题目内容

【题目】

Bicycle Rental(租赁)

By signing this paper, I agree that I will be the only rider using this bicycle and that I have the experience to use it properly. I agree to ride no farther than 100 miles from the Bicycle Rental office. I will return the bicycle in time. For every hour the bicycle is late, I agree to pay an additional $10.

All bicycles include a pump, a lock, and a tool box with some repairing tools (patches, spare tubes, tire levers).These items must be returned with the bicycle. There is no cost for using items in the tool box, but please report their use to the rental agent at the time of return.

The rental fee includes insurance, which covers tiny damage to the bicycle. This insurance does NOT cover any of the following costs:

● damage to other vehicles

● theft of the bicycle

● medical costs related to an accident

You are fully responsible for any and all of the costs named above.

Rental fee:

1 hour---$12

2 hour---$20

4 hour---$35

Period of rental:

Start Time:_________________

End Time:_________________

Name(please print):______________

Signature:________________________

Date:____________________

1We can possibly find this passage from a/an ______.

A.newspaperB.advertisement board

C.rental officeD.insurance company

2When you rent a bicycle, you can get extra things EXCEPT ______.

A.a lockB.patchesC.test tubesD.a pump

3According to the paper, it costs ______ to rent a bicycle for two hours.

A.$12B.$20C.$32D.$3

4You don’t need to write ______ in the paper.

A.your signatureB.the rental date

C.the rental periodD.the price of the bicycle

5______would require the renter to pay an additional amount.

A.Returning the bicycleB.Riding the bike no farther than 100 miles

C.Using a patch from the tool boxD.Refusing to sign the paper

6If you have a flat tire(爆胎), you can ______.

A.fix it with the tools in the box without paying

B.make a phone call to the agent

C.call the insurance company

D.leave it where it broke down

【答案】

1C

2C

3B

4D

5A

6A

【解析】

短文主要介绍了自行车的租赁条约及价格。

1推断题。根据文章的标题 Bicycle Rental 推断,文章应该与自行车租赁有关,故文章最有可能出现在 rental office(租赁办公室)。故C项正确。A项,“报纸”。这篇文章不是新闻类题材。故A项错误。B项,“广告牌,广告板”。文章通篇讲述的是自行车租赁与使用的条款、费用等,没有出现诸如公司名称之类的广告要素。故B项错误。D项,“保险公司”。文章中虽然提到了保险相关的内容,但并非主要内容。故D项错误。故正确答案为C

2细节题。根据文章第二段第一句 All bicycles include a pump, a lock, and a tool box with some repairing tools (patches, spare tubes, tire levers) 可知,所有的自行车都包括一个打气筒、一把锁、一个工具箱(补丁、备用管、轮胎撬杠),没有提到 test tube(测试管)。故正确答案为C

3细节题。根据文章 Rental fee(租赁费用)部分中给出的内容,2小时的租赁费为20美元。故正确答案为B

4细节题。根据文章 Period of rental 这一部分可知,需要填入的信息有:Start Time(租车开始的时间),End Time(租车结束的时间),Name(姓名),Signature(签名),Date(日期),并没有要求填写 the price of the bicycle(自行车的价格)这一项。故正确答案为D

5细节题。A项,根据文章第一段最后一句 For every hour the bicycle is late, I agree to pay an additional $10 可知,归还自行车时如果晚于约定时间,每晚一个小时需要额外支付10美元。所以,归还自行车的时候,有可能会支付额外费用。故A项正确。B项,根据文章第一段第二句 I agree to ride no farther than 100 miles from the Bicycle Rental office 可知,“骑行距离不超过距办公室100英里的范围”是租赁人与租车办公室约定的条件,但文中没有提及超过这一骑行范围需要交罚款。故B项错误。C项,根据文章第二段最后一句中 There is no cost for using items in the tool box 可知,使用工具箱里的工具是免费的。故C项错误。D项,“拒绝签订合同”。文中并未提及。故D项错误。故正确答案为A

6细节题。根据文章第二段最后一句 There is no cost for using items in the tool box, but please report their use to the rental agent at the time of return 可知,当自行车爆胎,需要使用工具箱的工具时,不需要支付额外费用,但是需要在还车的时候向租车代理说明使用情况。故正确答案为A

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Nowadays there seems to be an app for everything. And mobile apps have been a part of our life. The following apps are part of the most popular apps.

Ctrip can be the best helper when you feel it hard to buy the train or airline tickets. You can buy tickets anywhere at any time.

Ximalaya Reading has millions of books including poems, short stories, novels and even fairy tales for children. What's special about it is that you can use it to download book recording that can be listened to. It has more than 1 million valuable resources.

Baby Bus is a very good friend for children under three years old. Kids can learn to speak, understand numbers and draw pictures with the help of this app.

Word Hero may help learn more English words while you’re playing games, so if you have problems remembering the new words when you learn English, use it!

World of Tanks Blitz (坦克世界), a free-to-play online game with over 40 million downloads, brings quick-fire tank fights. “A lot of tanks, a lot of people and a lot of fun.” It will be the best choice to kill your time.

1Ctrip is a useful app for ____________.

A.playing gamesB.learning EnglishC.booking ticketsD.drawing pictures

2You can NOT know about _________from Ximalaya Reading.

A.poemsB.novelsC.newsD.fairy tales

3To remember words in a fun way, __________ is a good choice.

A.CtripB.Word HeroC.Baby BusD.World of Tanks Blitz

4World of Tanks Blitz is popular because ____________.

A.it costs a little moneyB.it brings people lots of fun

C.it has valuable resourcesD.it includes quick-fire gunfights

5According to the information above, ____________.

A.we can buy tickets from Ctrip only in the daytime

B.World of Tanks Blitz is downloaded less than 40 million times

C.we can’t use Ximalaya Reading to download book recording

D.Peter, a 2-year-old oy, can learn to draw pictures with the help of Baby Bus

【题目】

In one of my classes today we discussed the question of how our lives would be without a phone and I actually felt quite sad to hear how some kids these days cannot survive without their mobiles. PersonallyI think nowadays we are controlled by our technology and pressurised(加压的)to keep up.

So let's see some of the points that came up in the debate and see if our generation really is addicted to electronic connections rather than true communication.

It is true that everything works at a fast pace these daysdue to the quick access we have to pretty much anything and anyone. For exampleyou can contact someone who lives on the other side of the world within seconds. This is great if you think about bow connected we can stay to the people who are far away from ushoweveron the contrarycan we be too connected to the people who are close to us? An argument arose(出现)about the fact that it is easier to message someone from your sofa than to meet them in person and talk. On one handit is easier and nice sometimes to carelessly chat to a friend this wayHoweverit is also lazier and rude to prefer to talk to someone on your phone rather than meeting upif you are able toin my opinion. Social skills are important to have and if you are not going to put effort into real-life communicationthen you are not going to progress in this ability. Another point was that phones are very handy to look up something that you are wondering about. For exampleif you don't know a word in another language,you can quickly and simply use a translator to help you out. This can be very helpful in many situationsbut it can also make a person dependent on the internet to help with anything. This factor slightly takes away the diversity(多样性)“learning a language and speaking with peopleas you are able to access everything you need by the web.

All in allthis question is very interesting to consider for oneself as we become day by day more dependent on technology. We should just realize how much we really need to be connected by our phones while considering the benefits and damage it can cause us.

1What can we infer from the first paragraph?

A.They had a discussion about using phone.B.Few of us are controlled by technology.

C.The writer was in high spirit to hold the discussion.D.True communication has become less.

2What does the underlined phrase "is addicted to”in Paragraph 2 mean?

A.depends too much onB.has something to do with

C.falls into troubles ofD.moves on from

3What's the writer's main purpose in writing this passage

A.To improve our social skills.

B.To tell us the disadvantages of talking by phones.

C.To persuade us to meet people who're close to us in person and talk.

D.To ask us to just think its necessity when we use electronic connections.

4Which of the following would be the best title for the passage?

A.Can You Imagine Life without a Phone?

B.Talking on Your Phone or Meeting Up?

C.Does It Benefit You to Use Electronic Connections?

D.Do We depend too Much on Electronic Connections?

【题目】

Protection groups in North America are arguing about the benefits and dangers of wolves. Some groups believe wolves should be killed. Others believe wolves must be protected.

wolves

For Killing Wolves

In Alaska, the wolf almost disappeared a few years ago because people were killing hundreds of them. However, laws were made to protect the wolves. So the wolf population has greatly increased. Now there are so many wolves that they are destroying their own food supply.

A wolf naturally eats animals in the deer family. Many of the animals have been destroyed by the very cold winters and by changes in the wild plant life. When the deer can’t find enough good, they will die.

If the wolves continue to kill large numbers of deer, their prey will disappear some day. The wolves will, too. So we must change the cycle (循环) of life in the wild land. In another northern state, wolves kill cows and chickens for food. Farmers believe it necessary to kill wolves in some areas.

Against Killing Wolves

According to most stories, hungry wolves often kill people for food. Even today, the stories of the “big bad wolf” still spread among the people.

Actually wolves are afraid of people and they seldom travel in areas where there is a human smell. When wolves eat other animals, they usually kill the very young or the sick. The strongest isn’t killed. No animal would have lived through the centuries if the weak members had lived. It has always been a law of nature.

Researchers have found wolves and their prey living in balance. The wolves keep the deer population from becoming too large, and that keeps a balance in the wild plant life.

The real problem is that the areas where wolves can live are being used by people. Even if wild land is not used for human needs, the wolves can’t always find enough food. So they travel to the nearest place, which is often a farm. Then there is danger. The “big bad wolf” has arrived! And everyone knows what happens next.

1Why has the wolf population greatly increased?

A.Laws were made to protect the wolves.B.Wolves could find enough food on farms.

C.They could eat strong and healthy animals.D.People leave the areas where wolves live.

2The word “prey” in Paragraph 4 probably means ______.

A.farmers who are destroying forestB.people who are living near wolves

C.animals that are killed for foodD.wolves that are killed by people

3Some people are against killing wolves because ______.

A.There are too many deer in the wild landB.Wolves help to keep the balance in the wild land

C.Wolves are afraid of people and never kill peopleD.There is a very small wolf population in the wild land

4What is probably the best title for this passage?

A.Why did wolves almost disappear?B.Should wolves be killed or protected?

C.Does wolves change the cycle of life?D.Why does wolves kill people for food?

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网