题目内容

【题目】 Looking for Teens Interested in Child Care

This is a chance for teens to accompany(陪伴) a child through projects and activities, play with them indoors and outdoors, help with arts and crafts, deliver flyers to homes in the neighborhood, and so on.

When: We welcome teen volunteers whenever they are available.

How often: Our volunteers determine the amount of time they give and their schedule

Where: Wilder Child Development Center, 911 Lafond Ave. St Paul

Library Intern

Part-time, Temporary, $12.48-$13. 87/per hour

Program: Wilder Research

Responsibilities: Help with moving to new buildings, record reports and other documents using a specialized database, get items from area libraries, help library users, help with literature searches, other everyday library chores and so on.

Qualifications: Bachelor’s Degree(学士学位) with some library experience or a current Master(在读硕士) of Library and Information Science student. Strong attention to detail, good search skills and customer service skills.

How to apply: Send personal information to Wilder Research, 1295 Bandna Blvd, or send an e-mail to jobs @wilder.org

Site Responder

Part-time, Regular, $9.46-$10.52/per hour

Program: Jackson St. Village

Responsibilities: Work at night to handle emergencies(紧急情况) provide services such as lawn care and clean off the snow, support the needs of residents(居民) and take care of the property and buildings.

Qualifications: Must have good communication skills and must be able to solve the problems and be friendly to their visitors, and staff. Individuals or teams are encouraged to apply.

How to apply: Send personal information to Wilder Foundation, 516 Humboldt Avenue, St.

Paul, MN 55107 or a fax to (651)223-7273, or an e-mail to jobs @wilder. org

1As a volunteer in the child center, .

A.you should follow the schedule of the center strictly

B.you must keep the child you look after indoors

C.you will get some money for what you have done

D.you can decide how long to stay there by yourself

2What may NOT be needed if you apply to Wilder Research program?

A.A college degree and library experience.B.Having knowledge of the Internet.

C.Being willing to help others.D.Being able to handle emergencies.

3The three advertisements

A.are not all for part-time opportunities.B.are not all chances to make some extra money.

C.all can be communicated on the Internet.D.are offered by the same organization.

【答案】

1D

2D

3B

【解析】

本篇是一则广告。 内容包括招聘儿童保育自愿者、图书馆实习生和现场响应者, 三种工作的具体责任、工作时间、工作地点和个人的资质。

1细节理解题。根据文中“We welcome teen volunteers whenever they are available.”可知只要有空就可以,故选D

2推理判断题。根据文中“Bachelor’s Degree with some library experience or a current Master of Library and Information Science student. Strong attention to detail, good search skills and customer service skills.”可知要求要图书情报专业学士学位或在读硕士,注重细节,良好的搜索技巧和客户服务技巧,无需处理紧急情况的能力,故选D

3推理判断题。根据文中陈述,三种都是兼职工作,所以A表述错误;图书馆实习生和现场响应者有报酬的,儿童保育是志愿服务,所以B表述正确;只有图书实习生需要用到网络,所以C表述错误;三个招聘不属于同一个团体,所以D表述错误,故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】 When he was nine years old, an American boy named Milo Cress had a question—How many plastic straws(吸管) do Americans use every day?

He quickly learned there wasn’t a simple answer. The boy tried to find out the answer to his question himself. Through lots of research, Cress calculated (计算)that Americans use about 500 million straws every day. In hope of reducing plastic waste, he set up the Be Straw Free Project in the year of 2011.

Cress started the project in his hometown---Burlington, Vermont. He asked a local restaurant to stop offering straws to every drink order. It was a simple change. However, it would save money. And by doing that, the restaurant would cut down on its straw use by 50 percent.

For the years that followed, Cress tried to spend his project across the United States. More and more restaurants agreed to join They stop providing the customer with a straw unless he or she asks for one. Last April, Seattle became the first American city to completely ban(禁令)plastic straws.

Plastic pollution has been one of the most serious problems today. According to scientists, more than eight million tons of plastic end up in the ocean each year. Plastic straws are rather terrible. However, many people like to use them. It's easy for people to get__________ with single-use(一次性) plastics.

After his project became popular, Cress took his findings on the road. He has spoken to tens of thousands of students around the world. He wants to encourage more people to say no to plastic straws.

“Paying special attention to straws is one simple step we all could take,” Cress says. And it makes me feel that I, as a kid, could make a difference, too.”

1Milo Cress set up the Be Straw Free Project in order to_____________.

A.show his great talent in solving problems

B.encourage people to reduce plastic waste

C.make himself become well-known in his hometown

D.help restaurants save money by saying no to plastic straws

2According to the fifth paragraph, which of the following words can be the most suitable one in the blank?

A.patientB.healthyC.wealthyD.comfortable

3The correct time order of the following events is____________.

a. Cress tried to spend his project across the USA.

b Cress spoke to more students around the world.

c. Cress had a question about the plastic straws.

d. Cress set up the Be Straw Free Project.

A.a-b-c-dB.c-b-a-dC.d-c-a-bD.c-d-a-b

【题目】 Everybody in this world is different from one another. But do you know that understanding differences can help you better manage your money?

As we grow up, we gradually(渐渐地)develop a set of our own values or beliefs. These are influenced by society, our family, the education we receive and so on. Once this value system is set up, it’s not easy to change later in life. Financial experts(财务专家)say that everyone also has their own belief of how to manage their finances. This is the part of our value system and it has a great influence on the way we look after our money. According to our different values, experts put us in three categories(类别). They are: the ant, the cricket(蟋蟀)and the snail(蜗牛).

The ant—work first

Just like ants who work heart and soul in summer in order to store food for winter, these people don’t care about enjoying the moment. They work very hard and save money they make so that they can enjoy life when they get old. The ant loves to save.

The cricket—fun first

The cricket wants to enjoy everything now and doesn’t think too much about the future. They even borrow money when they really want something. Many young people now belong to this group. These people have little savings. When they get old, they might have problems. They should learn to save and buy insurance(保险).

The snail—living under pressure

The snail refers to people who make life difficult for themselves. They take big long-term loans(借款)from the bank in order to buy things such as big houses. They are happy to take big loans even though they are not sure if they can afford it. This can cause problems in the future. They should plan more carefully.

1The meaning of the underlined words “value system” in this passage is .

A.belief of how to manage our financesB.the way we look after our money

C.something that will not change later in lifeD.a set of our own values or beliefs

2The ant refers to people who .

A.work very hard in summer in order to store food for winter

B.can make more money if they work harder

C.save money they make for their later life when they get old

D.only care about enjoying the moment by working very hard

3Why do the crickets borrow money?

A.Because they would like to enjoy everything now.B.Because they are young.

C.Because they think they have no future.D.Because they want to buy insurance.

4The writer’s purpose in writing the passage is to .

A.make fun of the three kinds of silly people

B.make us understand the differences and manage our money better

C.make us understand we should spend our own money

D.tell us that we are the same as animals

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网