题目内容

【题目】

1If you want to make a Christmas plan together with your children, which book do you prefer?

A. First Festival: Christmas B. The Not- So- Wise Man

C. Star of Wonder D. My Very First Christmas Book

2Which number would you dial if you want to order a book for your 2-year- old child?

A. 020 -8874 3566 B. 020- 8521 3745

C. 020-3478 3366 D. 020- 8571 2008

3If your child wants to read stories of animals, whose book will be your choice?

A. Beth Webb B. Pat Alexander

C. Elizabeth Goudge D. Lois Rock

4The book about a fairy story may cost you _________.

A. ¥18.99 B. ¥15.99 C. ¥12.99 D. ¥10.99

5What’s the main purpose of the poster?

A. To introduce Jesus Christ.

B. To tell children how to celebrate Christmas.

C. To advertise the books.

D. To raise money for children aged 0—12.

【答案】

1A

2D

3A

4B

5C

【解析】本文是关于书的广告。

1题意:如果你想和你的孩子一起制定圣诞计划,你更喜欢哪本书?考查细节理解题。根据First Festival: Christmas广告中An all-in-one book to help grown-ups and children prepare their Christmas celebration together. Presents, activities and customs.( 帮助成年人和孩子一起准备圣诞庆祝活动的一本书。礼物、活动和习俗。)可知First Festival: Christmas可以帮助成人和孩子准备庆祝圣诞。结合题意可知选A。

2题意:如果你想为你2岁的孩子订一本书,你会拨哪个号码?考查细节理解题。根据My Very First Christmas Book这本书广告中Age 0-3可知它适合三岁以内的儿童,它的电话020- 8571 2008,结合题意可知选D。

3题意:如果你的孩子想读动物的故事,你会选谁的书?考查细节理解题。根据第一则广告可知 Fleabag and the Ring’s End , Beth Webb More Stories of Fleabag这三本书有关猫的故事,结合题意可知选A。

4题意:有关童话的那本书可能要花你的______________________钱。考查细节理解题。根据第二广告中A fairy tale and winner of Carngie Medal.可知关于童话故事的,它们的价格¥15.99,故选B。

5题意:海报的主要用途是什么?考查细节理解题。A. To introduce Jesus Christ. 介绍耶稣基督;B. To tell children how to celebrate Christmas. 告诉孩子们如何庆祝圣诞节;C. To advertise the books. 为书做广告;D. To raise money for children aged 0—12. 0-12岁儿童捐钱。本文是关于书的广告。故选C。

练习册系列答案
相关题目

【题目】

Today some people call Amsterdam the "City of Bicycles" because it is a city which is flat and convenient for bicycles.

In the 1960sa group of cycling fans had an idea. They believed that it would be better for everybody if only bicycles were allowed in the city centre. They were____that this would help to save energy. reduce pollution and provide free public transport. The group painted hundreds of bicycles____and placed them in public places around Amsterdam for people to use____was allowed to take them and use them for short journeyswhether he was a local or a foreigner.

Wherever someone finished a journeythey would leave the bike there for someone else to use. The problem was that it didn't work-thieves took all the bicycles within weeks!

____more than thirty years laterthe "white bike" is back in town-this time with a computer chip(芯片) to____its every move! To take a bicycleyou have to put a special card inside. The new "white bike" is not white any more but is an unusual design with bright colours. The bikes are parked at special parking places and people who want to use them

have to take them to another place that has enough room.

There is already____traffic in central Amsterdambecause both locals and tourists have been using the white bikes. Thanks to the good ideas of lots of peoplelike the cycling fans in the 1960smany people around the world have been enjoying city centre streets without cars for many years.

1

A. awful B. wonderful C. hopeful D. thankful

2

A. black B. brown C. blue D. white

3

A. Anybody B. Everybody C. Nobody D. Somebody

4

A. Instead B. However C. For example D. After all

5

A. make B. mark C. record D. describe

6

A. heavier B. worse C. safer D. less

【题目】

Are you sometimes a little tired and sleepy in the early afternoon? Many people feel this way after lunch. I have a habit of taking a nap (小睡) after lunch. Without a nap at noon, I will feel uncomfortable the whole afternoon. A nap after lunch can make me feel fresh and comfortable. Then I can work better in the afternoon.

At noon about six to eight hours after you wake up your body temperature goes down. This is what makes you slow down and feel sleepy. So it is best for you to take a nap after lunch for about an hour.

In many parts of the world, people take naps in the middle of the day, especially in hot weather, where the heat makes work difficult in the early afternoon. In fact, naps are good for everyone in any weather. A daily nap gives one a more relaxing body and mind in the early afternoon, and is good for health. In many countries where naps are traditional, people are seldom ill such as heart diseases.

Many working people have no time to take naps though doctors may advise taking naps in the early afternoon. Here are a few tips about your nap:

Remember that the best time to take a nap is about eight hours after you get up. A short sleep too late in the day may only make you feel more tired and sleepy later. This can also happen if you sleep for too long. If you don’t have enough time, try a short nap after lunch half an hour of nap can also be helpful.

【1】How long is the best time for a nap after lunch?

A. Ten minutes. B. Half an hour.

C. An hour. D. Two hours.

【2】Naps at noon can make people suffer less from ________.

A. heart disease B. stomachache

C. lung cancer D. headache

【3】What does the underlined word tips in the passage mean?

A. 规则 B. 小费 C. 禁忌 D. 小贴士

【4】The best title of the passage is “________”.

A. How to Work Better

B. Taking Naps In the Early Afternoon

C. How to Relax Body and Mind

D. Tips to avoid Body Problems

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网