题目内容

【题目】从方框中选择合适的单词并用其正确形式补全短文

an, sleep, scary, year, tiger, animal, like, people, tree, Australia

Welcome to our zoo. Here, you can see all kinds of 1.First you can see a 2from Jilin. Don't be afraid of it. It's not 3. Next, you can see 4 elephant from South Africa. It's very friendly. What's that in the 5?Oh, it's a koala. It's from 6.The koala is very young. It's only two 7 old. It's very cute and smart. Lots of 8 like it. But it's best to come to see it at night, because it usually 9 in the day. We also have many other animals 10 lions, giraffes and pandas. Please come to our zoo and you'll have fun here.

【答案】

1animals

2tiger

3scary

4an

5tree

6Australia

7years

8people

9sleeps

10like

【解析】文章大意:文章介绍动物园有很多种类的动物,首先可以看到一只老虎,但是不要害怕,它不吓人。然后你可以看到一只来自澳大利亚的年轻考拉,它很友好。动物园里还有其它动物,比如狮子、长颈鹿、熊猫

1根据“Welcome to our zoo.”可知这里是说“你能看到各种各样的动物”,“动物”animal前面有differentkindsof修饰,所以应用其复数形式animals;故答案填animals。

2分析题干可知这里应填一个名词,结合语境可知句意是:你可以看见一只来自吉林的老虎”,故答案填tiger

3根据前文Don't be afraid of it.不要害怕它,可知句意是:它是不可怕的。“可怕的”英文表达是scary,故答案填:scary。

4根据句意:接下来,你可以看到一只来自南非的大象,可知这里应填一个冠词;elephant是以元音音素开头的单词,所以应填不定冠词an;故答案填:an。

5联系上下文它是一只考拉”,联想到考拉喜欢爬树,所以可推知句意是:树上那是什么?在树上:in the tree;故答案填:tree。

6本句句意是说考拉来自于,根据常识可知考拉是来自澳大利亚的,故答案填:Australia。

7根据句意:考拉很年轻,它只有两岁。两岁:two years old;故答案填:years。

8根据前文It's very cute and smart.它很可爱也很聪明,可推知本句句意为:许多人喜欢它;“人”英文表达是people,故答案填:people。

9根据But it's best to come to see it at night,但是晚上去看最好,可推知本句句意为:因为它通常在白天睡觉,“睡觉”英文表达是sleep,主语it为第三人称单数形式,所以sleep应用第三人称单数形式,要加“s”;故答案填:sleeps。

10根据句意We also have many other animals我们也有其它许多动物,以及下文所列举的lions, giraffes and pandas狮子、长颈鹿、熊猫,可知这里是举例说明的,应填“像”,英文表达是like,故答案填:like。

练习册系列答案
相关题目

【题目】A giant panda ran away from the zoo in London. He walked and walked and became ________ . He walked into a restaurant, where he found a _______at an empty table. The waiter took the panda's order.

After he ______ his dinner, the panda stood up, calmly pulled out a gun which he had hidden, and fired into the air._______ he turned around and walked toward the door.

Naturally, the waiter was horrified(恐惧的), but he tried hard to pull himself together and stopped him for a(n) ______.

The panda said to him, "What do I look like to _______ ?".

The waiter answered, "Well, a giant panda, of course,"

"That's right," said the panda. "Look it up." and he walked out.

The waiter called the______. When they arrived the waiter told them the whole story.

_______ the panda's words "looking it up". So the police officer _______ a young man out to get an encyclopedia(百科全书).

The young man returned with the encyclopedia. The officer ________ "panda" and there was the answer," Giant panda, lives in china, eats shoots (竹笋) and leaves."

1A. tired B. angry C. crazy D. hungry

2A. seat B. note C. waiter D. newspaper

3A. ordered B. finished C. served D. cooked

4A. So B. Once C. Then D. Also

5A. talk B. excuse C. question D. explanation

6A. us B. him C. you D. them

7A. bosses B. police C. neighbors D. customerst

8A. about B. like C. without D. including

9A. sent B. took C. drove D. invited

10A. turned to B. asked for C. looked up D. called on

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网