题目内容

Different people have different hobbies.Some likes growing flowers,some like singing and others like building model ships.I’m interested in stamps and started to collect them in 2012.

My father works in a big company.He always goes abroad.Five years ago,when he was working in America,he sent home a letter with a beautiful stamp on the envelope(信封).I liked the stamp very much.From then on,I have always asked my father to send me different stamps from different countries.Later I joined a club and I have made many friends there.They helped me learn more about stamps and I always traded (交换) stamps from them.

Now I have more than a thousand stamps.When I look through these beautiful stamps,I feel relaxed and happy.I can enjoy the beautiful designs of stamps.

Information Card

The writer’s hobby

1. 1.

The thing that the writer’s father often does

2. 2.

The number of stamps that the writer has

3. 3.

The time the writer started collecting stamps

4. 4.

The feeling when the writer looked through the stamps

5. 5.

1.Collecting stamps 2.Going abroad/Goes abroad 3.More than a thousand 4.In 2012/Five years ago 5.Relaxed and happy 【解析】这篇文章讲的是不同人的不同爱好。作者写了自己的爱好——喜欢集邮,并介绍了他喜欢集邮的过程及原因。 1.细节理解题。根据文中的句...
练习册系列答案
相关题目

Once a king travelled around his country and one day he was very tired and he wanted to have a rest. Now he stood on the road between two houses, the one large and beautiful, the other small and poor. The large one belonged to a rich man, and the small one belonged to a poor man. He went to the large one. The rich man looked at the traveler from head to foot, and because the king was wearing old clothes, and did not look like one who had much money. He said, “No, I cannot take you in, my rooms are full of things. Go away quickly,” and with this words he closed the door and left the king standing there. So the king went across to the small house and knocked. The poor man opened the little door and let the traveler come in. The poor man's wife welcomed him, then she cooked some potatoes and carrots. The king sat down with the man and his wife, and he enjoyed their food very much. When they finished the supper and it was bed-time, the woman asked the king to have a sleep at their home. The next day the king gave a lot of money to the poor man and thanked him a lot.

1.What was the richer man like?

A. Kind. B. Generous. C. Homorous. D. unfriendly.

2.What did the poor man give the king to eat?

A. Some hamburgers. B. Some meat. C. Some vegetables. D. Some fish.

3.What does the underlined word “belonged to” mean?

A. 给予 B. 属于 C. 拥有 D. 归纳于

4.How long did the king stay at the poor man’s home?

A. One night. B. Two nights. C. Three nights. D. Four nights.

5.Which of the following is not TRUE according to the passage?

A. The poor man’s wife was very kind, too.

B. The king was wearing old clothes at that day.

C. The rich man didn’t let the king go into his house.

D. The king didn’t feel happy at the poor man’s home.

1.D 2.C 3.B 4.A 5.D 【解析】本文讲述了一个国王分别到一个富人和一个穷人家去,那个富人看见国王穿得非常贫穷,因此没有让他进。当国王在穷人家时,他受到了欢迎,在那里吃了土豆和胡萝卜,并在穷人家过了一晚。第二天这个国王给了这个穷人很多钱,表示非常感谢。 1.D 推理判断题。根据The rich man looked at the travel...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网