题目内容

【题目】从方框中选择合适的句子抄写在横线上完成对话。(其中有两项多余)

A: Good morning!

B: Good morning!

A: 1

B: My name is Alice.

A: Nice to meet you!

B:_2

A:3

B: It’s 5298425

A: OK!4

B: Her name is Jane.

A:5_

B: Her family name is Brown.

【答案】

【1】E

【2】F

【3】D

【4】B

【5】C

【解析】

试题分析:

【1】E句意:-你叫什么名字?-我的名字是Alice。根据下面的回答My name is Alice可知,这里问的是对方叫什么名字,故应选E。

【2】F句意:-见到你很高兴。-见到你也很高兴。Nice to meet you.是表示问候的一个方式,常用于第一次见面的时候,回答的时候用Nice to meet you, too.故应选F。

【3】D句意:-你的电话号码是多少?-是5298425.根据下面的回答可知,这个答语是一个电话号码,故这里应问对方电话号码是多少,故应选D。

【4】B句意:-她叫什么名字?-她的名字是Jane。根据下面的回答Her name is Jane可知,这里提到了另一个女孩的名字,故应用her,故选B。

【5】C句意:-她的姓是什么?-她的姓是Brown。根据下面的回答Her family name is Brown可知,这里问的是Jane的姓是什么。故应选C。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读理解

(2014山西)

What does it mean to be green?“Green”is more than just a color.It also means taking special steps to protect the environment—the water,the land,and the air we breathe.Why green?Plants are green,and without them the earth wouldnt be such a lovely home for us human beings.

Sometimes people call ours a“throw—away society”.That means we are always throwing away old things and buying new ones.Many times,if you no longer need something,someone else just might need it.For example,if your brother is old enough not to play with his plastic bike,why not give it to another family who has a little kid so that they dont need to buy one?And one less large plastic toy doesnt need to be produced.

Recycling(回收利用)has never been easier.Many organizations will pick it up right in front of your house and some towns even require(要求)it.Tell your mom or dad you want to become“Chief of Recycling”for your family.Now that you know what things you can recycle,find a place to keep them.Make sure you encourage everyone in your house to think whether things can be reused or recycled before theyre thrown away.

Almost everyone likes traveling.But next time before you travel around the world,take a look at your own backyard.Is there a place where you could plant a tree or put in a little fruit or vegetable garden?If so,get there and get your hands dirty.Then you can watch with pride as your tree takes root,and your garden plants grow into big plants full of ripe,red tomatoes or tiny,juicy blueberries.Who/span> knew being green would taste so good?

【1】In the first paragraph,the writer introduces the topic of the passage by________.

A.telling an interesting story

B.explaining the word“green”

C.giving some special examples

【2】In a“throwaway”society,________.

A.people shouldnt produce any plastic things

B.people can get anything they want from others

C.people always throw away the used things and buy new ones

【3】To be“Chief of Recycling”.you should________.

A.recycle things all by yourself

B.ask your family to use the old things all the time

C.find a place to keep the things that can be recycled

【4】You are advised to run a fruit or vegetable garden in order to________.

A.creat a green environment

B.make a lot of money

C.get your hands dirty

【5】The purpose of the passage is to tell us that________.

A.we must enjoy nature

B.we had better eat more green food

C.we should protect our environment

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网