题目内容

【题目】一个人书读得越多,就会变得越聪明。

The more books a person reads, ________.

【答案】the wiser/cleverer he will be/ become.

【解析】

根据中英文对照可知,这里缺的是“就变得越聪明”,根据中文意思可知,这里是“The+比较级……,the+比较级……”的结构,表示“越……就越……”,所以这里也要用“the+比较级”的形式,英语中“聪明的”是wise/clever,比较级是wiser/cleverer,“变得”是be/ become,句子应该用将来时,而前句说的“一个人”在这里可以用代词he代替,故答案为the wiser/cleverer he will be/ become.

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Once again. Myra sat alone on the bus. Even after two weeks at her new school, Myra had not made any friends. At breaks (课间) she played alone. In art class, she drew alone. In the lunchroom, she ate alone. And on the bus ride home, she sat alone.

Myra could not understand why no one wanted to be her friend. Other kids joked and laughed with each other. But none of them joked and laughed with her. Just thinking about it made her head hurt and her stomach feel funny.

One day, as Myra sat alone on the way to school, she looked at the seat across from her. She saw a girl sitting all by herself. The girl looked lonely, too. Myra wondered if she should say hello.

But what if the girl didn't want to be her friend? Maybe she already had a lot of friends. What if the girl ignored (忽视) her? What if she laughed at her? Myra stared at the floor of the bus. Finally, she took a deep breath to relax and smiled at the girl. The girl smiled back.

Myra said, “Hi, I'm Myra. Do you want to sit next to me?”

The girl's smile grew. “I'm Nadia! Yes. I'd like to sit next to you.”

At the next stop, Nadia slid (滑行) into the seat next to Myra. They joked and laughed the whole way to school.

At breaks, Myra and Nadia played together. In art class, they drew together. In the lunchroom, they ate together.

And on the bus ride home, they sat together. When it came time for Myra to get off the bus, she turned to her new friend. “Bye, Nadia! I'll see you tomorrow!”

Nadia smiled. “Good-bye, Myra. I'll save you a seat.”

Myra got off the bus. She turned around and waved to Nadia. Then she watched as the bus drove away. A big smile spread across Myra's face. She had made a friend, a friend who was going to save her a seat tomorrow. She could hardly wait.

1Myra did everything alone at first because ________.

A.something was wrong with her headB.she had no friends

C.she didn't like playing jokesD.she liked to stay alone

2The underlined word “funny” probably means ________ in this passage.

A.interestingB.excitedC.sickD.disappointed

3Myra met Nadia for the first time ________.

A.at breaksB.in the lunchroomC.at the bus stopD.on the bus

4The story tells us that when we want to make friends with someone, we could________ first.

A.take a deep breathB.have classes together

C.save a seat for him/herD.give a smile to him/her

5According to the passage, we can infer (推断) that________.

A.Myra's house was farther than Nadia's from school

B.Nadia and Myra were both in the same school

C.Myra greeted Nadia without thinking twice when she saw Nadia for the first time

D.Nadia would give her seat up to Myra the next day

【题目】Planting “trees” on your screen

Do you want to help China become a more beautiful country? Now, you can do this on your mobile phone.

Ant Financial(蚂蚁金服) is an Internet financial service company. In August 2016, it started an interesting project “Ant Forest”. According to Ant Financial, “Ant Forest” can help people improve the environment.

But how does the project actually work? And what effects(效果) has it had? In “Ant Forest”, people start by planting a virtual(虚拟的) tree. The project then gives people “green energy” if they do low-carbon activities. The activities include walking, buying tickets online, taking public transportation and so on. With “green energy”, the virtual tree will slowly grow up. When there is enough “green energy”, Ant Financial will plant a real tree.

The Ant Financial company has been working with lots of green charities(慈善机构). Together, they help farmers in desert places in China plant trees.

“Ant Forest” has been very popular. More than 250 million people have planted virtual trees on their phones. And Ant Financial has planted more than ten million real trees.

Bai Xue is a member of Ant Financial. She says the company believes everyone wants to improve the environment, She and her workmates are happy that they can help people realize their wishes. According to Bai, Ant Financial will do more in the future so that we can make China a greener country together.

1Which of the following sentences is TRUE according to the passage?

A.Ant Financial has helped all farmers in China to plant trees.

B.If you buy tickets online, you can get “green energy” from the project.

C.Because of the project, charities become more and more popular.

D.More than ten million people have planted real trees.

2What is the correct order according to the passage?

a. Ant Financial plants a real tree. b. You receive “green energy”.

c. The virtual tree grows up. d. You do low-carbon activities.

e. You plant a virtual tree.

A.d-c-b-a-eB.c-b-c-d-aC.d-a-b-c-eD.e-d-b-c-a

3What’s the main idea of the last paragraph?

A.Ant Financial believes that all the people can realize their wishes.

B.The company will become greener.

C.Ant Financial will do more in the future to make our country greener.

D.Bai Xue and her workmates want to plant trees.

4We can learn from the passage that _________.

A.Ant Financial can help people realize their wishes of improving the environment

B.Ant Financial is a charity

C.Farmers in desert places in China often plant trees

D.The members of Ant Financial like walking, buying tickets online and taking public transportation

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网