题目内容
【题目】阅读下面短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。![]()
![]()
![]()
![]()
【1】What number may you call if you and your friends want to enjoy the sunshine at the seaside?
A. 83986321.
B. 84639818.
C. 83875629.
D. 87556979.
【2】Sam wants to stay in Hunter Valley with his wife, his five-year-old daughter and his seven-year-old son.How much will it cost?
A. $50.
B. $100.
C. $l50.
D. $200.
【3】David loves sports.He will take his holiday from July 7 to July 15What activity will he probably take part in?
A. Fishing in the country.
B. Hiking in the mountains.
C. Swimming in the seA.
D. Watching plants at night.
【4】Lucy is a college student.She is quite interested in science.She wants to know something about the life of plants at night.Which trip will she choose?
A. Trip 1
B. Trip 2
C. Trip 3
D. Trip 4.
【5】Which of the following is NOT mentioned according to the four advertisements?
A. ![]()
B. ![]()
C. ![]()
D. ![]()
【答案】
【1】D
【2】C
【3】B
【4】C
【5】C
【解析】
【1】细节理解题。如果你和你的朋友想要去享受海边的阳光,你可以拨打_______。根据Trip 4 中Wear your sun hat and enjoy wonderful sunshine all the time from morning to evening.可知,故选D。
【2】推理判断题。根据Trip 2中,Adult $50,Child: $25可知,成人 $50,儿童$25,Sam和他的妻子,他五岁的女儿和七岁的儿子,四个人,故选C。
【3】细节理解题。根据句中July 7 to July 15,只有Trip 1 One Week In The Mountains 符合,故选B。
【4】细节理解题。根据题干中的Lucy想要在夜间了解植物的生活,只有Trip 3 Flashlight Adventure
中Many of the plants you will see on this trip can only be seen at night.符合, 故选C。
【5】推理判断题。排除法选C。
【题目】
Music Club Friday-Sunday 9:00a.m.-5:00p.m. ¥20/hour for children(under 12) ¥30/hour for adults 264 Center Street Tel: 504-525-2951 |
Holiday Restaurant Monday-Friday 11:00a.m.-10:00p.m. Saturday-Sunday 11:00a.m.-10:30p.m. 1403 Jinjiang Road Tel: 504-410-9997 Come to enjoy Dandong seafood. |
Movie World Tuesday-Sunday 10:30a.m.-9:30p.m. ¥48 for adults ¥30 for children (under 15) 162 Guangming Street Tel: 504-822-9503 |
Science Museum Thursday-Sunday 10:00a.m.-4:30p.m. Ticket price:¥50 132 Xueyuan Street Tel: 504-732-9406 If you want to learn about robots, welcome to the science museum. |
【1】 Nick is 8 years old, he wants to see a movie with his parents. How much should they pay?
A.¥96. B.¥78. C.¥126. D. ¥136.
【2】If you want to go to the music club, you can go there on ________.
A. Saturday B. Monday
C.Thursday D. Tuesday
【3】Fred wants to learn about robots, he can go to ________.
A. Music Club B. Holiday Restaurant
C. Movie World D. Science Museum
【4】 You can call ________ if you are interested in music.
A. 504-732-9406 B. 504-822-9503
C. 504-525-2951 D. 504-410-9997
【5】 Lucy is free on Monday, she can ________.
A. go to the music club B. watch a movie
C. visit the science museum D. eat seafood