题目内容

【题目】阅读下面的图表,做1-3小题。

【1】 This picture is probably from ______.

A. a story book B. a math book C a newspaper

【2】 What’s a “Coupon” used for?

A. To invite a friend

B. To save money

C. To get a VIP card

【3】Which of the following is NOT true?

A. People can’t go to Sweet Tomatoes for a meal on Monday.

B. People can enjoy delicious chicken and hamburgers in Sweet Tomatoes.

C .First Ten on 2nd Sunday each month can get one free tasty chocolate.

【答案】

【1】C

【2】B

【3】B

【解析】

试题分析:本题是一则广告,告诉人们尽可能多地吃沙拉、水果、蔬菜,告别肉类。短文介绍了这儿的消费方式,营业时间等等。

【1】C 推理判断题。题意:这个图片可能来自哪儿?A. a story book故事书;B. a math book数学书;C a newspaper报纸。这是一则广告,可以出广告的是“报纸”,故选C。

【2】B 推理判断题。 “Coupon” 用来做什么?A. To invite a friend邀请朋友;B. To save money节省钱;C. To get a VIP card获得VIP卡。从广告中的“Save¥ 5”可以推测出,本题选B。

【3】B 推理判断题。下面哪一个不对?A. People can’t go to Sweet Tomatoes for a meal on Monday.星期一不能去这里吃饭,广告最后说“Closed on Monday”,对;B. People can enjoy delicious chicken and hamburgers in Sweet Tomatoes.人们可以在这儿享受鸡肉和汉堡。这里倡议人们吃蔬菜、水果等,拒绝肉食,错;C .First Ten on 2nd Sunday each month can get one free tasty chocolate.从文中的“First ten on 2nd Sunday each month: get one free tasty chocolate”可知,正确。故选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Only a Ribbon

In one of the London hospitals,a short time ago,there was a young doctor. He noticed one of the patients,a ten-year-old poor girl called Katie,who had a very painful illness.

Katie lay in her bed,day after day,with nothing to help her forget her pain and cheer up. One day the doctor noticed her trying to make a doll of her finger, and speaking to it. But she was soon tired of it,and lay back into her bed.

That afternoon,the young doctor saw a

beautiful ribbon in a shop window. He thought

that it might help cheer the little girl up,so he went in and bought it for her. When he handed the ribbon to the girl,she was too surprised to speak. There were tears in her eyes. This little

gift made her feel rich and happy.

The nurse later told the doctor that the girl played with the ribbon all day long. She twisted(盘绕)it round her head. She held it in her hand while she slept.

Some weeks later,Katie's illness became worse,and it was necessary to perform a dangerous operation. When Katie was brought into the operation mom,she cried out for the young doctor. He was brought,and he held one of the girl's hands,while the other tightly held the ribbon.

During the operation,the ribbon fell off Katie's hand. As soon as she woke up and opened her eyes,she looked at her friend and said in a low voice,“My ribbon.”The doctor gave it to her and she smiled happily.

It was only a little gift,but it made the girl's stay in the hospital bright with beauty and love.

【1】 Katie was a________.

A. doctor B. patient C. nurse D. salesperson

2The young doctor bought a ribbon for Katie because___________.

A. Katie asked him for it

B. it could treat Katie's illness

C. the nurse advised him to do so

D. he wanted to make Katie feel happy

3What does the story mainly tell us?

A. Doctors are kind people.

B. Gifts are important for patients.

C. A little gift can bring great happiness.

D. Hospitals are placeswith beauty and love.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网