目】How to cheer yourself up when you do badly in an exam

If you've just done badly in a test, you must be feeling bad. But you needn't be worried about it too much. This usually happens to everybody during their lives. Read on and you will know how to deal with it.

Step 1.Tell yourself it won't happen again. Tell yourself that next time you'll be ready, study harder and be more careful. Believe in yourself and make sure you will try your best.

Step 2.Talk to a friend who will understand. Getting everything off your chest () can really help. Tell your friend why you feel bad, what is getting you down and so on.

Step 3.Do something to make you laugh. Whether it is playing with your friends, watching a funny TV show or reading an interesting book, do something that you know will make you laugh. You may not feel like it at first, but once you get into it, you'll feel better.

Step 4.Care for yourself. Listen to some relaxing music and close your eyes. Do anything that gets you to feel really good and be happy that you're living a great life.

Step 5.Talk to a parent or teacher. It may sound stupid, but once you choose the right adult (成人) ,things can go pretty well.

4648小题为任务一:根据短文内容,完成下列句子。49小题为任务二:短文第四段中黑体的词like在句中的汉语意思是什么。50小题为任务三:将短文中画线的句子译成汉语

1The writer thinks everybody would do badly ______ during their lives.

2Getting everything that makes you feel bad off your chest can really ______.

3If you talk to ____________,things can go pretty well.

4______

5______

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网