题目内容

【题目】

1咱们出去吃饭吧。

Let’s________ ________

2吉姆想和我们一起去吃午饭。

Jim wants to________ us________ lunch.

3我觉得这部电影有点儿无聊。

I think the movie is________ ________ ________.

4今天晚上你愿意和我一起去看电影吗?

Would you like to________ ________ ________ ________ with me this evening?

5我奶奶从来不看电视。

My grandma never________ ________

【答案】

1eat out

2joinfor

3kind of boring

4go to the movies

5watches TV

【解析】

1出去吃饭eat out;本句是Let’s开头的祈使句,动词需用原形;根据句意和中英文提示,可知填(1). eat (2). out。

2想要做某事want to do;和我们一起join us;吃午饭for lunch;根据句意和中英文提示,可知填(1). join (2). for。

3有点儿kind of;无聊的boring。根据句意和中英文提示,可知填(1). kind (2). of (3). boring。

4去看电影go to the movies;Would you like to do…?用于客气地邀请;根据句意结构和中英文提示,可知填(1). go (2). to (3). the (4). movies。

5看电视watch TV;my grandma是三单人称,动词需用三单形式;根据句意和中英文提示,可知填(1). watches (2). TV。

练习册系列答案
相关题目

【题目】 In Canada you can find dogs, cats, etc. in almost every family. They are raised as pets. Before being kept, they are taken to animal hospitals to be vaccinated (给……接种疫苗) so that they won't carry diseases. Most Canadians buy food for their pets from special animal food stores though they can get animal food in almost every store. Some people spend around two hundred Canadian dollars a month on animal food. When you visit people's homes, they would be very glad to show you their pets and they are very proud of them. You will also find almost every family has a bird feeder in their garden. All kinds of birds are welcome to come and have a good meal.

People in Canada have many reasons for loving animals. One of them might be that their family ties are not so close. When children grow up, they want to have their own space and they leave their parents. Then the parents feel lonely. But pets can solve this problem. They can be good friends and never leave them alone.

1From the passage we know that Canadians ____.

A. hate animals

B. often kill animals

C. love animals

D. don't keep their pets inside their houses

2Children leave their parents when they grow up because ____.

A. they don't want to bring their parents trouble

B. they want to have their own space

C. their parents' houses are too small

D. they are not allowed to live with their parents then

3The animals are vaccinated before they are raised as pets because ____.

A. they are sick

B. that will make them stronger

C. that will stop them from carrying diseases

D. that will make them sleep on the way home

4Which is TRUE according to the passage?

A. People buy animal food for their pets only at the animal food stores.

B. When you visit people's homesthey won't show you their pets.

C. Almost every family has a birdcage in his house.

D. Any bird can come to a bird feeder to have a good meal.

5The passage mainly talks about ____.

A. how to keep diseases from pets

B. pets in Canada

C. how to take good care of pets

D. the law about protecting animals in Canada

【题目】Happiness is for everyone. You don't need to care about those people who have beautiful houses with large and swimming pools or those who have nice cars and a lot of money and so on. Those who have big houses may often feel lonely and those who have cars may want to walk on the country roads at their free time.

In fact happiness is always around you if you put your heart into it. When you are in trouble at school, your friends will help you. When you study hard at your lessons, your parents are always taking good care of your life and your health. When you get success, your friends will say congratulations to you. When you do something wrong, people around you will help you to correct it. And when you do something good to others, you will feel happy too. All these are your happiness. If you notice them you can see that happiness is always around you.

Happiness is not the same as money. It is a feeling of your heart. When you are poor, you can also say you are very happy because you have something else that can't be bought with money. When you meet with difficulties, you can't say loudly you are very happy because you have more chances to challenge yourselves. So you cannot always say you are poor and you have bad luck. If you take every chance you get, you will be a happy and lucky person.

1Happiness is for .

A. all people

B. those who have a lot money

C. those who have large and beautiful houses

D. those who have cars

2When you do something wrong, .

A. you have no chance to challenge you

B. people around you will help you

C. your classmates will laugh at you

D. you will be happy

3"Happiness is not the same as money" means .

A. money doesn't always brings happiness

B. money always brings happiness

C. everything can be always bring happiness

D. only rich people have happiness

4Which is the best title for the passage?

A. Life and Success B. Happiness and Luck

C. Do Something Good to Others D. Happiness

【题目】 Last summer holiday I went to Taiwan. with my parents. Taiwan is really beautiful! The weather is good. It is always warm and humid(潮湿的) because the sea is around Taiwan. In the north, there is winter, but in the south, there's no winter and you can enjoy sunshine(阳光) every day. The typhoon(台风) season is from June to October.

There are many mountains in Taiwan.(A) A-li Mountain is one of the five biggest mountains there. We went to climb A-li Mountain one afternoon. There many trees in the forest there. They are very tall and many of them are really old.

Sun Moon Lake is the largest natural lake in Taiwan. In the lake there are many kinds of fishes. We also went to the beach and enjoyed the sunshine. There are many kinds of foods in the small towns near the sea. A kind of dumplings with shrimp() in it is my favorite.

Taiwan is a beautiful island, I love it! I took many photos there. Would you love to see them?

根据短文内容,完成下列任务。

1任务一:根据短文内容,完成下面的句子。

The writer went to spend the summer holiday with ________.

2任务二:根据短文内容,选择正确答案。

The trees in the forest in A-li Mountain are ________.

A. tall and oldB. shortC. newD. short and old

3任务三:将画线(B)处的句子译成汉语。

_____________________________________________________________________________

4任务四:画线(A)处句子中有一处错误,请改正并将正确的句子写在答题线上。

_____________________________________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网