题目内容

【题目】China Shenzhou XI manned spacecraft (载人飞船)into space on October 17,2016.

A. takes B. will send C. sends D. sent

【答案】D

【解析】试题分析:October 17,2016是过去时间,时态用一般过去时。故选D。

练习册系列答案
相关题目

【题目】 The FDA is the common name for the Food and Drug Administration (食品药品监督管理局). It is a government agency that makes consumer goods safe. It regulates(调节) food and the food supply. It also controls diet supplement(供给). The FDA also makes sure that drugs and medical instruments are safe and effective.

For drugs and medical machines to be accepted, they must go through a certain process. There are many strict tests. First, anything that humans use must be tested on animals. This may take up to 6 years. Then, it must be tested with a few people. Testing on 15 to 20 people can last up to a year and a half. Third, a mid-sized group (100 to 500 people) is used. This often takes two years. Then a large group is tested over 3 years. Of 5,000 drugs discovered, only 5 go to the final test. Of that, only one passes on to the market.

Food supplements like ginseng(人参) follow a different path. The FDA does not test them as they do for drugs. The agency only controls these products if they are unsafe but are already being sold. Two exceptions are baby and medical food. Because those that use them are not strong, the FDA is more careful with these products.

Labeling(标签) is a major focus. A label must show what a product is for. For drugs, labels should say the name of the drug and what it is used for. It should also detail who should take it and list any side effects. It needs to detail directions for pregnant women, children, or old people. It also needs to detail safety information.

The FDA protects the public from harm. It achieves this through controls and labeling. It has standards for effectiveness in medical products. It also has standards for how information is shared.

1According to the passage, how many drugs make it to the market?

A.Nearly five thousand.B.One of five thousand.

C.Five of five thousand.D.Over five thousand.

2The writer uses food supplements as an example of which of the following?

A.Things the FDA avoidsB.Things the FDA controls

C.Things the FDA buysD.Things the FDA refuses

3What do we know about labeling from paragraph 4?

A.It is a necessary way to protect the public.

B.It does not matter if people read the labels or not.

C.It is only good if people can find the label.

D.It has no use if doctors tell people what to do.

4Which of the following best shows the structure of the passage?

A.B.C.D.

【题目】

This is such a heart-warming piece of news in the cold winter. Some days ago, the temperature was only—6 in Kaifeng, Henan. Someone ordered 50 cups of warm porridge () through Meituan App and noted “Please give the porridge to those sanitation (环卫) workers who are clearing snow on the road nearby and those delivery (递送) men who are delivering food.” When the porridge shop owner received the order, he was moved by the note and provided 60 cups.

The story didn’t end here. As soon as the food delivery man got the big order, he shared it with his workmates so that they could also get paid. Finally, Meituan returned the money to the porridge buyer, Mr. Zhang and gave him a reward of Y500. Although he had to raise his newly-born baby and pay for his house every month, Mr. Zhang said he would surely continue delivering love.

The kind help also encouraged many other citizens in Kaifeng. This summer, volunteers are sending cool drinks every day.

Similar stories have happened in many other places in China. Outdoor workers in different cities are able to enjoy free and caring help. Lots of “love posts” are providing “coolness” in hot summer and “warmth” in cold winter. Just as a citizen of Kaifeng said, “I feel deeply moved and warm in heart.”

In fact, we get love and give love every day. Love delivery makes our life better and more beautiful.

根据上面短文的内容回答问题(每个小题答案不超过6个单词)。

1What did Mr. Zhang order through Meituan App?

_________________________________________________________________________________

2How many cups of porridge did the shop owner provide?

__________________________________________________________________________________

3What did the delivery man do when he got the big order?

__________________________________________________________________________________

4Was Mr. Zhang rich?

__________________________________________________________________________________

5How do you feel after reading this passage?

___________________________________________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网