题目内容

【题目】 My name is Millie. My dream home is a big house at the top of a hill. There is a swimming pool and a big garden. There are five floors so I have a lift instead of stairs.

On the ground floor, there is a big room for parties. There are twelve tables in the room and each table is big enough for ten people. There is also a small cinema for watching videos and DVDs.

On the first floor, there are eight bedrooms. Each bedroom has bunk beds, a TV set and a balcony. The second floor is for my dog Baby. She has lots of toys there. There is a computer room on the third floor, a sitting room and a kitchen on the fourth floor.

1Where is Millie's dream home?

_____________________________________

2How does Millie go upstairs?

_____________________________________

3How many people can Millie invite for a party each time?

_____________________________________

4Where is the cinema?

____________________________________

5Which floor is for Millie's dog Baby?

____________________________________

【答案】

1At the top of a hill.

2By lift.

3120.

4On the ground floor.

5The second floor.

【解析】

文章介绍了米歇尔的梦想之家,介绍了家里的具体情况。

1根据My dream home is a big house at the top of a hill.可知在小山顶上;故答案是At the top of a hill.

2根据There are five floors so I have a lift instead of stairs.可知是乘电梯;故答案是By lift.

3根据On the ground floor, there is a big room for parties. There are twelve tables in the room and each table is big enough for ten people.可知是120人;故答案是120

4根据On the ground floor,. There is also a small cinema for watching videos and DVDs.可知在一楼;故答案是On the ground floor.

5根据The second floor is for my dog Baby.可知是二楼;故答案是The second floor.

注意对于文章内容的把握,读懂这个故事后,带着问题去文章中找答案,此类题型一般都是按照顺序找答案。问题是以疑问句形式设计,学生很容易从文中找到答案,特别要注意的是找到关键词。例如:小题2 根据There are five floors so I have a lift instead of stairs.可知是乘电梯;故答案是By lift.

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Jeremy looked across the hot grassy land in an old truck. South Africa was a long way from his hometown in America. Jeremy hardly ever spent time with his father,a famous wildlife photographer(摄影师). Jeremy thought his father's job seemed hard and boring.

As the truck moved along the rough road,the door fell offAnd their guide Makalu threw the door into the back of the truck.

They stopped near a watering hole. Makalu said he was the friend with the elephants here. Before long,Jeremy saw a small group of elephants walk toward the water. Dad jumped out of the truck and focused his camera on the largest elephant.

Jeremy noticed a baby elephant walking between two adults. The larger elephants walked into the water happily. They drew water into their trunks(象鼻) and shot it into the air. Then the baby elephant dropped into the water and the water was too deep for it.

The baby elephant was in trouble. It tried to climb out of the water, but the bank was too steep(陡峭的). Other elephants tried pulling the baby up, but they failed again and again. The mother elephant shouted.

Jeremy took the broken door from the back of the truck. Makalu saw what Jeremy was planning and ran to help. Together they pulled the door down to the water. Makalu comforted the mother elephant.

The mother knew Makalu and trusted him. Jeremy moved the door onto the bank. Its mother pushed from behind. The baby stepped onto the door and began to walk. Three more steps and it was safe. The other elephants gathered around the baby, touching it with their trunks.

"Boy, Jeremy," Dad said, "This is the most exciting photo I've ever taken! I'm glad you come along."

1What did Jeremy think of his dad's job at first?

A.Busy and boring.B.Hard and boring.

C.Dangerous but exciting.D.Cool and relaxing.

2What was the trouble with the baby elephant?

A.It couldn't get out of the water.B.The truck knocked it down and hurt it.

C.Other elephants shot too much water onto it.D.It fell down and failed to stand up in the water.

3Who saved the baby elephant?

A.Jeremy.B.Jeremy's father.C.Makalu.D.Jeremy and Makalu.

4Why was Jeremy's dad so excited about his photo that he just took?

A.Because the mother elephant was shouting for help.

B.Because many elephants were enjoying themselves in the water.

C.Because the baby elephant was saved in a clever way.

D.Because Makalu was having a water fight with the baby elephant.

5What does the passage mainly tell us?

A.Travels make us know more things.B.Every job has its special value.

C.Parents should spend more time with their children.D.People should help and protect animals.

【题目】 Tom wants to join a student club. Here are some choices for him.

Debate(辩论)Club

Date: Nov. 8th and 20th2018

Place: The Sun Hall

Time: 8:30 a.m. -5:00 p.m.

Fee: 210

Activity: Debate in groups to help you express your ideas clearly and have a quick mind.

Call 38746393 or send e-mails to debate@126.com.

English Speech Club

Date: Dec. 8th and 19th2018

Place: Top Score Academy

Time: 8:30 a.m. -4:00 p.m.

Fee: 145

Activity: Learn to speak with more confidence and improve your spoken English.

Call 87733982 or send e-mails to speaker@126.com.

Reading Club

Date: Dec. 22nd and 26th. 2018

Place. The Sun Hall

Time. 8.30 a.m. -5.30 p.m.

Fee: 180

Activity: Learn to read and enjoy the wonderful pleasure of reading classics.

Call 93880393 or send e-mails to 157893248@qq.com.

1If Mary wants to take part in the activity in Debate Club, she should pay _______________.

A.145B.180C.210D.260

2Which two clubs will have activities at the Sun Hall?

A.Reading Club and English Speech Club.

B.Debate Club and Reading Club.

C.Classic Club and English Speech Club.

D.English Speech Club and Debate Club.

3Mike is going to take part in a club activity on Dec 19th. He will probably_______________.

A.practice debatingB.read a classic

C.learn to speak EnglishD.practice on the stage

4We can get more information about Reading Club's activity by _______________.

A.calling 38746393

B.sending e-mails to 157893248@qq.com

C.calling 87733982

D.sending e-mails to 448927482@qq.com

5Where does the passage probably come from?

A.A newspaper.B.A report.

C.A science book.D.A healthy book.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网