题目内容

【题目】Choose the best answer(根据短文内容,选择最恰当的答案):

Coolamazingunforgettable…something money can't buy!

These are all words which students have used to describe their HOST visitsBut a word they never use is "expensive"Why not

Because HOST visits are FREE

Our wonderful hosts are not paidThey love giving international students very special memories of the UK to take home with them

Students pay their own travel costsAnd there is an application fee(申请费) which helps to pay for running the HOST programBut your university may pay all or part of the application fee for you

The British Council and Foreign Office founded (建立)HOST in 1987Thousands of students have enjoyed this experience

5reasons to have a HOST visit

It is a unique opportunity to experience the real life of Britain

It is safe﹣﹣﹣all the hosts are known by HOST

It may cost you only your train fare

You will learn things which the university cannot teach you

You will have some very special memories to take home with you

And 3reasons NOT to apply for a HOST visit

Please do not use HOST as a cheap form of tourismIt is about meeting peoplesharing their lives

Please do not go on a HOST visit if you need to use your phone or pad a lotInsteadmake it a good chance to meet British people and make new friends

Please do not apply to HOST unless you have an open mindPlease don't be surprised﹣﹣﹣and enjoy it!

You can apply for a HOST visit if you are

A fulltime student in the UKHOST cannot accept applications from outside the UK

Aged 18+

You can include your husbandwifepartnerchildrenif they are living in the UK during your study periodHOST cannot accept applications from visiting family members or friends

1This advertisement is probably for to read

A.travel agentsB.news reportersC.international studentsD.hotel managers

2Which of the following words cannot be used to describe HOST visits

A.AmazingB.ExpensiveC.UnforgettableD.Surprising

3The word "them" in the sentence "They love giving international students very special memories of the UK to take home with them" refer to

A.international studentsB.wonderful hostsC.travel costsD.HOST visits

4People who are interested can learn from this advertisement

A.how to apply for a HOST visitB.who can apply for a HOST visit

C.how to pay for their HOST visitsD.where they can find wonderful hosts

5The main purpose of the HOST program is to enable students to

A.visit different places in the UKB.save money on travelling cost

C.make full use of their stay in the UKD.be more open minded and active

6The HOST program is suitable for

A.Vickiea sixteen-year-old exchange school student

B.Samuelan active and popular online fashion blogger

C.Fanga visiting friend of Diana from Hong Kong

D.Osakian easygoing Japanese student of Oxford University

【答案】

1C

2B

3A

4B

5C

6D

【解析】

这是一则关于英国寄宿旅行的广告,它主要面向的是国际学生。

1题意:这个广告很可能是面向_________的。

细节理解题。A. travel agents旅行代理商;B. news reporters新闻记者;C. international students国际学生;D. hotel managers旅馆经理。根据原文They love giving international students very special memories of the UK to take home with them可知,他们喜欢给国际学生非常特殊的英国记忆让他们带回家,因此这是面向国际学生的一则广告,故应选C

2题意:下面哪个词不能用来描述寄宿旅行?

细节理解题。A. Amazing.令人大为惊奇的;B. Expensive.昂贵的;C. Unforgettable.难忘的;D. Surprising.令人吃惊的。根据原文But a word they never use is "expensive"可知,expensive不能用来描述寄宿旅行,故应选B

3题意:文中句子They love giving international students very special memories of the UK to take home with them.中的“them”指的是_________

词句猜测题。A. international students国际学生;B. wonderful hosts非常好的主人;C. travel costs旅游开支;D. HOST visits寄宿旅行。句子They love giving international students very special memories of the UK to take home with them的意思是“他们喜欢给国际学生非常特殊的英国记忆让他们带回家”,由句意可知,这里的them指的是国际学生,故应选A

4题意:有兴趣的人可以从这则广告中了解到___________

细节理解题。A. how to apply for a HOST visit如何申请寄宿旅行;B. who can apply for a HOST visit谁有资格申请寄宿旅行;C. how to pay for their HOST visits怎样支付寄宿旅行的费用;D. where they can find wonderful hosts他们可以去哪里找到非常好的主人。根据原文You can apply for a HOST visit if you are列出的三个条件可知,从这种广告中可以了解到谁适合申请寄宿旅行,故应选B

5题意:这个寄宿项目的主要目的是让学生___________

推理判断题。A. visit different places in the UK游览英国各地;B. save money on travelling cost节省旅行费用;C. make full use of their stay in the UK充分利用他们在英国的逗留时间;D. be more open minded and active更加开明和积极。根据原文5 reasons to have a HOST visit可知,寄宿旅行的目的有让学生体验真正的英国生活、教他们大学课堂不会教的知识、可以让学生将特别的英国记忆带回家等,由这几点可推断,这个项目的主要目的是为了让国际学生充分利用他们在英国停留的时间,多体验和了解英国,故应选C

6题意:这个寄宿项目适合___________

细节理解题。A. Vickiea sixteen-year-old exchange school student维姬,16岁的交换学校学生;B. Samuelan active and popular online fashion blogger塞缪尔,一个活跃且受欢迎的在线时尚博客主;C. Fanga visiting friend of Diana from Hong Kong方,来自香港的戴安娜的来访朋友;D. Osakian easygoing Japanese student of Oxford University大崎,一个随和的牛津大学日本学生。根据原文可知,申请这个项目的条件有年龄18周岁以上,且必须是在英国的全日制大学的国际学生,D选项符合要求,故应选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】

Most films set in space are usually horror films and include aliens in their story. Gravity(地心引力) is different and focuses on the human drama ______. The film’s special effects are so amazing that it is easy to believe that Gravity really was filmed in space. It took more than three years for a British team to create all of these effects.

We first meet the ______ outside of their spaceship on a spacewalk. Dr Stone, a strong-minded mother whose daughter died in an accident, is on her first journey into space and is joined by Matt Kowalski, an experienced astronaut. Kowalski makes jokes and tells stories about his life to help Dr Stone feel less nervous about being in space.

The astronauts are soon ______ that pieces of a damaged satellite are flying in their direction. Their spaceship is soon hit and destroyed. Dr Stone is knocked into space. It seems that she will die there. The fast moving camera work and losing ______ with the Earth makes everything even scarier(恐怖的).

______, Kowalski saves Dr Stone and they decide to go to the nearby International Space Station and see if their escape vehicle can be used to return to the Earth. On the journey, they have trouble and are about to lose their lives in space together. Kowalski allows himself to float away to save Dr Stone.

From here Dr Stone is alone and the film explores whether she is strong enough to stay alive, or want to.

Gravity is a powerful film about a woman’s journey in a(n) ______ place. You will find it worth watching because it is not only interesting but also moving.

1A. still B. yet C. instead D. perhaps

2A. characters B. directors C. actors D. fans

3A. agreed B. warned C. shown D. telephoned

4A. energy B. patience C. sight D. contact

5A. Finally B. Recently C. Luckily D. Immediately

6A. dark B. lonely C. horrible D. empty

【题目】

The eggplant is a member of the potato family. Eggplant varieties differ in s1, shape, color, growth habit and even maturation(成熟)time. This strangely named vegetable used to come in only one color – white. It grows in a manner much like tomatoes, hanging from the vine(藤)of a plant that grows several feet in height. It can be steamed, fried, and baked. It can be eaten by l2 or combined with meats and other vegetables, Eggplant was first grown in India in the 5th century BC. Its propularity soon spread to China. Finally, during the Middle Ages the vegetable made its way to Europe. At that time, eggplant was not the shiny purple vegetable most people know today. Instead, it’s like a white egg. Due to this egg-like appearance, eggplant got its name. In its early days, the vegetable was so bitter(苦的)that people often called it amad apple.This nickname started because people believed its bitterness was bad for one’s health. People a3 thought eggplant could cause madness and cancer. In fact eggplant is so healthy that it may prevent cancer. In addition, the brain and the heart benefit from this super vegetable. Since it’s high in fibre(纤维素),eggplant can i4 digestion(消化). Italy, Turkey, Egypt, China and Japan are the leading growers of eggplant in the world today. Depending on its location, eggplant may be purple, green, orange or yellow, white. And it can be as s5 as a tomato or as large as a cucumber. Dish varieties range from simple to complex, with all of them being delicious.

Today, t6 of people gather in Loomis, Calif, for the annual Loomis Eggplant Festival. The main activity at the festival is eating delicious eggplant dishes. There is plenty more to do and see, though. Recipe(食谱)contests, arts and crafts, performers, races and children’s activities allegg - cite”(excitefestival – goers (参加节目活动者). Most people at the festival would agree --- eggplant is anegg-cellent”(excellentvegetable.

Eggplants are now available in markets t7 the year, but they are their best from August to October when they are in season.

【题目】

Have you ever eaten at a restaurant that seizes Western foodIf sodo you remember what the menu looked likeWestern restaurant menus are quite different from Chinese restaurant menusBut how are they different

Most Western restaurant menus do not have as many p 1as Chinese ones doIn some fancy Western restaurantsthe menus might not have any pictures at all

But most Western menus show a list of ingredients for each dish

If you order a burgerthe menu might tell you that the burger has cheeseketchup and mustard(芥末).The menu can also tell you how the food is cooked﹣﹣﹣for example w2it is fried or steamed

Western restaurants use many different methods to design their menus and make them more a3In factthere is a whole industry called "menu engineering"according to theBBCMenu engineers are experts at designing menusTheir menus can i4sales and influence customers' thoughts

A welldesigned menu can encourage customers to eat certain dishesIt can e5make them believe that your restaurant's food is of higher qualitythought they might haven't eaten the food

For exampleusing descriptive (描述性的)words s6"juicy "or" cheesy" can help dishes sell betterInstead of just writing "steak" in their menua restaurant might write "sizzling steak"This makes the steak sound more delicious

Alsoit is k7 that people pay the most attention to items placed at the top of a page

This is the best place for dishes that you want to promoteAs you can seemenus are not just simple lists of food!

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网