题目内容

In order to keep cool, many people go swimming _______ summer.

A. in B. at C. on D. to

A 【解析】句意:为了保持凉爽,在夏天很多人去游泳。in泛指在上午、下午或晚上;在季节、月份、年代前;at在具体时刻;on在具体某一天、星期;to到…。空后的summer是夏天,故应选A。
练习册系列答案
相关题目

Special Festivals

St. Anthony’s Day

January 17th is St. Anthony’s Day in Mexico (墨西哥). It’s a day when people ask for protection for their animals by bringing them to church. But before the animals go into the

church, the people usually dress them up in flowers and ribbons.

The Festival of Rakhi

Long ago in India, a young lady who needed help sent her silk bracelet(手镯) to a king. Although he did not arrive in time to help her, he kept the bracelet as a sign between them. Today in India, during the festival of Rakhi, sisters of all ages tie bracelets around wrists of their brothers to show their care and love.

Spring Festival

One of the biggest celebrations in China is Spring Festival. It's the first day of the lunar year. Families get together and watch special programs on TV with the family on the Lunar New

Year’s Eve. People can see a lot of traditional programs too, such as lion dancing or dragon dancing. They wish people a happy new year and a bright future.

Setsubun

On the evening of February 3rd, people in Japan celebrate the end of winter and the beginning of spring. This is known as Setsubun. Family members throw dried beans around their homes, shouting, “Good luck in!”

1.People celebrate the festival of Rakhi in ________.

A. Mexico. B. Chin A. C. Indi A. D. Japan.

2.Which festival is on the evening of February 3rd?

A. Setsubun. B. The Festival of Rakhi.

C. Spring Festival. D. St. Anthony’s Day.

3.What do people do on the Lunar New Year’s Eve?

A. Bring their animals to church. B. Watch special programs on TV.

C. Give a bracelet to their family. D. Throw beans around their homes.

1.C 2.A 3.B 【解析】这篇短文给我们介绍了四个不同地方的特殊的节日,包括这个节日的名称、国家、时间以及一些风俗习惯等。 1.细节理解题。根据短文中第二个节日的介绍Long ago in India, a young lady…. Today in India, during the festival of Rakhi, sisters of all ages….可...

Sometimes I really doubt whether there is love between my parents. Every day they are busy trying to make money in order to pay for my schooling.

One day, my mother was repairing a quilt. I silently sat beside her and looked at her. “Mom, is there love between you and Dad?” I asked her in a very low voice. My mother stopped her work and looked at me in surprise. Then, she said, “Susan, look at this thread(线). Sometimes it appears, but most of the time, it hides in the quilt. The thread really makes the quilt strong. If life is a quilt, then love should be a thread. It can hardly be seen anywhere or anytime, but it’s really there.”

I couldn’t understand her until the next spring. At that time, my father suddenly got sick seriously. My mother had to stay with him in the hospital for a month. When they returned from the hospital, my mother helped my father walk slowly on the country road every day. They were so kind to each other. But after two months my father still couldn’t walk by himself. I was so worried about him. “Dad, how are you feeling now?” I asked him one day. “Susan, don’t worry about me.” he said gently. “To tell you the truth, I just like walking with your mom. I like this kind of life.” Reading his eyes, I know he loves my mother deeply.

Now I understand that love is just a thread in the quilt of our life. Love is inside, making life strong and warm.

1.Susan’s parents are busy trying to make money _________.

A. to buy strong quilts

B. to show their love

C. to send Susan to school

2.Susan’s father stayed in hospital for _________.

A. a week B. a month C. two months

3.Susan came to understand her mother .

A. after her father was seriously ill

B. before her father was in hospital

C. when she sat beside her mother

4.From the passage, we can learn that _________.

A. Susan’s father had been ill for two months

B. Susan doesn’t like her father

C. Susan’s parents love each other

5.Which of the following could be the best title of the passage?

A. Seriously Sick Father

B. Love Is Just a Thread

C. How to Make a Quilt Strong

1.C 2.B 3.A 4.C 5.B 【解析】试题分析:短文描述了母亲和父亲感人的爱情故事。作者苏珊想知道母亲爱不爱父亲,母亲以被子里的线设喻,可是苏珊不理解。后来父亲生病住院,母亲陪伴了一个月,出院后的两个多月,父亲仍然需要母亲搀扶,苏珊很担心父亲的腿,问后才知道,父亲早就好了,只是喜欢和母亲在一起的生活。苏珊终于明白母亲的话,爱只是生活中被子里的一根线。爱在里面...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网