题目内容

【题目】Look at La Bamba's menu below.

1Which of the following types of drinks is NOT on the menu?

A. Milk. B. Coke. C. Lemonade. D. Hot Chocolate.

2What is TRUE about the menu at this restaurant?

A. The lunch menu is only for weekends.

B. There is only one kind of soup to choose.

C. The lunch special costs NT$250 on weekdays.

D. The menu is for large groups only.

【答案】

1A

2C

【解析】

文章大意:本文是La Bamba的工作日午餐特别菜单。

1细节理解题。根据菜单中的信息Coke/Lemonade/Coffee/Milk Tea/Hot Chocolate/Ore可知,Milk不在菜单上,故答案选A。

2细节理解题。根据菜单中的信息Weekday Lunch Special NT $250,served from 11:30am to 2:30pm,可知C选项表述是正确的,故答案选C。

练习册系列答案
相关题目

【题目】

Have you ever lost your wallet? Now you don’t have to worry about it with the Volterman Smart Wallet in your hand. The smart wallet looks like a simple leather (皮革) wallet on the outside, but it’s different inside.

The smart wallet has as much technology as your smart phone. One is the Bluetooth alarm system. When you leave your wallet behind, the system will send you alarm signals and report it to you. Using the built-in GPS system, you can always track (追踪) your wallet anywhere in the world in real time.

The high-tech wallet also comes with a built-in power bank (移动电源) and Wi-Fi hotspot. What’s more, the smart wallet has a built -in front- facing camera. When someone tries to open it, it will take photos and email the photos to the owner. Isn’t that great?

With all these features (特点), you might expect the wallet to either be heavy or large. However, it’s very light and easy to carry.

The inventor (发明者) Azat said that he came up with the idea for this high-tech wallet three years ago. His three-year-old daughter hid his wallet behind the stove and he spent a long time looking for it.

The company Volterman started an activity to collect $ 45,000 for the smart wallet. So far it has collected over $700,000. The wallet will be sold in December.

1What makes the Volterman Smart Wallet special?

A. It’s high technolopy.

B. Its small size.

C. Its light weight

D. Its high price.

2The second and the third paragraghs mainly talk about__________

A. what the smart wallet looks like

B. what the smart wallet is able to do

C. how the company invented the smart wallet

D. how long it takes to invent the smart wallet

3Which of the following is NOT true about the smart wallet?

A. It won’t get lost easily.

B. It will take pictures if anyone opens it.

C. It will go on sale in winter.

D. It can take the place of your smart phone.

4From the passage, we can learn ________.

A. the smart wallet looks different from common wallets

B. the idea for the smart wallet was born in 2015

C. Azat invented the smart wallet for his daughter

D. the company has not raised enough money for the wallet

5What’s the best title for the passage?

A. How to stop losing your wallet

B. The new wallet in the future

C. Why to invent a smart wallet

D. The world’s safest wallet

【题目】

Mike was the despair(绝望) of his parents. In many ways, he was a model child. He was well-behaved and polite. He did well in math and science. However, the reason for his parents’ despair was that Mike would not ____ , not even a magazine. His parents had asked his teacher for advice on how to make Mike read. They had taken him to the local library and shown him all the different types of books. For his birthday, they bought him books with bright covers. He took no ______ of them. His favorite aunt presented him with an exciting video as his birthday present. The video was based on a well- known _____. Mike would watch the video and talk about it for days. But when his aunt suggested that he might like to read the book, Mike would lose all his ___ . Whenever Mike got facts wrong, the rest of the family laughed at him, “Oh, Mike! You know nothing! All because you won’t read books.”

But there came one momentous(重要的) day when Mike returned home with a book. He ___it under his shirt trying to take it into the house secretly. His keen-eyed sister noticed it. It was she who discovered how Mike had come to take an interest in reading. Unknown to the family, Mike had often made _____ trips to the library. There, he had taken part in some activities. At one meeting, Mike listened to a speaker talk about the excitement of reading science fiction. The talk_____ Mike’s life. From that moment on, his head was always buried in a book. When books were opened, Mike discovered that he had wings. Science fiction at first, but, as his ___ broadened, he read widely. His parents were amazed at the change in Mike and wondered what had persuaded him to read.

1A. listenB. speakC. writeD. read

2A. photosB. noticeC. chanceD. notes

3A. bookB. movieC. personD. program

4A. wayB. faceC. breathD. interest

5A. hidB. leftC. feltD. found

6A. shortB. braveC. secretD. different

7A. decidedB. changedC. startedD. made

8A. planB. roleC. tasteD. promise

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网