题目内容

【题目】

You have probably heard of tomato throwing and the polar bear swim,but have you ever heard of the sport of cheese rolling?

Cheese rolling is an event that takes place every spring at Cooper's Hill,Gloucestershire(a county in England,west of London). People say that cheese rolling is one of Great Britain's oldest customs. Some say the custom started even before the Romans lived in that country 2000 years ago.Most say cheese rolling has been going on for at least a couple of centuries as a celebration of the onset (beginning)of summer.

Each year, thousands of spectators come to Cooper's Hill to watch people chase ( run after) a three kilogram round of Double Gloucester Cheese down the hillside. There are separate races for men and women, and uphill races for boys and girls too. The winners get to keep the rounds of cheese they have tried so hard to catch. However, no one ever catches the cheese because it runs fast down the slope(斜坡)at nearly 110 kilometers per hour !

It is funny to imagine people chasing a little wheel of cheese as it rolls down a hill, but maybe it is not so funny to see it because Cooper's Hill is very Steep(陡峭的).Every year, several of the cheese chasers tumble down the hill. Often, people have their bones broken, but this has not stopped the event from taking place.

Would you chase cheese down a hill?

1What does the second paragraph mainly talk about?

A.The place where the event is held.

B.The time when the event is held.

C.The history the event already has.

D.The reason why the event is held.

2What does the word "spectators" mean in Paragraph 3?

A.People who report the event.

B.People who work for the event.

C.People who take part in the event.

D.People. who are watching the event.

3Cheese rolling players are grouped according to .

A.Sex and Height.B.Age and weight.

C.Sex and age.D.Height and Weight.

4What does the writer think of the cheese rolling event?

A.It's funny.B.It's tiring.

C.It's dangerous.D.It's crowded.

【答案】

1A

2D

3C

4C

【解析】

文章大意:奶酪滚动是每年春天在格洛斯特郡库珀山(英格兰西部的一个郡)举行的一项活动。人们说滚动奶酪是英国最古老的习俗之一。

1细节理解题。根据Cheese rolling is an event that takes place every spring at Cooper's Hill,Gloucestershire(a county in England,west可知,活动举办地点。故选A

2细节理解题。根据Each year, thousands of spectators come to Cooper's Hill to watch people chase ( run after) a three kilogram round of Double Gloucester Cheese down the hillside.可知,Peoplewho are watching the event. 观看活动的人,故选D

3细节理解题。根据There are separate races for men and women, and uphill races for boys and girls too.可知,奶酪卷制机按分组。按性别和年龄。故选C

4细节理解题。根据It is funny to imagine people chasing a little wheel of cheese as it rolls down a hill, but maybe it is not so funny to see it because Cooper's Hill is very Steep(陡峭的).Every year, several of the cheese chasers tumble down the hill. Often, people have their bones broken, but this has not stopped the event from taking place.可知,作者对“奶酪卷”事件的看法是很危险。故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】What Does a Lifelong Learner Look Like?

Lifelong learners never think of themselves as the greatest expert in anything. They continue to learn and bring a great deal to the groups they belong to. What does a lifelong learner look like? Here are some of their main characteristics (特征).

● They are knowledge seekers. They are always searching for much information on a topic they’re interested in and looking for new chances to improve their knowledge or skills.

● They are social and self-directed learners. They like taking different courses and joining in discussions about subjects they are interested in. __________ They also know their own learning styles, and their strengths and weaknesses. They can plan and organize their own learning.

● They are critical (批判性的) thinkers. They always use a lot of ways to analyze (分析) and synthesize (合成) information. From their research they judge the information to see if it is useful for the question at hand.

● They are problem solves. They will meet different problems while learning. However, they usually see problems as challenges (挑战) and life experiences and try to stand above them.

1What does the underlined “knowledge seekers” mean?

A.Persons who are looking for knowledge.B.Persons who are teaching knowledge.

C.Persons whose jobs are inventing knowledge.D.Persons who are testing knowledge.

2What can be put in the blank (空白处)?

A.They don’t like learning on society.B.They learn both from and with others.

C.They learn from plants and animals.D.They invite each other to parties.

3How is passage organized? (P = Paragraph)

A.B.C.D.

4What is the purpose of the passage?

A.To describe the height, clothes and hairstyle of a lifelong learner.

B.To explain the relationship between common people and lifelong learners.

C.To suggest lifelong learners become experts.

D.To introduce some of the main characteristics lifelong learners have.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网