题目内容
【题目】
![]()
![]()
【1】If you find(找到) Grace’s dictionary, you can call ________.
A. 9873-8769 B. 668-0796 C. 233-4105 D. 15968720230
【2】From the family tree we can see John is Jim and Helen’s ________.
A. daughter B. son C. brother D. cousin
【3】Lily needs ________ of Celion Dion.
A. three pencils B. a red jacket C. new CDs D. two sharpeners
【4】Bill Smith is a ________ in No. 9 Middle School.
A. student B. teacher C. worker D. singer
【5】What’s Tom Cooper’s address(地址)?
A. 321 YONG FU ROAD. B. bill999@sina.com.
C. 312 Lin He Road. D. TOM.C@YAHOO.CN.
【答案】
【1】 C
【2】 B
【3】 C
【4】 B
【5】 A
【解析】
这篇文章介绍了一个寻物启事,一个家族树,一个购物清单,斯密斯先生的基本情况和汤姆·库伯的基本情况。
试题
【1】细节题。根据文章第一个表格可知,格瑞斯的字典的丢了,如果你找到了,可以打电话233-4105。故选C
【2】细节题。根据文章第二个家族树可知,约翰是吉姆和海伦的儿子。故选B
【3】细节题。根据文章第三个莉莉的购物单可知,莉莉需要Celion Dion的新CD。故选C
【4】细节题。根据文章第四个表格可知,比尔·斯密斯是第九中学的一名英语老师。故选B
【5】细节题。根据文章第五个表格可知,汤姆·库伯的地址是永福路321号. 故选A
【题目】图表理解,阅读下列图表,从每题所给的A、B、C三个选项中,选出最佳选项回答问题或完成句子。
| |
Universal Studios(环球影城) — a dream land for Hollywood movie fans | The history of movies, the live shows and film tricks(技巧)can be found here and it has parks in the USA, Japan and Singapore. |
Legoland — a world made of Lego bricks(乐高积木) | You’ll be sent back to your childhood time by the buildings and dolls made of Lego bricks and there are seven Legoland parks in the world and the one nearest to us is in Malaysia. |
Ferrari World — a paradise(乐园)for car lovers | You can experience the feeling of driving a Ferrari(法拉利)car and see how Ferrari’s racing cars are produced in Abu Dhabi. |
【1】Lucy is interested in film making. Which park could be the best choice for her?
A.Universal Studios.
B.Legoland.
C.Ferrari World.
【2】While an adult is visiting Legoland, what will probably be thought about?
A.His or her childhood.
B.His or her present.
C.His or her future.
【3】According to the chart(图表), we know that__________.
A.we can visit Universal Studios only in America
B.the buildings and dolls at Legoland are made of Lego bricks
C.we can get Ferrari cars for free when we visit Ferrari World