题目内容
D
Although Andrea is a foreigner,he cares much about the education in rural China. He loves what he is doing now. He believes this is “the big thing” he wants to do in his life. Since 2008,Andrea has tried to change the future of rural children with the program.
It is hard for Andrea to keep the program working well,but the result is great. TFC now has 210 teachers and has helped more than 30 ,000 students. The number of teachers is still increasing. TFC’s aim is to send 1 ,000 teachers to rural schools by 2015. Andrea says, “We have an ambitious plan for the future,and I hope the program can help more children.”根据短文内容,简要回答下面的问题。
1. Where does Andrea come from?
2. What's TFC program?
3. What has Andrea tried to do since 2008?
4. How many students has TFC helped now?
5. What's TFC’s aim?
D 阅读提示:安德烈-帕西内蒂是一个关注中国教育的美国人。当看到中国偏远地区的孩子们没有接受教育的机会时,他创立了“美丽中国”项目,为他们带去实现梦想的机会。
1. He comes from America.根据短文第一段第一句话“Andrea Pasinetti is from America. ”可知,安德烈来自美国。
2. It takes teachers to rural places in China and offers children there the chance of getting good education!根据短文第一段第三句 话“The program takes teachers to rural places in China and offers children there the chance of getting good education!”可知答案。
3. He has tried to change the future of rural children with the program.根据短文第二段第四句话“Since 2008.Andrea has tried to change the future of rural children with the program."可知答案。
4. It has helped more than 30,000 students.根据短文第三段第二 句话“TFC now has 210 teachers and has helped more than 30,000 students. ”可知答案。
5. It's to send 1, 000 teachers to rural schools by 2015.根据短文第 三段第四句话“TFC’s aim is to send 1,000 teachers to rural schools by 2015. ”可知答案。