题目内容

【题目】

If you are going to Europe you might consider taking some time to visit Provence(普罗旺斯). Whether you are interested in beautiful places ancient history good food or music and theater Provence has something to offer to you.

Provence is in the southeast of France now. You willbe attracted by its green hills olive(橄榄)trees and old towns with pretty houses. Visitors can find forests colorful flowers horses and people with smiles there. Provence is also “the city of dream in Europe.” Some people say it is Provence that makes France so romantic(浪漫的). The place should play an important part in the romantic stories.

The Flowers Provence is the hometown of lavenders(薰衣草) and sunflowers. Lavender means “waiting for love”. It also means beautiful. The mountains of Lubero is the most beautiful area across France. And there are also many kinds of lavenders. Compared with the fantastic flowers Lavender sunflower is a lot warmer. Under the sunlight thousands of yellow sunflowers are smiling at the sun.

The Food The people there are well-known for keeping their traditional lifestyles. And in the restaurant you will have the experience of eating the food that has the too much use of olive oil. The food is fresh and healthy. All the things make Provence become the heaven to those who like delicious food.

The other activities Provence is the Kingdom of city. They hold many parties dance and festivals. You can even see a bullfight(斗牛) in the towns of Arles and Nimes or enjoy great shows with the famous stars.

May to July are the best tourist months. Not only the red sky the sweet smell of olive but also the wonderful lavenders make Provence send out the breath of romantic.

【1】Provence lies now.

A. in the southeast of France

B. in the southwest of Britain

C.in the northeast of Europe

D. in the northwest of Germany

【2】What can’t we do in Provence?

A. Watching a bullfight.

B. Seeing beautiful sights.

C. Enjoying great shows with the famous stars.

D. Eating the food that has too much use of fish oil.

【3】According to the passage which following statement is RIGHT?

A. Provence has green hills olive trees and new towns with pretty houses.

B. Lavender is warmer than sunflower .

C. If a man likes food Provence is a wonderful place for him.

D. June is not a good time to visit Provence.

【4】Where is the passage probably from?

A. A history book.

B. An English-learning newspaper.

C. A book on French cultures

D. A traveling magazine.

【答案】

【1】A

【2】D

【3】C

【4】D

【解析】

试题分析:当我们到欧洲旅游时,应该花点时间到Provence去参观以下,不管你是对优美的风景,悠久的历史还是丰盛的食物感兴趣,Provence都能给你一些意外的惊喜。

【1】A细节理解题。根据文章内容Provence once was a Roman province and is in the southeast of France now.可知答案为A

【2】D细节理解题。根据文中语句“you will have the experience of eating the food that has the too much use of olive oil.”理解可知。故选D。

【3】C根据题目的要求,可知要选的内容为在Provence,不能做的事,文章中提到的内容有 A. watching a bullfight B. enjoying great shows with the famous stars.C. seeing beautiful sights而D的内容与文章内容中And in the restaurant you will have the experience of eating the food that has the too much use of olive oil.不符,故选答案为C

【4】D推理判断题。根据短文主要描述的是地理风光,所以有可能是来自旅游杂志。故选D。

练习册系列答案
相关题目

【题目】

At night, you fall asleep while listening to beautiful music.1You can enjoy all of these things because of one important organ (器官) — the ears. March 3 is Ear Care Day. It helps us remember the importance of our ears and encourages us to take good care of them.

You may wonder: how do the ears work? The ear has three different parts: the outer ear, the middle ear, and the inner ear, The outer ear is the part you can see.2The sound then travels down to middle ear, the inner ear and then to your brain.

3Your ears keep on hearing sounds, but your brain just ignores them. That’s why you may sometimes wake up suddenly in the middle of the night — your brain heard something, but you don’t know what it was, since you were asleep.

But ears do more than hear.4In the inner ear, there are organs that are filled with liquid and covered in small hairs. When you move your head, the liquid and hairs move, too. They send messages to your brain about the position (位置) of your head.

More surprisingly, ears even help with tasting food.5But there are nerves ( 神经) running through the middle ear that connect the tongue to the brain.

The ears are truly important organs with many functions (功能). Everyone should make sure to protect their own ears as well as they can.

A. Of course, you don’t actually taste food with your ears.

B. Your ears never stop working, even when you are asleep!

C. In the morning, you are woken up by the singing of birds outside.

D. They help you keep your balance, too.

E. It collects sound around you.

【题目】阅读短文,根据短文内容回答问题。

Crazy about Selfies

Since the 2014 Oscars ceremony selfie (自拍) of Bradley Cooper stormed the Internet, it seems that every one shows great interest. And now people are sharing even their most private moments. TV star Kim Kardashian could be called “the queen of the selfie”. She’s turned hundreds of her selfies into a book — at every possible moment, in all poses.

If Kardashian is the queen, then you could say Barack Obama is the king. But though Kardashian has nothing to lose by sharing too much, the same can’t be said of the US president. Politicians have to be careful with selfies. The photo he took at the funeral (葬礼) of Nelson Mandela divided public opinions. Some felt it made him look like one of us — glad to record a moment with his “mates”. Others felt the head of state behaved like a crazy teenager.

Unfortunately for the US congressman (国会议员) Anthony Weiner, his habit of sending his private selfies to women killed his political career (事业).

Being crazy about selfies can also harm your health. Todd Fassler from California ended up in hospital after he found a snake — he tried to take a selfie with it. The animal wasn’t interested in the idea and bit him.

Why do we take so many selfies? Dr. Terri Apter, from Cambridge University, told the Daily Telegraph: “We all like the idea of being in control of our image and getting attention, being part of the culture. There’s celebrity (名人) culture — unless you’re being noticed, you’re nobody. You have to get enough attention and show your life is amazing, even if it isn’t.”

The word selfie was Oxford Dictionaries’ word of the year in 2013. But many believe it started much earlier in 1839 as Robert Cornelius, a chemist from Philadelphia, uncovered the lens (镜头), ran into the shot for a minute before running back to cover the lens again. These days, you don’t need to run for a photo anymore and soon, you don’t even have to spread your arms. Now you are even able to take a selfie by drone (无人机)! Fix your camera onto it, and it will follow your every move. Does it sound exciting to you?

【1】 What could Kim Kardashian be called?

______________________________________________________________

【2】Do politicians have to be very careful with selfies?

______________________________________________________________

【3】What happened when Todd Fassler tried to take a selfie with a snake?

______________________________________________________________

【4】 According to the passage, why do the celebrities take selfies?

______________________________________________________________

【5】 Do you think the selfie is good? Why?

______________________________________________________________

【题目】 For many years scientists have said that the earth is getting warmer. Now they have found something new-hot cities! In the southern US, they have found that cities become very hot in summer.

China also has the same kind of problems. Every year more farming land is used for factories or offices. More housing is needed too. As people become richer, they buy more cars. New roads are needed and new car parks are built in the city centres. This all makes the cities hotter.

It is not easy to change the situation(情形). City planners say that we should plant more trees in the middle of cities. ‘Every new street should have trees on both sides,’ they say. Trees make the temperature(温度) lower, so we should have more trees in our parks and squares. Also we should paint our roofs(屋顶) white. If we do this, they do not become so hot. Every roof in a hot and sunny country should have solar(太阳的)roof panels(板). The electricity from these can be used to run the air conditioners in the building.

People continue(继续) to cut down forests around the cities. This makes the problem worse. Cities are growing faster and faster. By the year 2050, 80% of the world’s population will be living in cities. If we go on like this, there will not be enough farmland to feed everyone in the world.

1What has happened to the earth?

The earth _____________________________________.

2What can we do to make the city cooler?

We can _______________________________________.

3What makes the problem worse?

People continue to ______________________________.

4How many people of the world will be living in cities according to the passage?

_________________________________ will be living in cities then.

5What may happen in the future if cities are growing faster and faster?

_____________________________________________.

6What should we do in cities to make the temperature lower?

We should ____________________________________.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网