题目内容

用括号中所给动词的正确形式填空,’使短文完整。

When Buck woke up, the train was still moving. The man 1. (sit) and watching him, but Buck was too quick for him and he bit the man's hand hard. Then the rope

2. (pull) again and Buck had to let go.

That evening, the man took Buck to the back room of a bar in San Francisco.

"How much have they paid you for this?" he asked.

"I 3.(get) fifty dollars."

"And the man who stole him--how much did he get?" asked the barman.

"A hundred. He 4. (ask) for more."

"That makes a hundred and fifty. It's a good price for a dog like him. Here, help me 5.(get) him into this."

They took off Buck's rope and pushed him into a wooden box. He spent the night in the box in the back room of the bar. His neck still ached with pain from the rope, and he could not understand what it all 6. (mean). What did they want with him, these strange men? And where was Mr. Miller?

1.was sitting 2.was pulled 3.have got 4.would ask 5.get/to get 6.meant 【解析】短文是小说《野性的呼喊》的节选。介绍了一条名叫巴克的狗被人偷走并拐卖,故事发生在火车上。 1.句意:那个人坐在一边,眼睛盯着他。根据前后句的时态以及并列连词and后面的sitting判断,此句是过去进行时态,...
练习册系列答案
相关题目

Elephants have very strong legs.Their legs are like trees.They usually walk slowly because they are so big,but they walk very quietly.

Wild elephants living in the jungle(丛林) usually stay together in big families.Usually one old elephant leads them.The others follow their leader.They usually move about at night,looking for food.In the hot daytime,they go to sleep in the cool shade of the trees.Elephants are kind animals.When one of them is hurt and cannot pull itself to its feet,the other elephants lift it up and help it to walk.

Some people say that elephants never forget.They remember people who are kind or bad to them.

1.Elephants usually walk slowly because .

A. they are very big

B. they are quiet

C. they are very strong

D. they want to eat leaves along the way

2.Wild elephants living usually stay together in big families.

A. in the zoo

B. in the suburbs

C. in the jungle

D. in the cities

3.When an elephant is hurt and cannot keep itself to its feet,the others .

A. lift it up and help it to walk

B. run away as soon as possible

C. kill it immediately

D. carry it to a safe place

4.If you hurt an elephant,what may happen when you meet it again five years later?

A. It may not remember you and walk away.

B. It may kick you or do something to hurt you.

C. It may eat the food you give it.

D. It may let you take photos with it.

5.When elephants stay together, .

A. not all the elephants follow their leader

B. the youngest elephant leads them

C. there is a leader

D. there is no leader

1.A 2.C 3.A 4.B 5.C 【解析】试题分析:这篇说明文介绍了野生大象的外形特点和生活习性。 1.题意:大象通常走得很慢,因为 。考查细节理解题。根据They usually walk slowly because they are so big,,可知选A。 2.题意:野生大象通常生活在大家庭中。考查细节理解题。A. in the zoo在动...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网