题目内容

【题目】

I'm Jane from America. I can not sleep well and I always wake up several times during the night. I know for a fact that there are many other people who have trouble going to sleep, too. So, I've collected some advice I've received over the past few months that have not only helped me get to sleeper faster, but helped me get better night sleeps.

Have regular sleep habits

Go to bed at the same time every night. Try not to break this habit on weekends when you may be made to stay up late. Wake up at the same time every day. If you're getting enough sleep, you should wake up naturally without an alarm.

Turn off your computer

Don't play on the computer for half an hour before you decide to sleep. Studies show that it is bad for the quality of your sleep. Read a book or listen to some light music to prepare your body for sleeping.

Have a nice bedroom

A clean environment helps people to be happy and relaxed. Make sure that you have turned off all light that might come into your room, and that the temperature is comfortable.

Exercise often

Exercising will help you to fall asleep more easily, so walk out for 45 minutes every day and you will sleep better at night. But don't do it just before you go to bed-you won't be able to sleep!

Eat properly

Eat only a little for supper. A full stomach may make it much harder for you to sleep.

任务型阅读:根据短文内容,填写下列表格,每格只填一词。

Advice on How to 【1】 Well

Have regular sleep habits

Go to bed and wake up at the same time every day.

Get 【2】 sleep and youll wake up naturally.

Turn off your computer

Dont play on the computer for a long time.

Try to read a book or listen to light music 【3】 you go to sleep

Have a nice bedroom

Keep your bedroom clean. It will make you 【4】 and relaxed.

Turn off all light that might come into the room.

Exercise often

Go out for a 【5】 every day for sleeping better.

Eat properly

Its much 【6】 for you to fall asleep if you only eat a littler for supper.

【答案】

【1】sleep

【2】enough

【3】before

【4】happy

【5】walk

【6】easier

【解析】

试题分析:本文是作者如何提高睡眠质量的一些建议:养成有规律的睡眠习惯、睡前不玩电脑、布置好卧室、经常锻炼、恰当饮食等等。

【1】sleep句意:有关如何睡得好的建议。本文是作者如何提高睡眠质量的一些建议,即睡得好。故填:sleep。

【2】enough句意:充足睡眠,你会自然醒来。由第二段最后一句:If you're getting enough sleep, you should wake up naturally without an alarm.可知,如果睡眠充足,不要闹钟也能自然醒来。故填:enough。

【3】before句意:睡前看书或是听轻音乐。由第三段最后一句:Read a book or listen to some light music to prepare your body for sleeping.可知,在准备睡时,看看书,听听轻音乐。即在睡前看书,听轻音乐。故填:before。

【4】happy句意:保持卧室干净,将会使你高兴、放松。由第四段的第一句: A clean environment helps people to be happy and relaxed. 可知,干净的环境帮助人们高兴,放松。故填;happy。

【5】walk句意:每天去散步可以睡得好。由第五段里的:so walk out for 45 minutes every day and you will sleep better at night.可知,每天散步四十五分钟,晚上可以睡得香。去散步:go out for a walk,故填:walk。

【6】easier句意:如果你晚餐只吃一点儿,你入睡就会容易得多。根据最后一段,吃得胀会难以入睡,即吃得少容易入睡。Much+比较级:……得多。故填:easier。

练习册系列答案
相关题目

【题目】A trip to space

by Jerry

10 October 2053

I’m so happy! Tomorrow I’ll be one of the first students to travel into space. The spaceship will leave the Earth at 9 a.m. It’ll take us to the Moon. I can’t wait.

The Moon is around 380, 000 kilometres from the Earth, so it’ll take us about four days to get there. There’s no gravity in space, so we’ll be able to float around the spaceship. We’ll have to tie ourselves to our beds so that we won’t float away in our sleep. Without gravity, our bodies may get weak, so we’ll have to do exercise every day.

When we arrive, I’m going to walk on the Moon. I’ll have to wear a spacesuit to help me breathe because there’s no air on the Moon. I’m going to take as many photos as I can, if my camera still works up there…

1How do you think Jerry feels before travelling to space?

A. Happy. B. Nervous. C. Warm. D. Surprised.

2Jerry can’t wait to leave the Earth by spaceship because ______.

A. the Moon is 380.000 kilometres away

B. they will travel in a very long time

C. he is one of the students going to space

D. they will start their trip in the morning

3Without gravity, the students may get weak, so they ______.

A. will float around the spaceship

B. have to tie them on the beds

C. are going to take more pictures

D. have to do exercise every day

4How many years later will the story happen from now on?

A. 30 years. B. 40 years. C. More than 30 years. D. More 40 years

5In which of the following pictures can you see Jerry walking on the Moon?

A. B. C. D.

【题目】

What would the world be like if cars could drive themselves? Imagine seeing an empty car passing by on its way to pick up its owner, or a car full of passengers who are reading, listening to music or even sleeping. But none of them are worried about the road ahead.

Well, all of this could be the future of driving. There are several companies, including Google, working on driverless cars. So far, no Google self-driven car has gotten a traffic ticket, bus some of them have been in accidents when other cars hit them.

These cars are now still in the testing stages. But, if the tests are successful, these electric self-driven cars could be put into use very soon.

The cars already have many features(特点)allowing them to take the place of drivers during certain situations. Some features include cars being able to park themselves, or slow down when they notice objects close by. They can also control the speed if there are dangerous conditions.

Scientists and engineers believe, with the help of wireless(无线电的)signals, cameras and GPS, we are now at a stage where creating a safe self-driven car might be possible.

The cause of deadly road accidents is usually careless drivers or dangerous conditions. The self-driven car may be able to prevent these. However, some people do not like the idea. American lawyer Whit Drake, for example, doesn't believe these cars are safe. He thinks that technologies can also be mistakes.

【1】The main purpose of the first paragraph is to _____.

A. make readers wonder about self-driven cars

B. get readers to pay attention to road safety

C. tell readers to keep away from heavy traffic

2The testing self-driven cars need _____ energy to run.

A. solar B. nuclear C. electric

3From the passage, we know that the testing self-driven cars can already ______.

A, avoid being hit by other vehicles on roads

B. control the speed in dangerous situations

C. turn around when getting near objects

4What might make the self-driven cars run safely according to the passage?

a.e-reading b. wireless signals c.cameras d. GPS

A. a, b, c B. a, b, d C. b, c, d

【5】What is Whit Drake's attitude(态度)toward the safety of the self-driven cars?

A. He has doubt about it

B. He believes it completely

C. He doesn't care about it.

【题目】阅读理解。

Tucket was the saddest bucket in the world. He had once been a garden favorite. The gardener used to hold him by his strong handle as he went to get water. “What a good bucket,” he said. But as time passed, the bucket grew a hole. Suddenly he was useless. What good is a bucket with a hole? Tucket was tossed into the corner of the garden. He was left out in the rain and the sun, and began to rust(生锈). Sometimes he even got kicked around. “I should throw that bucket away”, the gardener said. Tucket didn’t want to be thrown away. He felt very sad, though his good friends in the garden tried to cheer him up. The rabbits set him back up when he was kicked down, and the birds cheerfully jumped and flew about him. “Don’t worry, Tucket!” they said to him. Tucket really tried to be happy but it was very, very hard.

One day, a little girl ran through the garden and stopped in front of Tucket. He waited for the usual kicks, when suddenly he heard, “Perfect!” Soon he found that the girl was cleaning him! He felt heavy pieces of rust fall off and his spirits brightened. “Oh! You already have a big hole at the bottom!” said the girl as she looked inside. “Even better!”

Tucket could not believe what he had just heard. She wanted a bucket with a hole? The girl took him to the veranda, filled him with rich soil and planted a tiny rose inside. “This is a baby rose,” she said to Tucket. “You must help me take care of her, OK?”

Tucket was so happy. The girl really wanted him! She even asked him to take care of this small rose. Tucket was filled with joy. He straightened himself up proudly as the girl finished planting. She carefully placed Tucket in the best place of the veranda. It was a warm corner, protected from the wind and the rain. Tucket smiled at his friends in the garden. “Look, I’m taking care of this little rose!” “We’re very happy for you, Tucket!” said the rabbits, and the birds sang happily. Tucket veranda took great care of the rose and was visited by the girl and his friends every day. He was now the happiest bucket in the world.

【1】 What does the underlined word “tossed” in Paragraph 1 probably mean?

A. Put away B. Thrown carelessly

C. Taken away D. Kept carefully

2Why did Tucket feel very sad?

A. Because the rabbits kicked him.

B. Because the gardener got a new bucket.

C. Because the gardener wanted to throw him away.

D. Because the gardener would use him to get water.

3The little girl ran through the garden .

A. to pick some flowers

B. to find a beautiful rose

C. to take a walk and have a rest

D. to find something to plant a rose in it

4What made Tucket the happiest bucket in the world?

A. Having friends to play together.

B. Being placed in the warm corner.

C. Being needed and having his own value.

D. Being cared about by his friends around him.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网