题目内容

【题目】Times Supermarket

Office secretaries and accountants needed. Experience preferred but not necessary.

Good pay. Free lunch. Training provided.

Office secretaries:

university education.

a good standard of Chinese and English.

kind, pleasant and confident.

communication skills.

Accountants:

college education.

certificate(证书)in accounting(会计学).

careful and patient.

a good standard of English.

Face-to-face interview with Manager Jeff Smith: 9 a.m. –5 p.m. every day, except weekends. Applications by letter to Jeff Smith also welcome.

Address: Block 3, Ninth Street, Sunshine Town.

Don’t try to call or email us !

1How many ways are there for job applicants to contact Jeff Smith?

A.One.B.Two.C.Three.D.Four.

2If Sam gets the job as an office secretary or an accountant in Times Supermarket, __________.

A.he will get a lower pay

B.he needn’t pay for three meals

C.he will have chances to be trained

D.he will have to interview the manager every day

3Which of the following is NOT necessary for job applicants(求职者)?

A.Much experience.B.Good English

C.Good personalitiesD.Educational backgrounds.

【答案】

1B

2C

3A

【解析】

全文大意:该短文是一篇招聘广告。时代超市招聘办公室秘书和会计人员。提供高薪、免费午餐及培训。办公室秘书的要求为:大学学历,良好的中英文水平,善良、愉快、自信,具备交流技能。会计人员的要求为:大学学历;会计证书;认真、耐心;良好的英文水平。除了周末,每天上午900至下午500可以会见经理Jeff SmithJeff Smith也欢迎申请信,请不要打电话或电子邮件。

1细节理解题。根据文中交代的联系方式以及最后的“Don't try to call or email us !”可知,不包括打电话和发邮件,只可以通过面谈或书信的方式。故答案为B

2细节理解题。根据广告上的信息“Good pay. Free lunch. Training provided”可知,他如果得到了秘书或会计的职位将会得到培训的机会。故答案为C

3细节理解题。根据文中应聘者的条件要求和第一段第二句“ Experience preferred but not necessary.”可知“经验”是可有可无的。可知,故答案为A

练习册系列答案
相关题目

【题目】 When I was in the third grade, I was chosen to be the princess in the school play. ___________weeks my mother had helped me practice my lines(台词). But once on the stage, every word ___________from my head. Then my teacher asked me to change my role to be narrator(旁白者)for the play. ___________I didn't tell my mother what had happened that day, she noticed my ___________and asked if I wanted to take walk in the garden.

It was lovely spring day. We could see dandelions(蒲公英)popping(炸开)through the grass in bunches. I watched my mother bend down by one of the bunches. "I think I will dig up all these weeds(野草)," she said. "From now on, we'll ___________have roses in this garden."

"But I like the dandelions, I said. "All flowers are ___________, even dandelions!"

My mother looked at me seriously. "Yes every flower gives pleasure in its own way, doesn't it?" I nodded. "And that is ___________of people, too," she added.

When I realized that she had guessed my pain, I started to cry and told her the ___________. "But you will be wonderful narrator," she said, ___________me of how much I loved to read stories aloud.

Thanks to my mother's encouragement, I got to know everybody had his or her own ______________ in the world. I felt proud of the role in the play.

1A.ForB.InC.OnD.After

2A.developeB.cameC.failedD.disappeared

3A.ifB.BecauseC.ThoughD.Since

4A.difficultyB.mistakeC.dangerD.unhappiness

5A.stillB.onlyC.hardlyD.also

6A.healthyB.harmlessC.freshD.beautiful

7A.trueB.kindC.sameD.clever

8A.newsB.truthC.storyD.history

9A.representingB.complainingC.recommendingD.reminding

10A.honorB.progressC.valueD.interest

【题目】 How would you feel if you get hugs after dinning in a restaurant? Tim Harries gives free hugs _______ every customer at the end of each meal.

The atmosphere at his restaurant "Tim's Place" is so positive that customers call it "the world's _______ restaurant". Tim's Hug has _______ interesting name on the menu called "love" treat.

The _________ man is probably the only Down syndrome sufferer(唐氏综合症)in the U. S. to own a restaurant. Also, he _______ as Student of the Year in high school! So when a man like Tim hugs you, it is sure _______ a special and unforgettable experience.

When Tim expressed _______ interest in opening a restaurant, his friend Keith _______ was a businessman supported him. Tim hired many people. Some served the guests, some kept the place clean, and _______ did the cooking. Since Tim got to know __________ to feel at home at a restaurant, the idea that his customers can __________ the free hug has been carried out.

Many customers have meal __________ at Tim's Place. For the past five years, Tim __________ out over 19,00 hugs—he keeps count by __________ a special Hug Counter. Sometimes he may feel tired after a whole day's work. __________ he'll never give up giving out free hugs.

1A.forB.toC.inD.at

2A.friendB.friendlyC.friendlierD.friendliest

3A.aB.anC.theD./

4A.26 years oldB.26-year oldC.26-year-oldD.26-years old

5A.was chosenB.is chosenC.choseD.was choosing

6A.to beB.beingC.beD.been

7A.heB.himC.hisD.himself

8A.whichB.whoC.whomD.whose

9A.the otherB.anotherC.othersD.other

10A.how much do people wantB.how much people wantedC.how much people want D.what people want

11A.orderedB.to orderC.orderD.ordering

12A.happyB.happilyC.more happilyD.the most happily

13A.givesB.will giveC.gaveD.has given

14A.usingB.to useC.usedD.use

15A.soB.orC.andD.but

【题目】 Jack was so excited about getting a new backpack because his old one had a broken zipper and a hole in the bottom.

Jack’s elder brother took him to buy a new backpack. There were so many cool ones in the store. How would he ever decide? He saw blue ones—his favorite color. He saw ones with his favorite action hero on the front. And then Jack saw a backpack with a black square design (图案). When he opened it, he saw it had a hidden, secret small bag, which made it very special.

“This is the one,” Jack said to his brother, then carried it to the check-out counter and paid for it.

That evening, Jack carefully filled his new backpack with his school things. He put his special pen in the secret small bag.

The next day in the English class, Mr. Mack said, “Please write an article about earthquakes!” Jack looked for his pen in his backpack, but he couldn’t find it! He searched through his desk and his pockets (口袋), but no pen. Jack asked if anyone had seen his pen, but no one had. Mr. Mack lent him a pencil. Jack was feeling unhappy. He thought he had lost his favorite pen.

When he got home, Jack told his brother that he couldn’t find his favorite pen. His brother said, “You must have put it in that secret small bag.” Jack laughed and said, “That small bag was so secret that I forgot all about it.”

1Jack went to buy a backpack with his ________.

A.fatherB.motherC.brotherD.teacher

2Jack decided to buy the backpack which had ________.

A.a hole in the bottomB.his favorite color

C.his favorite action heroD.a black square design

3Jack and his classmates were asked to write an article about earthquakes in the ________ class.

A.EnglishB.scienceC.historyD.geography

4Jack’s pen was ________.

A.in his deskB.in the big storeC.in his pocketD.in the small bag

5This passage is mainly about ________.

A.Jack’s broken zipperB.Jack’s new backpack

C.Jack’s school thingsD.Jack’s special pencil

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网