题目内容

【题目】

A six-year-old British girl, Mollie Price, is opening up her third candy store. She is said to be one of Britain’s youngest bosses. Her stores are called “Mollie’s.” She sells both British and American candy. The girl would like to open more candy stores. “It might sound crazy, but believe me,” Mollie says.

“It was Mollie’s idea to open up the shop. It is Mollie who runs the candy stores,” her mother Becky, her “business partner” says.

Her mother says all the stores are put together and stocked(进货)by Mollie. Mollie works in one of the stores every Saturday, then gets up early Sunday to go to the company’s product supplier(供应商). She asks her friends to test the sweets to decide which ones are good. She’s good at smart marketing. For example, if the weather is really cold, she sells the Mr Whippy ice cream cheaper than when it’s hot outside.

“Children have the best ideas. I tell my mum what I think and she always says I have good ideas. It’s just because I know what other children like,” Mollie says.

1What’s Mollie’s plan for the future?

A. Become Britain’s youngest boss. B. Open more candy stores.

C. Work as a product supplier. D. Make the best ice cream products.

2The prices of some ice cream products in Mollie’s stores change according to _______.

A. the number of the products B. her friend’s idea

C. the weather D. the dates

3According to the passage, what’s the key to Mollie’s success?

A. She works hard and she is good at smart marketing.

B. The company’s supplier makes good products.

C. She would like to open more candy stores.

D. Her mother always has good ideas.

【答案】

1B

2C

3A

【解析】

文章大意:本文主要讲述了英国六岁女孩Mollie的工作和擅长市场营销,还有很多新奇的想法,她开糖果店很成功。

1细节理解题。根据文中的句子The girl would like to open more candy stores.可知,她想开更多的糖果店,故答案选B。

2细节理解题。根据文中的句子if the weather is really cold, she sells the Mr Whippy ice cream cheaper than when it’s hot outside. 如果天气真的很冷,她会卖比外面热的雪糕便宜一些。可知是根据天气的变化,故答案选C

3细节理解题。根据文中的句子then gets up early Sunday to go to the company’s product supplier(供应商).以及She’s good at smart marketing.可知,是她辛苦的工作和擅长市场营销,故答案选A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】

A Three-hour Tour

The beautiful city of Adelaide is home to some of the country’s best chocolatiers (巧克力制造商). Whether you’re a visitor to the city or simply looking for something to do on the weekend, this three-hour tour of Adelaide’s best chocolatiers is a fun, exciting and delicious event to put on your to-do list.

Things to do:

Visit some chocolate factories. You’ll learn about how chocolate is made, and the expressions used by industry experts to describe the taste, smell, and kinds of chocolate. This tour is a chance to discover some of these chocolatiers and have a look into their craft (工艺).

Taste different kinds of chocolate. You’ll also be able to learn what affects the taste.

Things to prepare :

Please wear comfortable shoes. You will visit a number of streets around the city where you can buy chocolate. So there will be some walking on that day.

Bring an umbrella, because it often rains here.

The tour price includes lunch, and all chocolate tastings on that day.

Saturday the 2nd of February 2019

Book now $ 59pp 8 seats

Saturday the 9th of February 2019

Book now $ 59pp 10 seats

Saturday the 16th of February 2019

Book now $ 59pp 13 seats

Saturday the 23rd of February 2019

Book now $ 59pp 25 seats

A Three-hour Tour

The beautiful city of Adelaide is home to some of the country’s best chocolatiers (巧克力制造商). Whether you’re a visitor to the city or simply looking for something to do on the weekend, this three-hour tour of Adelaide’s best chocolatiers is a fun, exciting and delicious event to put on your to-do list.

Things to do:

Visit some chocolate factories. You’ll learn about how chocolate is made, and the expressions used by industry experts to describe the taste, smell, and kinds of chocolate. This tour is a chance to discover some of these chocolatiers and have a look into their craft (工艺).

Taste different kinds of chocolate. You’ll also be able to learn what affects the taste.

Things to prepare :

Please wear comfortable shoes. You will visit a number of streets around the city where you can buy chocolate. So there will be some walking on that day.

Bring an umbrella, because it often rains here.

The tour price includes lunch, and all chocolate tastings on that day.

Saturday the 2nd of February 2019

Book now $ 59pp 8 seats

Saturday the 9th of February 2019

Book now $ 59pp 10 seats

Saturday the 16th of February 2019

Book now $ 59pp 13 seats

Saturday the 23rd of February 2019

Book now $ 59pp 25 seats

1What can visitors do during the tour?

A. Taste chocolate.B. Read books about chocolate.

C. Make chocolate.D. Buy books about chocolate.

2What does the writer advise visitors to prepare?

A. Different kinds of chocolate.

B. A to-do list.

C. Comfortable shoes and an umbrella.

D. A quick lunch.

3For a 17-member group, which day can they go for the tour?

A. On February 2nd, 2019.B. On February 9th, 2019.

C. On February 16th, 2019.D. On February 23rd, 2019.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网