题目内容

【题目】

Roger is new in town, and it has been hard to make friends.The kids at school are nice, but Roger is shy.His birthday is coming up soon.He is planning a big party.It will be a lot of fun.There will be cake, and ice cream, and a treasure hunt(寻宝游戏).But what if none of the other kids want to come?

One week before his party, Roger and his dad go to their favorite restaurant.Benny′s Pizza Parlor makes the best pizza in town.Roger orders a large pizza, with four kinds of cheese and extra pepperoni(意大利香肠).He loves every bite.When he is finished, Roger and his dad go to the kitchen to talk to Benny.

"How was the pizza?" Benny asks. "It was great!" says Roger.

"Thank you!" says Benny.

Suddenly, Roger gets a great idea."Benny, " he says."Will you cook pizza for my birthday party?"

"Hold on, Roger, " says Roger′s dad."Benny is very busy.He might not have time to make pizza for your party.""But everyone loves his pizza!" says Roger."If we have it, I′ll be the most popular boy in school."

"I know what to do, " says Benny."I won′t cook pizza for your party.Instead, I′ll show you how to make it yourself!" That week, Roger goes to Benny′s Pizza Parlor every day after school.Benny shows him how to make pizza and he tries his best.

Roger tells the kids at school that his party will have pizza from Benny′s.Everyone is excited.Everyone loves Benny′s pizza.But when they come to his house, Benny isn’t there.Instead, they see Roger, wearing an apron(围裙) and a chef′s hat. The kids don′t believe that Roger knows how to make pizza.However, he's ready to prove them wrong.Roger makes them his favorite pizza, with four kinds of cheese, and extra pepperoni.Everyone says the pizza tastes just like Benny′s.It might even be just a little bit better.

1Roger is________, so it′s hard for him to make friends.

A.shyB.rudeC.proudD.naughty

2Roger goes to Benny′s Pizza Parlor every day to________.

A.eat delicious pizzasB.learn to make pizza

C.listen to Benny′s storiesD.make his birthday pizza

3What′s the passage mainly about?

A.How Benny teaches Roger to make pizza.B.How Roger′s father helps him to make friends.

C.How the kids from school enjoy Roger′s pizza.D.How Roger makes new friends by making pizza.

【答案】

1A

2B

3D

【解析】

主要讲了Roger刚来到一个城镇,因为担心他的生日没有朋友来,他和爸爸去了Benny的披萨店后,决定自己学习制作技萨,并且在聚会时亲自制作了美味的披萨。

1细节理解题。根据“The kids at school are nice, but Roger is shy.”可知学校里的孩子都很好,但是Roger很害羞,故选A

2细节理解题。根据“That week, Roger goes to Benny′s Pizza Parlor every day after school.Benny shows him how to make pizza and he tries his best.”可知那个星期,Roger每天放学后都去Benny的披萨店,Benny教他如何做披萨,所以Roger是去学做披萨,故选B

3主旨大意题。根据“"But everyone loves his pizza!" says Roger."If we have it, I′ll be the most popular boy in school."…and he tries his best.”可知Roger生日快到了,然后想通过做披萨给同学来交朋友,故选D

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网