题目内容

【题目】Dad, I think you should stop ________ computer games. For your health, I’m afraid you _______.

A.to play; mustB.playing; have toC.to play; canD.playing; may

【答案】B

【解析】

句意:爸爸,我认为你应该停止玩电脑游戏。为了你的健康,恐怕你必须这样。

考查动名词。play动词,玩;to play动词不定式;playing动名词。从句中谓语动词为stop,其用法为stop doing sth停止做某事,stop to do sth停下来去做某事。此处表示“停止玩电脑游戏”,故后接动名词playing,排除ACmust必须,have to不得不,can能够,may可以。根据句意可知,为了健康,必须停止,have to符合题意。故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Welcome to Grand Canyon National Park

Grand Canyon National Park is one of the most popular parks in the United States. Every year, around 5.5 million people go to visit the Grand Canyon. It is often considered one of the Wonders of the World.

The “South Rim (南缘)”

Most visitors see the Grand Canyon from the “South Rim”. The “South Rim” is open all year long. It includes

Grand Canyon Village: It can be reached by driving and is served by the Grand Canyon Railway.

Scenic Hermit Road: west of the village

Desert View Drive: east of the village

A free bus system operates on the “South Rim”. Make your visit easier by parking your car at the Visitor Center and using the free buses to travel around the “South Rim”.

The “North Rim”

A much smaller number of people see the canyon from the “North Rim” of the park. The “North Rim” has a short season. During winter months, all roads are closed to visitors. Even in good weather, the “North Rim” is harder to get to.

Fees and passes

Admission (入场费) to Grand Canyon National Park is for seven days and includes both the “North Rim” and the “South Rim”.

Vehicle Pass: 35

For one single vehicle and all its passengers.

Motorcycle Pass: 30

For one single motorcycle and all its passenger(s).

Individual (个体) Pass: 20

For one individual when entering on foot, by bicycle, bus or the Grand Canyon Railway. Admission is free for individuals 15 years old and younger.

2020 Annual (每年的) Pass: 70

Valid (有效的) for 12 months from the date of purchase and for unlimited (无限的) visits to the park.

1Visitors can reach the Grand Canyon Village EXCEPT .

A.by busB.by carC.by railwayD.by plane

2According to the passage, the “South Rim” .

A.more popularB.more beautifulC.more dangerousD.higher

3If David wants to enter the park from the South Rim by bike with his wife and his 12-year- old son, he should pay .

A.40B.50C.60D.70

4We can infer from the passage that .

A.the “North Rim” aren’t allowed to visit in winter

B.the annual pass is useful for 12 visits after it is bought

C.Desert view Drive is to the west of the Grand Canyon Village

D.Grand Canyon National Park is the most popular park in the United States

5We can probably see this passage .

A.in a dictionaryB.in a travel guideC.in a science bookD.in a fashion magazine

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网